Reizen met rolstoel

Bella Sicilië

Sicilië is een land van heldere kleuren, onstuimig en gepassioneerd, dat je omarmt en opslokt in al zijn mysterie.
Het is het grootste eiland in de Middellandse Zee, een mysterieus gebied, maar elk aspect is het waard om ontdekt te worden. De contrasterende landschappen, volle zon en sappige citrusvruchten zijn slechts enkele van haar facetten.

Reserveer nu!
Aantal dagen
11 dagen
Reisdata begin
5 oktober 2018
Reisdata eind
15 oktober 2018

Accommodatie

Op een paar minuten van het levendige badplaats Pozzallo ligt Kikki Village in een oase van rust, een resort dat er alles aan doet om de gasten Sicilië te laten beleven en een ontspannen vakantie te vieren. Pozallo is een levendige badplaats waar het goed toeven is en waar u van de ene verbazing in de andere verbazing zult vallen, op elke hoek van de straat wacht weer een unieke siciliaanse ervaring.

Programma

Vanzelfsprekend zijn we op Sicilië om voor de lange winter nog een beetje zon te pakken, maar we willen u ook iets van Sicilië laten zien.
We maken daarom een aantal excursies, nl:

* Modica; Een stad in Barokke stijl die op de Unesco Wereld erfgoedlijst staat, we gaan de stad bekijken en chocolade proeven in de oudste chocoladeshop van Sicilië.
* Etna Vulkaan en een rondrit door Catania
* Strand van Pozzallo
* meer....

Prijzen

Intensieve begeleiding
€ 4.899 p.p.
Lichte begeleiding
€ 3.999 p.p.
Zonder zorg of duwhulp
€ 3.299 p.p.
Toeslag eenpersoonskamer
€ 250
Inclusief
Verblijf o.b.v. vol pension, koffie/thee, frisdrank, excursies, herinneringsboek, vliegtickets, transfer op Sicilië, zorg en begeleiding tijdens de gehele reis, bijdrage GGTO, bijdrage calamiteitenfonds, reserveringskosten
Exclusief
Reis- en annuleringsverzekering, vervoer naar en van de luchthaven Schiphol, evt. huur hulpmiddelen en uw alcoholische drankje
Extra's
Wij hebben op deze reis, die al helemaal uitverkocht was, drie extra kamers kunnen inkopen. Wil je ook nog mee naar dit mooie resort op het prachtige Sicilië? boek dan snel, dit is echt het allerlaatste, hierna zit het echt vol..
Reisdocument
ID kaart of paspoort
Belangrijke informatie
Indien u thuis gebruik maakt van thuiszorg of een PGB kunnen wij in de meeste gevallen de zorg voor u declareren.
Luchthaven
Schiphol
Bijzonderheden
* Minimaal aantal deelnemers: 5
* Er reist een Nederlands begeleidingsteam mee 
* Hulpmiddelen kunnen gehuurd worden
Reserveer nu!