Reizen met rolstoel Speciale zorg

Brabantse gezelligheid

We kennen allemaal de kreet 'Brabantse gezelligheid' en dat laten de Brabanders zich graag aanleunen, maar Brabant is meer. In Westelbeers, gelegen in de Brabantse Kempen, vindt je Eigentijds Erf in een oase van rust verborgen in een uniek stukje natuur. Hier vind je uitgestrekte heidevelden, kabbelende beekjes en prachtige bossen. Fietsen en wandelen kun je hier volop en achter elke bocht schuilt een nieuwe verrassing. Wil je liever de drukte opzoeken, ga dan op pad en verken de gezellige steden Eindhoven, Den Bosch of Tilburg.....je bent er zo!

Boek nu!
Aantal dagen
5 dagen
Reisdata begin
10 augustus 2020
Reisdata eind
14 augustus 2020

Accommodatie

EIGENTIJDSERF ligt in het natuurgebied ‘Het dal van de Groote Beerze’ in de Brabantse Kempen. Hier, in de achtertuin van Tilburg en Eindhoven, vindt men diverse heidegebieden, beekdalen en bossen.
Deze natuurlijke omgeving biedt tal van mogelijkheden voor gezellige dagtochten. Wat dacht u van een bezoek aan de klompenmakerij, een dag op safari in Dierenpark De Beekse Bergen of een vaartocht in de Biesbosch.

Na een intensieve dag wil je niets liever dan een ontspannen nacht. De kamers zijn daarom ingericht op eigentijd waarbij de nadruk ligt op less is more. De aandacht gaat voornamelijk uit naar een goede nachtrust wat ervoor zorgt dat energie wordt teruggebracht op plaatsen waar dit ontbreekt. Dus geen tv of prikkels maar wel een goed bed, eigen badkamer en uitzicht op de natuur.
In de ochtend staat er een ontbijtbuffet met diverse producten uit de streek voor jullie klaar. Er is keus uit diverse broodsoorten van de lokale bakker, harde broodjes, koffiebroodjes en mini croissants maar ook uit yoghurt met cruesli en vers fruit. Daarnaast is er meer dan genoeg keus in beleg, sappen en warme dranken.

Programma

Genieten van de Brabantse gezelligheid dat is wat we gaan doen, gezellig samenzijn en in goed overleg activiteiten ondernemen. We maken bijvoorbeeld een vaartocht door de Biesbosch, maar er is nog veel meer mogelijk.

We kunnen naar Safaripark de Beekse Bergen, een klompenmakerij bezoeken, shoppen in Tilburg of Eindhoven en meer.... Denk u vast na over uw wensen?

Prijzen

Intensieve begeleiding
€ 1.585 p.p.
Lichte begeleiding
€ 1.195 p.p.
Zonder zorg of duwhulp
€ 999 p.p.
Toeslag eenpersoonskamer
€ 0.00
Beschikbaarheid
1 kamer
Let op
Deze reis wordt gecombineerd met reizen voor Speciale Zorg, er kan geen nachtzorg worden geleverd.
Inclusief
Verblijf bij Eigentijds Erf o.b.v. half pension, vaartocht in de Biesbosch, toeristenbelasting herinneringsboek, vervoer tijdens de vakantie, zorg en begeleiding tijdens de gehele vakantie, reserveringskosten
Exclusief
Overige maaltijden, drankjes, entreegelden, reis- en annuleringsverzekering, bijdrage GGTO, evt. huur hulpmiddelen, vervoer van en naar de opstapplaats
Belangrijke informatie
Wij kunnen 1 rolstoel vastzetten in de bus.
Opstapplaatsen
Emmen, Meppel, Zwolle, Arnhem
Woont u in een ander deel van Nederland dan kunt u op eigen gelegenheid naar Eigentijds Erf reizen, wij verzorgen het vervoer tijdens de vakantie.
Boek nu!