Reizen met rolstoel Speciale zorg

Kalimera Kreta

Kreta is zonder twijfel, één van de populairste Griekse eilanden met haar afgelegen bergdorpjes, de stille onbekende stranden, de levendige toeristenplaatsen, de culturele rijkdom en gezellige haventjes; Kreta is een prachtig eiland met gastvrije en zeer vriendelijke inwoners. De olijfbomen en kale hoogvlaktes van het binnenland gaan over in lieflijke baaien en hoge grillige rotspartijen aan de kust.

Boek nu!
Aantal dagen
8 dagen
Reisdata begin
19 juni 2020
Reisdata eind
26 juni 2020

Accommodatie

Eria Resort is vanaf het allereerste begin ontworpen voor gasten met een handicap en is dan ook volledig aangepast. Het resort ligt in het kust- en historische dorp Máleme, de prefectuur van Haniá, Kreta .. gemakkelijk toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Het landschap staat bekend om zijn ongeëvenaarde natuurlijke schoonheid, omdat het de berg en de zee harmonieus combineert en ideaal is voor lange wandelingen naar het traditionele en gastvrije dorp dat wordt omringd door olijf- en sinaasappelboomgaarden met uitzicht op de eindeloze Kretenzische blauwe zee!

Alle hotelfaciliteiten zijn volledig toegankelijk voor mensen met een handicap.
De mooie meubels en decoratie van zowel de binnen- als de buitenruimtes van ons hotel, de hoogwaardige diensten en de gastvrije, gezellige omgeving van Eria Resort, garanderen een aangenaam en comfortabel verblijf voor gasten met toegankelijkheidsbehoeften, hun families en / of escorts.

In Eria Resort worden alle 11 tweepersoonskamers en 2 suites gekenmerkt door een bijzonder elegante en unieke inrichting. Alle kamers op de eerste verdieping zijn bereikbaar met de lift.

Tweepersoonskamer
Alle hoeken van de kamers en suites zijn comfortabel en gemakkelijk toegankelijk, terwijl ze tegelijkertijd een eigen aangepaste badkamer en een balkon hebben. Vanaf het balkon kunt u genieten van een spectaculair uitzicht op de Kretenzische zee en de eindeloze olijfgaarden die het hotel omarmen.

Programma

Tijdens deze heerlijke zonvakantie maken we twee (nader te bepalen) excursies en verder gaat u genieten van een typisch Griekse avond, BBQ avond en een piano/muziek avond. Uiteraard gaan we ook naar het strand.

Prijzen

Intensieve begeleiding
€ 3.399 p.p.
Lichte begeleiding
€ 2.599 p.p.
Zonder zorg of duwhulp
€ 2.250 p.p.
Toeslag eenpersoonskamer
€ 290
Beschikbaarheid
4 kamers
Inclusief
Verblijf o.b.v. vol pension, gezamenlijke consumpties, 2 excursies, Griekse avond, BBQ avond, Muziek avond, herinneringsboek, vliegtickets, transfer op Kreta, zorg en begeleiding tijdens de gehele reis, bijdrage GGTO, bijdrage calamiteitenfonds, reserveringskosten, hoog/laag bed
Exclusief
Overige consumpties, reis- en annuleringsverzekering, vervoer naar en van de luchthaven Schiphol, evt. huur overige hulpmiddelen en uw alcoholische drankjes
Extra's
Prijzen overige hulpmiddelen op aanvraag
Reisdocument
Paspoort of ID kaart
Inentingen
Verplichte of aanbevolen vaccinaties
Voor Griekenland zijn geen vaccinaties verplicht of aanbevolen. Een advies voor onderstaande vaccinaties is afhankelijk van verblijfsduur, reis- en verblijfsomstandigheden. De adviseur op het reizigersspreekuur kan u uitleggen in welke situaties de vaccinaties al dan niet worden aanbevolen.
* Rabies m.n. onder wilde dieren.
Luchthaven
Schiphol airport
Bijzonderheden
* Minimaal aantal deelnemers: 4
* Hulpmiddelen kunnen gehuurd worden
* Er reist een Nederlands begeleidingsteam mee
Boek nu!