Web Analytics

Contact | 0591 - 224 500

 

Rolstoel huren

U wilt op vakantie en bent slecht ter been.... of...... U maakt thuis gebruik van een handbewogen rolstoel, maar vindt het voor uw partner te zwaar om uw rolstoel in het buitenland te duwen. Het is immers al snel heuvelachtig in het buitenland.

 

Wij hebben de oplossing!!!

Als u via Reisburo Vakantie & Zorg uw vakantie boekt, kunt u de JoyRider huren.

JRBlauw2De JoyRider is de revolutionaire elektrische rolstoel, de lichtste en meest compacte opvouwbare rolstoel met joystickbesturing. De JoyRider is gemaakt van hoge kwaliteit 6061 aluminium (gebruikt in de vliegtuigindustrie), is duurzaam en robuust. De JoyRider is bovenal bijzonder licht, slechts 23 kilo inclusief accu! Op het gebied van design, is de JoyRider eveneens een klasse apart. De perfecte gevoeligheidsafstelling van de JoyStick, zorgt voor een veilige en bovenal intuïtieve besturing. Mechanisch voldoet de JoyRider aan de hoogste standaarden. Door de aanwezigheid van 2 aparte motoren die de achterwielen los van elkaar aandrijven én de zwenkwielen, kan een zeer korte draaicirkel van slechts 85 cm worden gemaakt. Door deze waanzinnige rij-eigenschappen is de JoyRider ideaal om zowel binnen- als buitenhuis te gebruiken. Het frame van de JoyRider is zo ontworpen dat deze direct en eenvoudig kan worden opgevouwen. Het is dé oplossing die U de mogelijkheid geeft om binnen enkele minuten te kunnen vertrekken. Trek gewoon aan de ontgrendelingskabel en de 23 kg wegende JoyRider klapt direct in. Het kost één persoon slechts enkele seconden om één of zelfs twee JoyRiders in de kofferbak van een auto te laden. Geen vergrendelingen of andere vertragingen, geen stuurkolom die voorzichtig moet worden weggevouwen. In opgevouwen toestand is de JoyRider slechts 32 cm hoog en kan de eenvoudig worden meegenomen in uw auto, het vliegtuig, op een boot of worden opgeborgen in een kast! Reist u graag dan is deze rolstoel uw beste metgezel. Hij kan gemakkelijk mee in bijvoorbeeld het vliegtuig en door hem te vervoeren in de bijgeleverde tas is de kans op schade zeer klein.

zingerreistas31

Vindt u het moeilijk om de rolstoel zelf te besturen met een joystick? Middels een los verkrijgbare module kan de besturing verplaatst worden naar de achterzijde waardoor uw (reis) partner de rolstoel gemakkelijk kan besturen terwijl hij/zij achter de rolstoel loopt.

 

 

 

 

Huur- en aanschafprijzen:

Huurprijs JoyRider per week incl. draagtas    € 165
Achterloop module    € 35
Bezorgkosten vanuit Den Haag (per enkele reis)    
tot 25 km € 20, tot 60 km € 30, tot 100 km € 50 (overige afstanden op aanvraag)

Aanschafprijs Joyrider    € 2.799* 
Draagtas    € 149.50
Achterloop module     € 399

Informeert u ook bij uw gemeente naar de mogelijkheden om een vergoeding te krijgen via de WMO indien u de JoyRider aanschaft.

* De aangegeven aanschafprijs is een indicatie, de actuele prijs vraagt u op bij e-Ability in Den Haag.

JR-Green1Er zijn diverse accessoires verkrijgbaar voor de Joyrider, hierover informeren wij u graag bij een demonstratie. Hebt u elders een vakantie geboekt of wilt u de Joyrider aanschaffen? neemt u dan rechtsreeks contact op met e-Ability in Den Haag.