Reizen met rolstoel Speciale zorg

Buenos Dias Tenerife

Tenerife, het grootste en meest zuidelijke eiland van de Canarische eilanden. Tenerife is het eiland van de zon en de zee, maar ook van de bekende vulkaan 'El Teide', de nationale trots van Tenerife. Vooral het zuiden van het eiland staat bekend als zonbestemming en is erg toeristisch, maar ook het veel groenere noorden is zeker een bezoek waard. De Canarische Eilanden kennen een subtropisch klimaat en dat maakt ze zeer geschikt als zonnige winterbestemming.

In de hoofdstad Santa Cruz de Tenerife kunt u zich verlustigen aan interessante bezienswaardigheden, schitterende architectuur, fantastische winkelmogelijkheden en ontelbaar veel verrukkelijke restaurants. De haven is de toegangspoort tot het vasteland van Spanje en een tussenstop voor cruiseschepen die naar het Caribisch gebied reizen. Historisch gezien is de haven van Santa Cruz de Tenerife één van de belangrijkste havens in de Atlantische Oceaan.

Boek nu!
Aantal dagen
8 dagen
Reisdata begin
1 juni 2020
Reisdata eind
8 juni 2020

Accommodatie

U verblijft in Kurhotel Marysol op de zuidwest punt van dit heerlijke eiland. Dit in Spaanse stijl gebouwde hotel beschikt over liften en de weinige trappen die er bestaan kunnen via de loophellingen omzeild worden. Het hotelcomplex, welke trapsgewijs om de centraal gelegen zwembadzone gebouwd is, bevindt zich ongeveer 600 meter van de 8 km lange zee promenade.

Het hotel beschikt over 2 grote zwembaden, en een kleiner therapie bad, die zeer geliefd zijn bij de gasten. Het gedurende het hele jaar tot 32ª C verwarmde zwembad is voorzien van jacuzzi's, massagejets, whirlpool, waterval en nekdouches. Het 2e grote zwembad heeft een watertemperatuur van ca. 20ºC-25ºC en is meer gericht op sportieve gasten. Beide grote zwembaden beschikken over een lift en trap met handrails om de toegang voor mindervaliden te vergemakkelijken.

U verblijft in een comfortabele comfortroom of studio, voorzien van een ruime aangepaste badkamer met roll-in douche en verhoogd toilet, kitchenette en balkon.

Programma

Tijdens deze heerlijke zonvakantie willen we u vooral laten genieten van de warmte en de zon, maar uiteraard maken we ook een excursie om u de sfeer van Tenerife te laten proeven.

De excursie kan bestaan uit bijvoorbeeld:
* Een tour naar 'El Teide'
* Een bezoek aan 'Loro Parque'
* Een bezoek aan Santa Cruz de Tenerife
* Boottocht

Prijzen

Intensieve begeleiding
€ 2.850 p.p.
Lichte begeleiding
€ 2.199 p.p.
Zonder zorg of duwhulp
€ 1.850 p.p.
Toeslag eenpersoonskamer
€ 0.00
Beschikbaarheid
extra ingekocht: 2 studio's
Inclusief
Verblijf o.b.v. half pension, 2 excursies, herinneringsboek, vliegtickets, transfer op Tenerife, zorg en begeleiding tijdens de gehele reis, bijdrage GGTO, bijdrage calamiteitenfonds, reserveringskosten, douchestoel
Exclusief
Overige maaltijden, drankjes, reis- en annuleringsverzekering, vervoer naar en van de luchthaven, evt. huur hulpmiddelen
Reisdocument
ID kaart of paspoort
Belangrijke informatie
Hoog/laag bed € 150 p.w.
Passieve tillift € 135 p.w.
Actieve tillift € 110 p.w.
Scootmobiel € 195 p.w.
Prijzen overige hulpmiddelen op aanvraag
Let op: Wij factureren de hulpmiddelen ongeveer een maand voor vertrek, dit geeft u alle tijd om veranderingen aan te brengen zodat de hulpmiddelen goed aansluiten bij uw behoefte.
Luchthaven
Schiphol
Bijzonderheden
* Minimaal 4 deelnemers
* Hulpmiddelen kunnen gehuurd worden
* Nederlandse begeleiding
Boek nu!