Reizen met rolstoel Seniorenreizen Plus Verstandelijke- of meervoudige beperking

Reizen met rolstoel

Tulpen uit Amsterdam; GEANNULEERD

Vertrek 12 april 2018 - Vakantie vieren in Nederland, daarover zijn de meningen nogal verdeeld. De één vindt het fijn, want lekker.. Lees meer »

Kalimera Griekenland, Volgeboekt

Vertrek 21 april 2018 - Pieria, in het noorden van Griekenland, is een gebied met een prachtige natuur met veel bossen, rivieren,.. Lees meer »

Bloemeneiland Madeira, VOLGEBOEKT

Vertrek 8 mei 2018 - Het Portugese eiland Madeira staat ook wel bekend als het 'Bloemeneiland'. In het voorjaar staat werkelijk het.. Lees meer »

Voorjaar op Mallorca, VOLGEBOEKT

Vertrek 14 mei 2018 - Mallorca is het grootste eiland van de eilandengroep de Balearen. Palma, de hoofdstad van het eiland, is.. Lees meer »

Voorjaar op het water

Vertrek 20 mei 2018 - Het schip 'Prins Willem Alexander' voert u door de schitterende natuur en langs vele dorpen en steden. U.. Lees meer »

De westkust van Ierland

Vertrek 22 mei 2018 - Aan de westkust van Ierland vind je alles wat je qua natuurschoon wensen kunt, ruige kliffen,.. Lees meer »

Kleurrijk Sicilië, VOLGEBOEKT

Vertrek 1 juni 2018 - Sicilië is een land van heldere kleuren, onstuimig en gepassioneerd, dat je omarmt en opslokt in al zijn.. Lees meer »

Rondreis IJsland, GEANNULEERD

Vertrek 16 juni 2018 - IJsland is een prachtige plek om te verkennen en er zijn talloze natuurwonderen die ook toegankelijk zijn.. Lees meer »

Stedentrip Reykjavik

Vertrek 5 september 2018 - IJsland heeft meer mogelijkheden en middelen voor reizigers met een handicap dan ooit tevoren. De volgende.. Lees meer »

Genieten in Brugge, VOLGEBOEKT

Vertrek 6 september 2018 - De kuststrook van België, ook wel de Vlaamse Kust genoemd is gelegen aan de Noordzee. Behalve de prachtige.. Lees meer »

Rondreis Slovenië

Vertrek 16 september 2018 - Slovenië is weliswaar een van de kleinste landen in Europa met slechts 2 miljoen inwoners, maar de.. Lees meer »

Varen door Nederland, VOLGEBOEKT

Vertrek 16 september 2018 - Vanaf het schip de Prins Willem-Alexander bekijk je Nederlands allermooiste plekjes vanaf de andere kant, nl.. Lees meer »

Bounty eiland Menorca, GEANNULEERD

Vertrek 24 september 2018 - Menorca is het kleine zusje van Mallorca en zeker net zo mooi. Op Menorca vindt je pittoreske baaitjes met.. Lees meer »

't Was aan de Costa del Sol....

Vertrek 28 september 2018 - Costa Del Sol betekent in het Spaans 'zonnekust' en ligt helemaal in het zuiden van Spanje in de Andalusië... Lees meer »

Bella Sicilië

Vertrek 5 oktober 2018 - Sicilië is een land van heldere kleuren, onstuimig en gepassioneerd, dat je omarmt en opslokt in al zijn.. Lees meer »

Safari-rondreis Kenia

Vertrek 5 oktober 2018 - Maak kennis met het mooiste wat Oost Afrika te bieden heeft. Tijdens deze 14 daagse reis bezoeken en ontdekken.. Lees meer »

Jongerenreis Mallorca

Vertrek 13 oktober 2018 - Mallorca is het grootste eiland van de eilandengroep de Balearen. Palma, de hoofdstad van het eiland, is.. Lees meer »

Nazomer op Tenerife

Vertrek 2 november 2018 - Tenerife, het grootste en meest zuidelijke eiland van de Canarische eilanden. Tenerife is het eiland van de.. Lees meer »

Kerstreis Gran Canaria, VOLGEBOEKT

Vertrek 19 december 2018 - Gran Canaria, één van de Canarische eilanden en verzekerd van een heerlijk klimaat. Gran Canaria is.. Lees meer »