Zorgvakantie Speciale zorg

Zorgvakantie Tenerife

Tenerife, het grootste en meest zuidelijke eiland van de Canarische eilanden. Tenerife is het eiland van de zon en de zee, maar ook van de bekende vulkaan 'El Teide', de nationale trots van Tenerife. Vooral het zuiden van het eiland staat bekend als zonbestemming en is erg toeristisch, maar ook het veel groenere noorden is zeker een bezoek waard. De Canarische Eilanden kennen een subtropisch klimaat en dat maakt ze zeer geschikt als zonnige winterbestemming.

In de hoofdstad Santa Cruz de Tenerife kunt u zich verlustigen aan interessante bezienswaardigheden, schitterende architectuur, fantastische winkelmogelijkheden en ontelbaar veel verrukkelijke restaurants. De haven is de toegangspoort tot het vasteland van Spanje en een tussenstop voor cruiseschepen die naar het Caribisch gebied reizen. Historisch gezien is de haven van Santa Cruz de Tenerife één van de belangrijkste havens in de Atlantische Oceaan.

Boek nu!
Aantal dagen
10 dagen
Reisdata begin
7 oktober 2023
Reisdata eind
16 oktober 2023

Accommodatie

We logeren in het 'adults-only' Zentral Center Hotel in het hartje van Playa de las Américas in het zuiden van Tenerife. Dit heerlijke hotel beschikt over een heerlijk zwembad met een lift en een terras rondom.

Het Zentral Center Hotel beschikt over 12 volledig aangepaste kamers voor mensen met beperkte mobiliteit. De kamers beschikken over een roll-in douche, WiFi, Mini-bar, Airiconditioning, kluisje en TV. Op 600 meter van het hotel vindt u het strand Las Vistas, dat een oprit op het zand heeft.

Afmetingen:
Lift: Breedte 80cm x Diepte 140cm
Deurbreedte kamer: 80cm
Bedhoogte: 50cm
Ruimte tussen vloer en onderkant bed: 30cm
Deurbreedte badkamer: 90cm
Toilethoogte: 47cm

Programma

Tijdens deze heerlijke zonvakantie willen we u vooral laten genieten van de warmte en de zon, maar uiteraard maken we ook een excursie om u de sfeer van Tenerife te laten proeven.

De excursie kan bestaan uit bijvoorbeeld:
* Een tour naar 'El Teide'
* Een bezoek aan 'Loro Parque'
* Een bezoek aan Santa Cruz de Tenerife
* Boottocht

E.e.a. is afhankelijk van de wensen van de groep en van de mogelijkheden m.b.t. transport.

Prijzen

Intensieve begeleiding
€ 4.850 p.p.
Lichte begeleiding
€ 4.099 p.p.
Zonder zorg of duwhulp
€ 2.999 p.p.
Toeslag eenpersoonskamer
€ 0.00
Beschikbaarheid
5 aangepaste kamers
Let op
Wil je je eigen begeleider meenemen? neem contact op voor de mogelijkheden.
Inclusief
Verblijf o.b.v. halfpension, gezamenlijke consumpties, 2 excursies, fotoboek, vliegtickets, transfer op Tenerife, reserveringskosten.
Exclusief
Overige maaltijden, drankjes, reis- en annuleringsverzekering, zorg en begeleiding, bijdrage GGTO (€ 7.50 p.p.), bijdrage calamiteitenfonds (€2.50), vervoer naar en van de luchthaven, evt. huur hulpmiddelen
Reisdocument
ID kaart of paspoort
Inentingen
Covid-19; U moet kunnen voldoen aan de actuele eisen die de overheid stelt m.b.t. inreizen en verblijf, afhankelijk van de situatie kunnen maatregelen kort voor of tijdens uw verblijf wijzigen.
Belangrijke informatie
Bij deze reis is het mogelijk om je eigen begeleider mee te nemen, je betaalt dan niet voor een begeleider van VZ-Zorgvakanties en maakt ook geen gebruik van de diensten van onze begeleiders. Uiteraard kun je wel terugvallen op de reisleider.
Luchthaven
Schiphol
Bijzonderheden
* Minimaal 4 deelnemers
* Hulpmiddelen kunnen gehuurd worden
Boek nu!