Reizen met rolstoel Speciale zorg

Reizen met rolstoel

Busreis naar het Zwarte Woud

Vertrek 12 oktober 2019 - Overal om je heen kleuren, rood, geel, bruin, de herfst is begonnen in het Zwarte Woud. Dit is een prachtige.. Lees meer »

Genieten in Brugge

Vertrek 23 augustus 2019 - De kuststrook van België, ook wel de Vlaamse Kust genoemd is gelegen aan de Noordzee. Behalve de prachtige.. Lees meer »

Rondreis Slovenië

Vertrek 8 september 2019 - Slovenië is weliswaar een van de kleinste landen in Europa met slechts 2 miljoen inwoners, maar de.. Lees meer »

Bella Sardinië

Vertrek 15 september 2019 - Het zeer aantrekkelijke Italiaanse eiland Sardinië ligt in de Middellandse zee, ongeveer 190 km voor de kust.. Lees meer »

'Buenos Dias' Tenerife

Vertrek 20 september 2019 - Tenerife, het grootste en meest zuidelijke eiland van de Canarische eilanden. Tenerife is het eiland van de.. Lees meer »

Ontdek de Algarve

Vertrek 6 oktober 2019 - Strand, zon en zee, zo staat de Algarve bekend. Hier is helemaal niks mis mee want in de Algarve vindt u.. Lees meer »

Welkom aan de 'Zonnekust'

Vertrek 13 oktober 2019 - Costa Del Sol is Spaans voor 'zonnekust' en ligt helemaal in het zuiden van Spanje in Andalusië. De Costa Del.. Lees meer »

Paradijselijk Bali

Vertrek 18 oktober 2019 - De meest geliefde vakantiebestemming van Indonesië is Bali dankzij de prachtige stranden, relaxte omgeving en.. Lees meer »

Luxe winterreis Florida

Vertrek 7 november 2019 - Wil je een onvergetelijke en indrukwekkende reis naar en door Florida maken? Kies dan voor deze reis! Je reis.. Lees meer »

Disney in Kerstsfeer

Vertrek 18 november 2019 - De magie van Disney aangevuld met de magie van Kerst! We reizen in stijl in de 1e klas met de Thalys.. Lees meer »

Treinen naar Disneyland Parijs

Vertrek 19 november 2019 - De magie van Disney aangevuld met de magie van Kerst! We reizen in stijl in de 1e klas met de Thalys.. Lees meer »

Kerst vieren op Tenerife

Vertrek 24 december 2019 - Tenerife, het grootste en meest zuidelijke eiland van de Canarische eilanden. Tenerife is het eiland van de.. Lees meer »

Kerst beleven op Curaçao

Vertrek 26 december 2019 - Paradijselijke witte stranden, azuurblauwe zee, de zon hoog aan de hemel, temperaturen van rond de 30 graden,.. Lees meer »

Oud en Nieuw vieren op Tenerife

Vertrek 29 december 2019 - Tenerife, het grootste en meest zuidelijke eiland van de Canarische eilanden. Tenerife is het eiland van de.. Lees meer »