Zorgvakanties Speciale zorg

Zorgvakantie André Rieu

Wie kent hem niet? André Rieu.....de koning van de Weense wals, de maestro van zijn Johan Strauss orkest en een fenomeen op zijn viool. Hij reist met zijn orkest en de prachtige decors de hele wereld over, maar gelukkig komt hij af en toe terug in Maastricht voor één van zijn legendarische concerten. In december geeft André Rieu kerstconcerten in Maastricht en wij hebben kaartjes. Gaat u mee genieten van dit kerstconcert?

Boek nu!
Aantal dagen
4 dagen
Reisdata begin
15 december 2023
Reisdata eind
18 decembe 2023

Accommodatie

We logeren in het 4-sterren Boshotel Vlodrop in het hart van nationaal park de Meinweg en onder de rook van Roermond. Het hotel beschikt over een heerlijk binnenzwembad dat toegankelijk is via een helling, een saunalandschap, beautysalon en sportruimte.

Uw luxe zorgsuite is zeer ruim en beschikt over hoog/laag bedden, airconditioning, een kluisje, minibar, wifi en een eigen badkamer met een inloopdouche en een douchestoel of -zitje. Een aantal andere hulpmiddelen zijn op aanvraag beschikbaar.

Programma

We hebben voor dit zorgweekend een fijn programma samengesteld.

Dag
1. Aankomst in Vlodrop
Omschrijving
Via de opstaplaatsen wordt u opgehaald en rijden we naar Vlodrop. Bij aankomst in het hotel gaan we ons installeren en gezamenlijk dineren. Na het eten is er tijd om even te zwemmen, een spelletje of lekker kletsen.
Dag
2. André Rieu
Omschrijving
Na een heerlijk ontbijt maken we een tour door de omgeving en na de lunch doen we het even rustig aan om ons voor te bereiden op de fantastische avond in Maastricht bij André Rieu. We trekken onze mooiste kleren aan en na het diner is het tijd om naar Maastricht te rijden.
Dag
3. Even bijkomen
Omschrijving
Gisteravond was een latertje en daarom slapen we vandaag een beetje uit. Na een laat ontbijt maken we een excursie, wilt u naar Maastricht? De grotten in Valkenburg? De outlet in Roermond? of een lekkere winterwandeling maken in Nationaal Park de Meinweg?
Dag
4. Naar huis
Omschrijving
Aan een heerlijk weekend komt vandaag een eind. Na een laatste gezamenlijk ontbijt pakken we onze koffers in een rijden we via de opstapplaatsen terug naar huis.

Prijzen

Intensieve begeleiding
€ 1.599 p.p.
Lichte begeleiding
€ 1.399 p.p.
Zonder zorg of duwhulp
€ 1.199 p.p.
Toeslag eenpersoonskamer
€ 99
Beschikbaarheid
4 aangepaste kamers
Inclusief
Verblijf bij Boshotel Vlodrop in een tweepersoonskamer o.b.v. half pension, kerstconcert André Rieu, vervoer per minibus met lift, gezamenlijke consumpties, lunch op dag 2 en 3, zorg en begeleiding, gebruik hoog/laag bed, gebruik zwembad, gebruikt overige aanwezige hulpmiddelen.
Exclusief
Overige consumpties, lunch op dag 1 en 4, reis- en annuleringsverzekering, vervoer naar en van de opstapplaats of accommodatie, bijdrage GGTO (€ 7.50 p.p.), evt. huur niet aanwezige hulpmiddelen
Reisdocument
Geldig ID bewijs
Inentingen
Covid-19: U moet kunnen voldoen aan de actuele maatregelen.
Belangrijke informatie
* We kunnen 1 rolstoel vastzetten in de bus
* We hebben 4 rolstoelplekken bij het concert
* We maken geen fotoboek van dit weekend omdat er bij het concert geen foto's mogen worden gemaakt.
Opstapplaatsen
Emmen, Zwolle, Arnhem, Cuijk, Venlo, Roermond
Boek nu!