Zorgvakantie Speciale zorg

Kalimera Griekenland

Pieria, in het noorden van Griekenland, is een gebied met een prachtige natuur met veel bossen, rivieren, wetlands en met een rijke flora en fauna, je kunt hier twaalf maanden per jaar op vakantie gaan. Dat komt enerzijds door de stranden van Pieria die schitterend en ideaal zijn voor een zomervakantie, anderzijds omdat zich hier de berg Olympus en het Pieria-gebergte bevinden, die ideaal zijn voor wandelaars en bergbeklimmers. Wij verblijven in de stad Katerini, een stad met een rijke geschiedenis en tevens de hoofdstad van het district Pieria

Boek nu!
Aantal dagen
8 dagen
Reisdata begin
17 mei 2023
Reisdata eind
24 mei 2023

Accommodatie

Villa Sevasti is een plek om samen te komen en te genieten van de rust. Het hotel is volledig aangepast, van alle comfort voorzien en vier sterren waardig. Er is een verwarmd binnen zwembad aanwezig met een lift.

U verblijft in een ruime kamer met hoog/laag bed, TV, telefoon, minibar en een ruime badkamer met roll-in douche en een föhn.

Bij aankomst wordt u verwelkomd met een welkomstcocktail zodat u rustig kunt acclimatiseren en bij kunt komen van de reis.
De eigenaar van het hotel is een zeer ervaren zwemleraar, gespecialiseerd in het zwemmen met gasten met beperkingen. Hij neemt u graag mee om al zwemmend te genieten van het, dan al, heerlijk warme zeewater. (tegen betaling)

Programma

De winter in Nederland is nog maar net voorbij dus wat is er heerlijker dan in Griekenland te genieten van de zon, de zee en vooral het buiten leven. We maken deze week ook 2 excursies om u iets meer van het prachtige Griekenland te laten zien.

Mogelijke excursies:
* Bezoek Thessaloniki
* Wijnproeverij in het hotel met lokale wijnen
* Dion, de vroegere hoofdstad van Macedonië
* Natuurreservaat van Olympia
* BBQ avond in het hotel met live muziek
* Lunch in een traditionele Ouzerie incl drankjes
* Zwemmen in zee onder begeleiding (indien gewenst)
* Uitstapje naar het strand en het dorp met boulevard aan de zee

Prijzen

Intensieve begeleiding
€ 3.699 p.p
Lichte begeleiding
€ 2.999 p.p.
Zonder zorg of duwhulp
€ 2.399 p.p.
Toeslag eenpersoonskamer
€ 235
Beschikbaarheid
3 aangepaste kamers
Inclusief
Verblijf o.b.v. half pension in een comfortkamer, welkomstdrankje, gezamenlijke consumpties, lunch, uitstapje naar het strand en het dorp met boulevard aan de zee, herinneringsboek, vliegtickets, transfer, begeleiding tijdens de gehele reis, douchestoel, hoog/laag bed, reserveringskosten
Exclusief
Reis- en annuleringsverzekering, vervoer naar en van de luchthaven Schiphol, bijdrage GGTO (€ 7.50 p.p.), bijdrage calamiteitenfonds (€ 2,50), evt. huur overige hulpmiddelen en alcoholische drankjes
Reisdocument
ID kaart of paspoort
Inentingen
Covid-19: U moet kunnen voldoen aan de actuele eisen m.b.t. vaccinaties en andere maatregelen die de betreffende regering stelt.
Luchthaven
Schiphol
Bijzonderheden
* Minimaal aantal deelnemers: 4
* Nederlandse begeleiding
* Overige hulpmiddelen kunnen worden gehuurd
Boek nu!