Hengelsport- en Botenbeurs Utrecht

Op zoek naar het ontmoetingsplatform voor roofvissers in de Benelux? Stop met zoeken, dat is Hengelsport- en Botenbeurs Utrecht. Hier komt alles en iedereen tezamen. Leuk is ook dat deze editie van de beurs het gloednieuwe roofvisplatform Roofmeister zijn vuurdoop heeft.
Het Karperplein zal veel karpervissers naar Utrecht trekken. Een plein van de Utrechtse beurs zal namelijk worden ingericht met karpergerelateerde stands, waar groothandels, winkeliers, leveranciers van karpervoerproducten, voerbootspecialisten, karperreisorganisaties en andere standhouders hun kampement opzetten voor de Utrechtse ‘driedaagse’.

Ook is er op de beurs weer een groot gedeelte dat het predicaat ‘Botenbeurs’ verdient. De aanschaf van een visboot staat nog altijd hoog op het verlanglijstje van menige sportvisser en de Utrechtse beurs in dé plek bij uitstek waar ‘vraag en aanbod’ op botengebied elkaar ontmoeten.

Boek nu!
Aantal dagen
1 dagen
Reisdata begin
30 november 2019

Programma

U wordt 's ochtends thuis of bij uw opstapplaats opgehaald en vervolgens rijden we in een rustig tempo naar de Jaarbeurs hallen in Utrecht. U wordt voor de deur van de Jaarbeurs afgezet waarna u op eigen gelegenheid naar binnen gaat en gaat genieten van alle visgerelateerde zaken op de beurs. Op de afgesproken tijd stapt u weer in en brengen we u terug naar uw opstapplaats.

Prijzen

Reisprijs
€ 35 p.p.
Beschikbaarheid
8 zitplaatsen
Let op
Dit arrangement is uit te breiden met een pannenkoek met dessert bij Met Stroop & Zo in Emmen voor € 10 p.p. (bij de boeking aangeven)
Inclusief
vervoer per luxe minibus met lift, entree
Belangrijke informatie
We kunnen 1 rolstoel vastzetten in de bus, uw opvouwbare rolstoel of rollator kan altijd mee.
Opstapplaatsen
Uit en thuis service in Emmen, Restaurant Route 34 in Erm, Carpool Hoogeveen-Oost, Carpool Meppel-Zuid
Bijzonderheden
Minimaal 7 deelnemers
Boek nu!