Zonnig Florida

Amerika, het land van de onbegrensde mogelijkheden. Een prachtig deel van Amerika is natuurlijk Florida, altijd een heerlijke temperatuur, mooie natuur en genoeg te zien en te doen om er voor zeer lange tijd rond te trekken.

Wij blijven deze reis in Orlando waar we Disney World, Seaworld, Kennedy Space Centre kunnen bezoeken, maar in en rond het hotel is ook zoveel te beleven dat je eigenlijk het hotel niet uit hoeft. Ga mee genieten van de zon en de warmte als het in Nederland koud, grijs en nat is.

De vlucht richting Orlando betrekt weliswaar 8 uur, maar aan boord van het vliegtuig wordt u op uw wenken bediend. Zo is er voldoende entertainment (films, tv-series, spellen en muziek) om de tijd door te komen en worden er dranken en maaltijden aangeboden door het cabinepersoneel. Uw vakantie begint dus al op Schiphol!

Boek nu!
Aantal dagen
8 dagen
Reisdata begin
12 december 2019
Reisdata eind
20 december 2019

Accommodatie

We verblijven in het onwaarschijnlijk mooie Hyatt Regency Orlando hotel dat in de buurt ligt van Universal Orlando Resort (7,7 km), SeaWorld Orlando (3,7 km) en Disney World (11,1 km). U kunt afkoelen in de 2 zwembaden van het resort, beide zijn toegankelijk met een helling en/of een lift. U kunt ontspannen in de uitgebreide spa en schoonheidssalon of trainen in het 24-uursfitnesscentrum, alles toegankelijk voor gasten die slecht ter been zijn of in een rolstoel zitten. Het hotel biedt vier a la carte restaurants, 2 bars, roomservice en een winkeltje dat 24-uur per dag geopend is.

De kamers zijn uitgerust met gratis WiFi, een minibar en een klein koffiezetapparaat. Verder vindt u op uw kamer een 65-inch flatscreen-tv, een ingebouwde spiegel-tv in de badkamer en een wekkerradio met iPod-dock. De badkamer heeft een roll-in douche en een douchezitje, het toilet is van één zijde bereikbaar evenals van de voorzijde.

Programma

Deze reis is bedoeld om de highlights van Orlando te bekijken of om gewoon te genieten van de warmte en de zon.

Dag
1. Aankomst in Orlando (D)
Omschrijving
We vliegen met een rechtstreekse vlucht van Amsterdam Schiphol naar Orlando (maaltijden en drankjes in het vliegtuig inbegrepen). Bij aankomst in Orlando worden naar ons hotel gebracht om in te checken en bij te komen van de reis. U hebt tijd voor uzelf om te zwemmen, een dutje te doen of even lekker de spa in te duiken voor we ons gereed maken voor het welkomstdiner. Bij ernstige vermoeidheid kan het welkomstdiner ook de volgende avond plaatsvinden.
Dag
2. Orlando Eye (B)
Omschrijving
's Ochtends gaan we op ons gemak ontbijten en vermaken we ons in en om het hotel. In de middag wandelen we naar de ICON, het enorme reuzenrad van Orlando voor een prachtig uitzicht over de stad Orlando. (entree $ 30 niet inbegrepen)
Dag
3. Kennedy Space Center (B)
Omschrijving
Na het ontbijt rijden we naar de 'Space Coast' voor het Kennedy Space Center en Cape Canaveral, daar hebben we de gehele dag om te zien en te beleven. Bekijk de plek waar de Apollovluchten werden voorbereid en spaceshuttles werden gelanceerd en voel jezelf als een astronaut in het ruimtevaartcomplex van NASA. (entree inbegrepen)
Dag
4. Bijkomen van all indrukken or Disneyworld (B)
Omschrijving
Na het ontbijt bent u vrij om te doen wat u wilt. Wilt u lekker zwemmen en in en rondom het hotel een rustdag nemen? Prima. Bent u nog lang niet moe en wilt u liever lekker naar Disneyworld? U zegt het maar. (entree Disneyworld $ 124 niet inbegrepen)
Dag
5. Seaworld (B,L,D)
Omschrijving
Vandaag gaan we naar het alom bekende Seaworld, kom genieten van de prachtige en indrukwekkende zeedieren. Luister naar de verhalen over fokprogramma's, Seaworld achter de schermen en meer, veel meer...… (entree inbegrepen)
Dag
6. Vrije dag (B)
Omschrijving
U hebt nu twee vrije dagen waarin u bepaalt wat u wilt gaan doen en zien, in overleg is bijna alles mogelijk. (eventuele entreegelden niet inbegrepen)
Dag
7. Afscheidsdiner (B,D)
Omschrijving
Vandaag is er geen vast programma, u bepaalt ook vandaag weer uw eigen programma. In de avond nemen we tijdens een heerlijk afscheidsdiner al vast afscheid van elkaar en halen we herinneringen op aan een mooie reis. (eventuele entreegelden niet inbegrepen)
Dag
8. Afscheid van Orlando (B)
Omschrijving
Na het ontbijt checken we uit bij het hotel en is er nog even tijd om op het terras bij het hotel iets te drinken of een paar baantjes te zwemmen voor we naar de luchthaven worden gebracht voor de vlucht terug naar Amsterdam.
Dag
9. Aankomst in Amsterdam (D, B)
Omschrijving
Na een lange vlucht komen we in de loop van de ochtend aan op Schiphol Amsterdam waar u uw geliefden weer in de armen kunt sluiten. (maaltijden en drankjes in het vliegtuig inbegrepen)

Prijzen

Intensieve begeleiding
€ 5.177 p.p.
Lichte begeleiding
€ 3.875 p.p.
Zonder zorg of duwhulp
€ 3.250 p.p.
Toeslag eenpersoonskamer
€ 0.00
Korting
Reist u met een 'gezonde' partner of mantelzorger, vraagt u ons dan naar de kortingsmogelijkheden.
Beschikbaarheid
4 kamers
Let op
B = ontbijt
L = Lunch
D = Diner
Inclusief
Verblijf o.b.v. logies/ontbijt, onbeperkt gebruik van spa- zwem-, en sportfaciliteiten in het hotel, welkomst- en afscheidsdiner, maaltijden en drankjes in het vliegtuig, Orlando Eye, Kennedy Space Centre, Seaworld incl Lunch en Diner, herinneringsboek, vliegtickets, alle transfers, zorg en begeleiding tijdens de gehele reis, bijdrage GGTO, bijdrage calamiteitenfonds, reserveringskosten
Exclusief
Overige maaltijden, drankjes, visum, Entreegelden Disneyworld, niet genoemde excursies, reis- en annuleringsverzekering, vervoer naar en van de luchthaven Schiphol, evt. huur hulpmiddelen
Extra's
Indien u gebruik maakt van hulp bij de persoonlijke verzorging dan is er misschien een mogelijkheid om een deel van de zorg vergoed te krijgen, dan wel te betalen vanuit het PGB. Neem contact op voor de mogelijkheden.
Reisdocument
Paspoort (nog minimaal 3 maanden geldig na aankomst in Florida) en visum of ESTA-toestemming (meer informatie op https://esta.cbp.dhs.gov/esta/esta.htm) zelf regelen
Belangrijke informatie
* Tijdens deze reis kunnen we alleen opvouwbare rolstoelen meenemen i.v.m. het vervoer in Florida. Evt. kunt u via ons een opvouwbare elektrische rolstoel huren.
* Informatie over het reizen naar Florida vindt u op: http://www.allesoverflorida.nl/paspoort-visum.htm
Luchthaven
Schiphol
Bijzonderheden
* Minimaal 4 deelnemers
* Nederlandse zorg en begeleiding tijdens de gehele reis
Boek nu!