Reizen met rolstoel Speciale zorg

Typisch Denemarken

Denemarken is veelzijdig en meer dan de moeite van het bezoeken waard. Denemarken heeft veel te bieden voor elke vakantieganger. In Oost-Jutland kun je genieten van het strand, prachtige stadjes, ontelbare musea en meer.....veel meer!!

Boek nu!
Aantal dagen
10 dagen
Reisdata begin
17 juni 2020
Reisdata eind
26 juni 2020

Accommodatie

Vakantiepark Dronningens Ferieby ligt direct aan zee. Het vakantiepark is aangepast voor mensen met een lichamelijke beperking, met name rolstoelgebruikers, die op zoek zijn naar een plek om onbezorgd vakantie te vieren. Alle ruimtes van het huis zijn speciaal ingericht voor rolstoelgebruikers. Een unieke locatie voor een vakantie zonder beperking! Het park ligt op Djursland, een van de mooiste regio's van het Deense Jutland. De omgeving is glooiend, er zijn bossen en mooie stranden. Bovendien zijn er veel mogelijkheden voor uitstapjes in de buurt van vakantiepark Dronningens Ferieby.

De vakantiehuizen van dit vakantiepark zijn in 2014/2015 compleet gerenoveerd en zijn voorzien van nieuwe meubels, een nieuwe keuken en een nieuwe badkamer. De huizen zijn ruim opgezet, zodat er uitstekende toegang is voor rolstoelgebruikers. Ook de paden naar de vakantiehuizen toe en naar het strand zijn goed begaanbaar voor rolstoelgebruikers. Op het strand is een rijplaat, zodat ook rolstoelgebruikers over het strand naar de zee kunnen rijden.
Het strand bij vakantiepark Dronningens Ferieby is een prachtig, smal zandstrand. Het water is ondiep en rustig, er is weinig eb en vloed. De vakantiehuizen zijn omgeven door bomen, dus ook op warme dagen is er voldoende schaduw en luwte.

In de huisjes zijn veel hulpmiddelen gratis of tegen betaling aanwezig en beschikbaar.

Programma

Een reis naar Denemarken kan niet zonder excursies en daarom zullen we elke dag een excursie maken.

Dag
1. Op weg naar Hamburg
Omschrijving
Vandaag rijden we via de opstapplaatsen naar Hamburg waar we een tussenovernachting maken
Dag
2. Denemarken ..... here we come! (O + D)
Omschrijving
Na een goed ontbijt pakken we onze spullen weer in om verder te reizen naar Denemarken. Aan het eind van de middag zullen we aankomen in onze huisjes in Dronningens Ferieby. Na aankomst is er tijd om u te installeren in uw huisje en alvast het park te gaan verkennen. De meegereisde vrijwilligers zullen zorgen voor een lekkere en voedzame maaltijd....helpt u bij de afwas? :-)
Dag
3 t/m 8. Denemarken verkennen
Omschrijving
We gaan o.a. naar: Ebeltoft Den Gamle By Aarhus en meer......
Dag
9. Afscheid van Denemarken
Omschrijving
Vandaag is het, na een heerlijke vakantie, tijd om afscheid te nemen van Djursland en Denemarken. Na het laatste ontbijt in ons huisje pakken we de spullen weer in en vertrekken we terug naar Hamburg. We overnachten in hetzelfde hotel als op de heenweg.
Dag
10. Weer thuis
Omschrijving
Na een goed ontbijt is het dan nu definitief tijd om de vakantie af te sluiten en lekker naar huis te gaan. In de loop van de dag zullen we iedereen weer bij de opstapplaats afzetten.

Prijzen

Intensieve begeleiding
€ 2.750 p.p.
Lichte begeleiding
€ 2.399 p.p.
Zonder zorg of duwhulp
€ 2.199 p.p.
Inclusief
Verblijf o.b.v. logies in een vakantiehuisje. 2x overnachting met ontbijt in Hamburg, diner op dag 2, eerste boodschappen, bedlinnen, 2 handdoeken per persoon, vervoer per luxe minibus, zorg en begeleiding tijdens de gehele reis, reserveringskosten, bijdrage GGTO, bijdrage calamiteitenfonds
Exclusief
Overige maaltijden, drankjes, tussendoortjes, extra handdoeken, reis- en annuleringsverzekering, vervoer naar de opstapplaats, evt. huur hulpmiddelen
Reisdocument
paspoort of ID kaart
Belangrijke informatie
* Wij zorgen voor de eerste en belangrijkste boodschappen zoals voor het eerste diner in Denemarken, toiletpapier etc.
* Er zijn slechts twee handdoeken p.p. beschikbaar in het huisje, u wordt verzocht zelf voldoende handdoeken mee te nemen. In het hotel in Hamburg zijn uiteraard handdoeken beschikbaar.
* Bedlinnen is voor u beschikbaar 1 set p.p., wilt u vaker uw bed verschonen dan kunt u zelf bedlinnen meenemen voor een eenpersoonsbed
Opstapplaatsen
Amersfoort, Apeldoorn, Deventer, Hengelo (OV)
Bijzonderheden
U deelt het huisje met een begeleider, u hebt ieder een eigen slaapkamer, maar deelt de badkamer.
Boek nu!