Zorgvakantie Speciale zorg

Kalimera Griekenland

Pieria, in het noorden van Griekenland, is een gebied met een prachtige natuur met veel bossen, rivieren, wetlands en met een rijke flora en fauna, je kunt hier twaalf maanden per jaar op vakantie gaan. Dat komt enerzijds door de stranden van Pieria die schitterend en ideaal zijn voor een zomervakantie, anderzijds omdat zich hier de berg Olympus en het Pieria-gebergte bevinden, die ideaal zijn voor wandelaars en bergbeklimmers. Wij verblijven in de stad Katerini, een stad met een rijke geschiedenis en tevens de hoofdstad van het district Pieria

Boek nu!
Aantal dagen
8 dagen
Reisdata begin
4 juni 2021
Reisdata eind
11 juni 2021

Accommodatie

Villa Sevasti is een plek om samen te komen en te genieten van de rust. Het hotel is volledig aangepast, van alle comfort voorzien en vier sterren waardig. Er is een verwarmd binnen zwembad aanwezig met een lift.

U verblijft in een ruime kamer met hoog/laag bed, TV, telefoon, minibar en een ruime badkamer met roll-in douche en een föhn.

Bij aankomst wordt u verwelkomd met een welkomstcocktail zodat u rustig kunt acclimatiseren en bij kunt komen van de reis.
De eigenaar van het hotel is een zeer ervaren zwemleraar, gespecialiseerd in het zwemmen met gasten met beperkingen. Hij neemt u graag mee om al zwemmend te genieten van het, dan al, heerlijk warme zeewater.

Programma

Excursies (onder voorbehoud):
* Bezoek Thessaloniki
* Wijnproeverij in het hotel met lokale wijnen
* Dion, de vroegere hoofdstad van Macedonië
* Natuurreservaat van Olympia
* BBQ avond in het hotel met live muziek
* Lunch in een traditionele Ouzerie incl drankjes
* Zwemmen in zee onder begeleiding (indien gewenst)
* Uitstapje naar het strand en het dorp met boulevard aan de zee

Prijzen

Intensieve begeleiding
€ 3.999 p.p.
Lichte begeleiding
€ 3.299 p.p.
Zonder zorg of duwhulp
€ 2.799 p.p.
Toeslag eenpersoonskamer
€ 0.00
Beschikbaarheid
4 kamers
Let op
Toeslag nachtzorg € 400
Inclusief
Verblijf o.b.v. vol pension in een comfortkamer, welkomstdrankje, koffie/thee, soft drinks, 1x lunch in een traditionele Ouzerie incl drankjes, 1x wijnproeverij in het hotel met lokale wijnen, 1x BBQ avond in het hotel met live muziek, 1x uitstapje naar het strand en het dorp met boulevard aan de zee, herinneringsboek, vliegtickets, transfer, begeleiding tijdens de gehele reis, douchestoel, hoog/laag bed, reserveringskosten
Exclusief
Reis- en annuleringsverzekering, vervoer naar en van de luchthaven Schiphol, bijdrage GGTO (€ 7.50 p.p.), bijdrage calamiteitenfonds (€ 2,50), evt. huur overige hulpmiddelen en alcoholische drankjes
Reisdocument
ID kaart of paspoort
Inentingen
Voor Griekenland zijn geen vaccinaties verplicht of aanbevolen. Een advies voor onderstaande vaccinaties is afhankelijk van verblijfsduur, reis- en verblijfsomstandigheden. De adviseur op het reizigersspreekuur kan u uitleggen in welke situaties de vaccinaties al dan niet worden aanbevolen.
Rabies m.n. onder wilde dieren.

Meer informatie vindt u op: https://www.ggdreisvaccinaties.nl/land/griekenland
Belangrijke informatie
Tijdens deze reis kunnen wij ook nachtzorg leveren.

De meeste hulpmiddelen worden kosteloos ter beschikking gesteld,
Luchthaven
Schiphol
Bijzonderheden
* Minimaal aantal deelnemers: 4
* Nederlandse begeleiding
* Overige hulpmiddelen kunnen worden gehuurd
Boek nu!