Reizen met rolstoel

Reizen met rolstoel

Stedentrip Reykjavik, GEANNULEERD

Vertrek 5 september 2018 - IJsland heeft meer mogelijkheden en middelen voor reizigers met een handicap dan ooit tevoren. De volgende.. Lees meer »

Genieten in Brugge, VOLGEBOEKT

Vertrek 6 september 2018 - De kuststrook van België, ook wel de Vlaamse Kust genoemd is gelegen aan de Noordzee. Behalve de prachtige.. Lees meer »

Rondreis Slovenië, VOLGEBOEKT

Vertrek 16 september 2018 - Slovenië is weliswaar een van de kleinste landen in Europa met slechts 2 miljoen inwoners, maar de.. Lees meer »

Bounty eiland Menorca, GEANNULEERD

Vertrek 24 september 2018 - Menorca is het kleine zusje van Mallorca en zeker net zo mooi. Op Menorca vindt je pittoreske baaitjes met.. Lees meer »

't Was aan de Costa del Sol.... VOLGEBOEKT

Vertrek 28 september 2018 - Costa Del Sol is spaans voor 'zonnekust' en ligt helemaal in het zuiden van Spanje in de Andalusië. De Costa.. Lees meer »

Bella Sicilië, 3 extra kamers kunnen inkopen.

Vertrek 5 oktober 2018 - Sicilië is een land van heldere kleuren, onstuimig en gepassioneerd, dat je omarmt en opslokt in al zijn.. Lees meer »

Safari-rondreis Kenia, 1 kamer vrij wegens annulering

Vertrek 4 oktober 2018 - Wij hebben op verzoek de reis iets aangepast, de safari is een dag langer geworden en de aansluitende.. Lees meer »

Jongerenreis Mallorca, GEANNULEERD

Vertrek 13 oktober 2018 - Mallorca is het grootste eiland van de eilandengroep de Balearen. Palma, de hoofdstad van het eiland, is.. Lees meer »

Mooi Griekenland

Vertrek 22 oktober 2018 - Pieria, in het noorden van Griekenland, is een gebied met een prachtige natuur met veel bossen, rivieren,.. Lees meer »

Nazomer op Tenerife

Vertrek 2 november 2018 - Tenerife, het grootste en meest zuidelijke eiland van de Canarische eilanden. Tenerife is het eiland van de.. Lees meer »

Zonvakantie Tenerife, extra ingekocht

Vertrek 13 november 2018 - Tenerife, het grootste en meest zuidelijke eiland van de Canarische eilanden. Tenerife is het eiland van de.. Lees meer »

Kerstreis Gran Canaria, VOLGEBOEKT

Vertrek 19 december 2018 - Gran Canaria, één van de Canarische eilanden en verzekerd van een heerlijk klimaat. Gran Canaria is.. Lees meer »