Reizen met rolstoel

Tulpen uit Amsterdam; GEANNULEERD

Vakantie vieren in Nederland, daarover zijn de meningen nogal verdeeld. De één vindt het fijn, want lekker dichtbij, de ander durft het niet aan omdat je niet altijd verzekerd bent van mooi weer en zo zijn er nog meer meningen te bedenken. Wát je echter ook kunt zeggen over het weer, dat kun je zeker niet zeggen over de enorme hoeveelheid aan bezienswaardigheden die Nederland biedt. Nederland beschikt over een groot aantal internationaal bekend staande musea, Amsterdam is de grootste trekpleister van Nederland voor buitenlanders, de Drentse hunebedden verbazen nog steeds iedereen en vergeet vooral niet de zee, het drielandenpunt, de Veluwe enz enz enz....kortom een land om vakantie te vieren!

Reserveer nu!
Aantal dagen
7 dagen
Reisdata begin
12 april 2018
Reisdata eind
18 april 2018

Accommodatie

We verblijven in het prachtige hotel 'De Rijper Eilanden' in het historische dorpje De Rijp. Lucy, de eigenaar is dol op antiek en dat heeft ervoor gezorgd dat hotel is ingericht als een museum met veel antiek en zeer bijzondere voorwerpen, je raakt niet uitgekeken.
Museum of niet, de kamers zijn zeer ruim en allemaal aangepast voor rolstoelgebruikers, voorzien van een rolstoeltoegankelijke badkamer, TV en vloerverwarming.

Programma

Vanzelfsprekend bieden we een gevarieerd programma aan excursies dat kan bestaan uit:
- Dagje Texel
- Tulpentocht
- Broeker Veiling
- Dagje Amsterdam
- Keukenhof
- meer....

Prijzen

Belangrijke informatie
Indien u thuis gebruik maakt van thuiszorg of een PGB kunnen wij in de meeste gevallen de zorg voor u declareren.
Bijzonderheden
* Minimaal aantal deelnemers: 4
* Nederlandse begeleiding tijdens de reis  
Reserveer nu!