Zorgvakantie Speciale zorg

Zorgvakantie Tenerife

Tenerife, het grootste en meest zuidelijke eiland van de Canarische eilanden. Tenerife is het eiland van de zon en de zee, maar ook van de bekende vulkaan 'El Teide', de nationale trots van Tenerife. Vooral het zuiden van het eiland staat bekend als zonbestemming en is erg toeristisch, maar ook het veel groenere noorden is zeker een bezoek waard. De Canarische Eilanden kennen een subtropisch klimaat en dat maakt ze zeer geschikt als zonnige winterbestemming.

In de hoofdstad Santa Cruz de Tenerife kunt u zich verlustigen aan interessante bezienswaardigheden, schitterende architectuur, fantastische winkelmogelijkheden en ontelbaar veel verrukkelijke restaurants. De haven is de toegangspoort tot het vasteland van Spanje en een tussenstop voor cruiseschepen die naar het Caribisch gebied reizen. Historisch gezien is de haven van Santa Cruz de Tenerife één van de belangrijkste havens in de Atlantische Oceaan.

Boek nu!
Aantal dagen
11 dagen
Reisdata begin
12 november 2022
Reisdata eind
22 november 2022

Accommodatie

We logeren in het 'adults-only' Tigotan Hotel in het hartje van Playa de las Américas in het zuiden van Tenerife. Dit heerlijke hotel beschikt over een infinity Pool, een terras met uitzicht over de Oceaan en is zeer stijlvol ingericht. U zult zich hier hier heel prettig voelen en kunnen genieten van een ontspannen vakantie.

Het zwembad heeft toegang via een helling en er is een zonterras speciaal voor rolstoelen.

Uw kamer is ruim en licht en beschikt over een balkon, TV en eigen badkamer. De badkamer heeft 2 handgrepen naast het toilet en roll-in douche met een douchezitje en een hele kleine waterkering.

Afmetingen:
Lift: Breedte 79cm x Diepte 125cm
Deurbreedte kamer: 90cm
Bedhoogte: 58cm
Ruimte tussen vloer en onderkant bed: 20cm
Deurbreedte badkamer: 90cm
Toilethoogte: 40cm

Programma

Tijdens deze heerlijke zonvakantie willen we u vooral laten genieten van de warmte en de zon, maar uiteraard maken we ook een excursie om u de sfeer van Tenerife te laten proeven.

De excursie kan bestaan uit bijvoorbeeld:
* Een tour naar 'El Teide'
* Een bezoek aan 'Loro Parque'
* Een bezoek aan Santa Cruz de Tenerife
* Boottocht

E.e.a. is afhankelijk van de wensen van de groep en van de mogelijkheden m.b.t. transport.

Prijzen

Intensieve begeleiding
€ 4.999 p.p.
Lichte begeleiding
€ 3.999 p.p.
Zonder zorg of duwhulp
€ 3.199 p.p.
Toeslag eenpersoonskamer
€ 0.00
Beschikbaarheid
5 aangepaste kamers
Inclusief
Verblijf o.b.v. half pension, 2 excursies, herinneringsboek, vliegtickets, transfer op Tenerife, zorg en begeleiding tijdens de gehele reis, reserveringskosten, douchezitje
Exclusief
Overige maaltijden, drankjes, reis- en annuleringsverzekering, bijdrage GGTO (€ 7.50 p.p.), bijdrage calamiteitenfonds (€2.50), vervoer naar en van de luchthaven, evt. huur hulpmiddelen
Reisdocument
ID kaart of paspoort
Inentingen
Covid-19; U moet kunnen voldoen aan de actuele eisen die de overheid stelt m.b.t. inreizen en verblijf, afhankelijk van de situatie kunnen maatregelen kort voor of tijdens uw verblijf wijzigen.
Luchthaven
Schiphol
Bijzonderheden
* Minimaal 4 deelnemers
* Hulpmiddelen kunnen gehuurd worden
* Nederlandse begeleiding
Boek nu!