Gastenboek

De vakantie was te kort! (22 t/m 26 mei 2023)

Beste Ingrid,
bedankt voor de mooie kaart, die ik vrijdagmiddag thuis aantrof! Ik heb een aantal fantastische dagen gehad in Elahuizen in it sailhus. De gastheer en gastvrouwen waren geweldig. Medische achtergrond en geweldig in de omgang met mensen met een beperking, zoals ik.
It Sailhus is een mooi goot pand, goed ingericht voor mensen met - voor al - lichamellijke beperkingen zoals ikzelf (parkinson, atrose en diabetes 2.

De lokatie |Elahuizen vind ik top. Prachtige omgeving, de ene kan het Fluessenmeer en de andere kant mooie weilanden. Het varen op het meer (in totaal zo'n 7,5 uur was een mooie ervaring met twee sympathieke schippers. Goed georganiseerd. Ook mooie uitstapjes gemaakt naar Sneek. Hindelopen, Stavoren, Balk e.d. daarbij ook genoten van de prachtige omgeving. Nu heb ik geheel Friesland gezien en ik vind deze regio een van de mooiste van Friesland.

Kortom ik ben een gelukkig mens na een (te ) korte vakantie in eigen land, dank zij Vakantie&Zorg. In september a.s. ga ik naar De Rijp en zal daar tot mijn groot genoegen Linda ontmoeten, een geweldige dame . De drie dames en de heer waren heel lief en zorgzaam en breng dat aan hen over. Bij leven en welzijn hoop ik ook volgende jaar via u iets te kunnen regelen. ik adviseer u deze vakantielokatie te handhaven.

Bedankt voor deze mooie vakantie!!!

Lieve groet
Willem

Dank aan het 'dreamteam' (1-8 november 2022)

Hartelijk bedankt voor het prachtige fotoboek dat mijn vader heeft ontvangen van de Lanzarote vakantie: een mooi souvenir van een bijzondere reis! Tevens wil ik namens de familie mijn speciale dank uitspreken aan het Brabantse Dreamteam Suzanne en Yvonne die de gehele verzorging van mijn vader tijdens deze reis op zich hebben genomen. Zij hebben alles in het werk gezet om mijn vader een hele fijne vakantie te geven. Het was met name een prachtig moment toen mijn vader met de dames voor het eerst het zwembad inging.

Wij keken terug op een hele fijne vakantie waarvoor dank!

Met vriendelijke groet,
Ilja

 

Ik kom volgend jaar weer (7-17 september 2022)

Een geweldige leuke gezellige vacantie met veel te doen ik kom volgend jaar weer.

Jenny

 

Eindelijk weer op vakantie! na de coronatijd ... (25 juni - 2 juli 2022)

In Holwerd, onze opstapplaats, werd ik hartelijk ontvangen door 4 begeleiders en 3 deelnemers. Een klein groepje waardoor we extra leuk contact hadden (en een eigen kamer). Ik heb genoten op het strand (strandrolstoel). Verder gezellig gewinkeld, terrasje, BBQ enz. Het ontbijt was goed: vers eitje van de kippen die daar liepen! Goed geslapen. Continu goede hulp en duidelijke uitleg/voorbereiding. Ze hielden ook rekening met mijn slechtziendheid door te vertellen waar we waren en wat er zoal te zien was onderweg. Leuke gasten en begeleiders en goede sfeer! De regelzaken zoals vervoer etc dat verliep ook zonder problemen.

Ik heb het zo naar m'n zin gehad dat op de terugreis naar huis spontaan de tranen kwamen ...

Al met al een succes! Ik kan het iedereen aanraden. Zelf zou ik dit jaar nog wel een keer mee willen ...

groetjes, Ingrid

 

Mijn eerste vakantie met zorg was fantastisch (25 juni - 2 juli 2022)

Gaarne wil ik jullie wat over de vakantie vertellen. Het was voor mij de eerste keer dat ik meeging en het was reuze gezellig. De verzorging was uitstekend, goed voor ons. Wij werden heel erg goed verzorgd met alles. Alle dagen hadden ze wat gepland, dan naar het strand of winkelen, tentoonstellingen en een terrasje pakken. Ik zou het u willen aanbevelen, het is echt goed. Of u in een rolstoel zit of met een rollator loopt, het maakt niet uit. Als mijn gezondheid het toelaat ga ik weer mee. Mens probeer het echt om een keer mee te gaan, het is echt de moeite waard. Bedankt lieve verzorgers, wat jullie voor ons gedaan hebben, het was geweldig.

Mariëtta

 

Vakantie naar Ameland (25 juni - 2 juli 2022)

Ik heb vooral genoten van de rust van de zorg zowel de tijd die er genomen werd voor de verzorging gedurende de hele vakantieweek . Heb dat als zeer prettig ervaren. Fijne locatie waar ik verbleef, genoeg privacy.
Ook het weer was goed, dat werkte mee. Al met al voor herhaling vatbaar 😊

Bert

Vakantie Anique naar Tenerife (4-11 juni 2022)

Aan mijn vakantie in Tenerife houd ik een mooie herinnering over. Een eiland dat bij Spanje hoort, maar in Afrika ligt. Na Amerika ben ik nu dus ook in een ander werelddeel geweest. Heel prettig was het dat ik de hele week geen steunkousen aan hoefde te doen. En dat ik iedere dag in het lekkere zwembad kon liggen en daarna fijn kon opdrogen in de zon. Het was erg leuk dat we op dinsdagmorgen naar de markt gingen om te zien wat daar allemaal te koop was. Woensdag gingen we naar de stad, waar ik een T-shirt kocht. De bananenplantage op donderdag was heel bijzonder. Om de vogelverschrikker heb ik erg moeten lachen.
Tenerife is een mooi wel een beetje warm eiland. De reisleiding was erg aardig en gezellig. De maaltijden waren heel lekker, er waren steeds wisselende gerechten en hapjes. Kortom ik heb genoten van deze reis.
Anique

Ik verheug me op de volgende reis (30 mei - 3 juni 2022)

Berlijn was fantastisch. Ik verheug me op de cruise Noorwegen in augustus. Mieke gaat ook mee! Er wordt trouwens heel positief over jou gepraat Ingrid. Ook voor jou een 10!!!!

Elleke

We hebben genoten (29 april -2 mei)

We hebben genoten van ons lange weekend weg in Heerde. Een mooie accommodatie, fijne begeleiders en lekkere maaltijden 😃. Ook heel fijn om een aantal dagen samen te zijn; de eerste keer sinds 21 maanden. Viel dan ook tegen om Rob maandagavond in het verpleeghuis achter te laten en alleen naar huis te gaan.

Linda

Weekendje Veluwe (29 april - 2 mei 2022)

Beste Ingrid,
Jenny is nu een week terug van een lang weekend in Heerde en ze geniet nog na! Het was gezellig, fijne begeleiding en het uitstapje naar Apenheul een groot succes.

Bedankt voor de organisatie en we zullen bij een eventueel volgende vakantie zeker ook jullie aanbod bekijken.

Genoten van de bananenplantage (6 - 13 februari 2022)

Hartelijk dank namens Hans voor het mooie fotoboek van de vakantie Tenerife van 6 t/m 13 febr. 2022. Hans kijkt er iedere dag in en ziet elke keer weer nieuwe dingen, vooral de bananenplantage vond ie geweldig. Hij heb echt genoten van de vakantie en raakt er niet over uit gepraat.
Hartelijk dank voor alle goede zorgen.

Groet, Lida en Hans

Mijn wens werd mogelijk gemaakt

De vakantie naar Tenerife was heel mooi en gezellig met de begeleidsters. Ook de wensen die ik heb zijn allemaal doorgegaan. De mooie meewerking die ik kreeg was super, ik luister wel dus nog even wachten rustig. Ze voelde me fijn aan alle 3 ik kijk graag terug. En het ook mooi was de helikopter, toch naar de Teide en van heel hoog gezien, fijn. De herrinering heel mooi.
Ik moet nog wachten op foto's die gemaakt zijn oa door Mieke
Het was heel mooi en gezellig dus de vakantie met de begeleiders Wim, Gerda en Mieke

Groet Ronald

Ik kan het iedereen aanraden

Het Teutoburgerwald was een onbekend gebied voor mij. Het leek me een mooie bestemming, zeker in de tweede helft van oktober.
Wat heb ik genoten van de prachtige herfstkleuren, de vakwerkhuizen en het glooiende landschap.
Het hotel in Nieheim was een prima uitvalsbasis om de omgeving te verkennen.
Zoveel mooie steden, kerken en kloosters. Zelfs het kleine dierenpark was ontzettend leuk.
Ook de sfeer in het hotel was heel gemoedelijk en gezellig.
Mede door de inzet van onze 2 vrijwilligers heb ik een super week gehad.
Ik kan het iedereen aanraden: Teuten in het Teutoburgerwald!

Een anonieme reiziger

De verzorging begon al eerder dan mijn reis!

10 daagse (1 tot 11 september 2021) vakantie op Gran Canaria met Vakantie en Zorg. Ik wil graag een hele positieve feedback geven over mijn ervaring van de verzorging nog vóór mijn vakantie was begonnen! Tijdens de vakantie is deze altijd uitstekend. Voor mij werd, een paar weken voor de vakantie, de vakantie erg onzeker, ik zag het niet meer zitten, was erg moe en nerveus omdat ik onder andere zelf de koffer niet dicht kan krijgen. Ik heb contact opgenomen met Ingrid om de reis te annuleren en zij zei meteen "maar dit kan toch niet, dat iemand niet mee gaat om deze reden, u hoort nog van mij". Ingrid belde mij terug met het bericht dat Mieke, 1 van de begeleidsters, de morgen van vertrek naar mij toe komt om die koffer dicht te doen en zij gaat met mij mee met de taxi die ik besproken heb naar het vliegveld. Ik heb het enorm gewaardeerd dat Ingrid meteen is gaan zoeken naar een oplossing zodat ik zonder zorgen mee heb kunnen gaan en doordat Mieke zich beschikbaar heeft gesteld om eerst naar mijn huis toe te komen om de koffer dicht te doen en deze mee te nemen naar buiten waar de taxi wachtte.

Heel bijzonder! Ik wil via deze weg Ingrid en Mieke, speciaal bedanken!

Trijnie Muntinga-Harkema

Ik heb veel plezier gehad

Ik heb deze reis (Toeren in de Eifel red.) veel plezier gehad met Suzanne, Melanie. Veel gelachen en gepraat en met de chauffeur ook gezellig, die kon goed rijden. Ik ben zelf ook een Drenth, maar ik bid niet voor bruine bonen, geef dat pruttel aan de zwijnen, dat zegt Bartje. Oh ja, en met Barbara, Nynke en Hans, dat was ik vergeten.

Rob

Het was een fantastische reis

Lieve mensen,
Een klein verslag van onze reis naar Thüringen. Hoewel ik er een beetje tegenop zag om deze cultuurreis te maken, ben ik heel blij verrast door de prachtige omgeving en de bijzondere Historische steden, musea, kastelen en mooie tuinen. Zoals bv het Bachmuseum in Eisenach , de St.Georg Stadtkirche in Schmalkalden, Schloss Friedenstein met museum in Gotha. De stad Weimar, ook de rozentuin in Bad Langensalza. De mooie uitzichten vanuit het busje, goed gereden door Wim!
Ook een woord van dank aan Gerda, Wim en Isa voor wie niets teveel was, geweldige verzorging!

Nogmaals het was een fantastische reis!
Hartelijke groet van Josje

Dit jaar een nieuwe bestemming

Ik ben afgelopen jaar voor het eerst met jullie reisorganisatie op vakantie geweest en het is me ontzettend goed bevallen. De reis zelf was echt de moeite waard, maar de persoonlijke benadering sprak me heel erg aan. Ik heb er heel veel van genoten en me eigenlijk nergens zorgen over hoeven maken.
Dit jaar ga ik graag weer mee, naar een nieuwe bestemming.

Met vriendelijke groet, Wim

Wat fijn in het Zwarte Woud

Wat een geweldige, gezellige reis naar het Zwarte Woud in Hotel bad Peterstal. We waren met 18 personen, de begeleiding met 8 personen, niemand kende elkaar en het ging onderling heel goed. We hebben leuke tochten gemaakt over de Schwarzwalder Hochstrasse en naar de plaatsen Freudenstadt en Straatsburg. Het weer was ons goed gezind, iedere dag mooi weer en dan nog de mooie herfstkleuren.

Vele groeten van Trijnie

Het was enorm gezellig

Ik ben alweer een tijdje terug uit Portugal, vakantie Algarve.
Ik zou nog een reactie daarop geven.
 
Het was enorm gezellig, en vond het super, prachtige herinneringen aan.
Mijn dank gaat uit naar Wim, die van elke dag een feest wist te maken. Hij had zelf ook veel leuke uitstapjes bedacht, op dagen dat er geen excursies waren, en stond altijd voor iedereen klaar, een optimistische man. Evenals Mattie, een hele lieve vrouw, echt begaan met de mensen. En bijzonder energiek.
Echt goede medewerkers!
 
Een hele mooie ervaring was Portugal, ben blij dat ik het heb meegemaakt.
 
Groet, Hedwig

Busreis naar het Zwarte Woud

HET WAS EEN HELE GOEDE VAKANTIE. VERZORGING WAS GOED, ETEN WAS GOED KAMER WAS GOED, UITSTAPJES WAREN MOOI EN GEZELLIG HULP WAS ALTIJD BEREIKBAAR. HET WAS SUPER

Julie + Harie

Leuk aan de Vlaamse Kust

We zijn dit jaar naar de Vlaamse Kust geweest met de bus. We hadden een mooi hotel, dat zag er heel mooi uit. We hebben bij het hotel heel wat gezien en zijn ook nog een paar dagen weggeweest. We zijn naar de koekjesfabriek geweest en naar Gent en ook nog een dag naar Sea-Life om naar de dieren te kijken. Daar hebben we roggen gezien en andere dieren. We hebben heel veel pret, dit moeten we nog een keer over doen. We hebben lekker gegeten, dat was wel heel lekker en ook goed verzorgd. Ik maak nu een einde aan dit verslag van dit jaar. We hebben met de terugreis nog in de file gestaan, maar dat is allemaal goed opgelost. We waren blij dat we thuis waren. Ik ben nu wel benieuwd naar het mooie fotoboek van deze reis.

Groetjes Jacqueline

Terug in mijn vaderland

Beste Ingrid,

Hartelijk dank voor je initiatief en organisatie van de prachtige reis naar Denemarken waar ik geboren en opgegroeid ben.
Ik heb genoten van de plezierige reis erheen en terug met onze geweldige chauffeur Wim die ons tevens in Denemarken de mooiste landschappen liet zien. Door kronkelende landweggetjes - langs bermen met prachtig bloeiende klaprozen, korenbloemen, margrieten en slaapmutjes. Wij hebben mooie stranden gezien, schilderachtige vakwerk-boerderijen versierd met de mooiste stokrozen. Leuke stadjes bezocht - het Glasmuseum in Ebeltoft - het Aquarium en den Gamle By in Aarhus. Alles even spannend en mooi. De vakantie kreeg nog een toegift door de lieve zorg van Linda, Gerda en Juul. Dat Wim ook nog eens een goede kok en hulp bij allerlei bijkomende zaken was mag een extra applaus hebben! Ik vond het heerlijk weer in mijn vaderland te zijn, bovendien in een deel dat ik niet kende!

Bodil Wibier

Voor het eerst in een groep

Mijn eerste vakantie naar het buitenland met een groep. Mijn ervaring was dat we allemaal eilandjes waren, maar dat er weinig contact mogelijk was met elkaar. De verzorging zit veel bij elkaar met elkaar te kletsen. Een op een contact met de verzorging gaat wel goed, maar is vaak maar kort. Mijn persoonlijke ervaring met Cindy is heel positief, dan ben je een op een en ze reageerde goed op de grenzen die ik aangaf. Ook s'morgens bij het wassen en aankleden had ik echt het gevoel dat ze er voor mij was. De locatie zorgde ervoor dat ik afhankelijk was van anderen en taxibusje om ergens heen te gaan; zoals het strand. Ik kon niet zelf ergens heen gaan. De kamers waren prettig, goed verzorgd. Ik kreeg de indruk dat er ter plekke onderzocht werd wat de mogelijkheden waren van wat we konden/wilden doen. Dit werkte goed. De eerste gids was niet inspirerend, tweede wel. Het eten en koffie in de eetzaal was heel goed. De harde muziek was wel storend.

Rob

Complimenten voor de verzorging!

Ik wil even mijn complimenten overbrengen aan verpleegkundige Jitske. Tijdens de reis van Ron naar de Costa del Sol waren er medische problemen en zij heeft mij hierbij zo goed te woord gestaan. Helder duidelijk en vooral heel zorgzaam voor Ron. Met Ron gaat alles gelukkig weer prima. Hij heeft een ontzettend leuke vakantie gehad en zei direct dat hij dit jaar nog een keertje gaat! Heel veel dank voor al jullie goede en lieve zorg voor Ron.

Hartelijke groet, Kolina

Wat was het weer gezellig!

Beste Ingrid, Mijn reis naar Griekenland is mij heel goed bevallen, zelf was ik daar nog nooit geweest dus ik was reuze benieuwd. Wat een gezellig hotel, heel huiselijk ingericht, hartelijke eigenaren en medewerkers. Heel vriendelijk en ze hielden echt rekening met de gasten. Het eten was erg lekker, de kamers groot en schoon. Op de balkons van het hotel was het heerlijk toeven met een prachtig panorama uitzicht. Het hotel had aangepaste busje met heel vriendelijke chauffeurs die ons naar verschillende plekken brachten. De excursies waren zo fantastisch! De steden en dorpen, de klooster, het strand, onderweg de mooie natuur met de prachtige herfstkleuren en niet te vergeten de wijnproeverij die door de hoteleigenaar zelf werd verzorgd. Linda en Aafke hebben best wel een pluim verdiend voor hun toch wel 'bewerkelijke' reis naar mijn idee. Ook van deze reis heb ik erg genoten en ik hoop volgend jaar weer mee te gaan.

Hartelijke groeten, Juul

Genieten in Brugge

Ik ben afgelopen week van 6 t/m 11 september op vakantie geweest naar Brugge. Na een lunch in vd Valk Hotel Goes zijn we rustig verder gereden. Wat was het een mooie vakantie en wat heb ik veel gelachen.
We zaten in Domein Polderwind in Zuienkerke tussen Brugge en Blankenberge. het was een goot domein en heel goed rolstoeltoegankelijk. het hotel was groot, goed aangepast en we hadden hele ruime kamers. Alle gasten hadden een eigen kamer met badkamer. Het eten was goed, elke avond een 3 gangen menu en met mijn dieet werd goed rekening gehouden, ook bij het ontbijtbuffet. We zijn op excursie geweest naar Brugge, Oostende, Koksijde en in alle plaatsen hadden we een lunch. Brugge had mooie gebouwen en was goed toegankelijk voor rolstoelen. In Oostende zijn we naar 'Disney Magic Sand' geweest, dat zijn zandsculpturen met het thema Disney. Wat was het mooi om te zien en hoe ze alles hadden gemaakt. Daarna zijn we het centrum in gegaan voor de lunch. De zorg was goed geregeld en ik geef deze een grote pluim, ook de buschauffeur verdient een pluim. Alles was goed geregeld voor mijn zorg en dieet.

Groeten, Karen

Wat een prachtige vakantie

Ingrid, wat hebben wij een prachtige en onbezorgde vakantie gehad in Griekenland met geweldige verzorging. Voor de begeleiders was niets teveel. Bedankt Linda en Aafke.

Hartelijke groeten,
Trijnie

Niets dan lof!

Beste mevr. Roelofs
Ik kan u zeggen dat ik niets dan lof heb voor uw organisatie. De reis was uitstekend geregeld. De begeleiding kundig, behulpzaam en allerliefst! Alle drie!
De locatie was uitstekend en inderdaad, alles was inclusief. Heel prettig dat ik me niet druk hoefde te maken over de logistiek van de reis, vanaf Schiphol waren we in goede handen. Het eten in het resort was goed en teveel, maar dat heeft Wim gelukkig een beetje terug weten te brengen. Speciale wensen werden door de kok gehonoreerd zoals de tiramishu en de dagelijkse hete rode peperolie. De vertaalapp heeft ons in veel gevallen geholpen om de taalbarriere te overwinnen, het was leuk om op die manier te kunnen communiceren met de medewerkers. Kortom, het was een fijne reis voor iedereen!
Ik verzeker u dat ik u binnen mijn mantelzorgomgeving graag zal aanbevelen als zorg-reisorganisatie. Veel succes met de komende reizen en zet vooral dit werk voort.

Mijn hartelijke groeten aan Wim, Gerda en Linda en nogmaals mijn hartelijke dank voor alles wat ze voor ons gedaan hebben.

Met hartelijke groeten, 
Wanda

Sicilië je was geweldig!!

Wat een mooi land, we hebben zoveel gezien. We zijn naar de Etna geweest, daar hebben we rondgelopen met een gids die van alles vertelde. We hebben 10 stenen gezocht bij de Etna, voor iedereen 1, als aandenken. We zijn naar een mooi oud stadje geweest, daar hebben we mooie oude gebouwen bekeken. We hebben gezellig op een terras gezeten, wat gedronken en een ijsje gegeten. We hebben in de zee, pootje gebaad, langs de zee gewandeld en ook daar weer gezellig op een terras wat gedronken. Elke dag ondernamen we wel wat en gingen we lekker zwemmen in het zwembad bij ons hotel. We hebben prachtige foto's gemaakt van deze weer onvergetelijke reis. Ik heb weer genoten, de sfeer was onderling erg goed, leuke vrijwilligers, iedereen hielp elkaar goed mee. Het was een leuke club mensen samen.
Bedankt voor alle goede zorgen, het was weer top georganiseerd.
Groetjes Hennie

Het was fantastisch!

In januari j.l. liep ik op de vakantie beurs in Utrecht. Daar zag ik toen het logo van Vakantie & Zorg. Door mijn achtergrond van mijn werkzame leven,was ik nieuwsgierig geworden en vroeg daar wat informatie. Wat men mij daar uitlegde,sprak me erg aan. De reis ging naar Sicilië en daar had ik wel zin in. Ik vroeg naar de eventuele voorbereidingen die ik zelf moest ondernemen. Maar ik kreeg thuis papieren en informatie,wat heel duidelijk beschreven was.
Op 1 juni ben ik op reis gegaan tot 8 juni. Nou het is fantastisch geweest! De reisleider Wim was een kei in het organiseren en bedenken van excursies. Verpleegkundige Gerda en vrijwilligster Linda hebben er hard voor gewerkt om de gasten op tijd en plezier,naar de zin te maken. Vrolijk vriendelijk en vakkundig. Petje af!
Op Sicilië was het goed toeven. Goed hotel en vriendelijk hotel personeel, behulpzaam en geduldig met sommige gasten.Het eten was heerlijk èn veel!
Mooi zwembad en we konden meedoen met aqua jogging, door 2 vriendelijke dames van het hotel verzorgd. Zelfs Jimmy genoot in het water geholpen door onze leiding.Want om de hele dag in de rolstoel te zitten en verder niets kunnen doen,was dit voor hem het summum.
De excursies vond ik ook heel goed : de Etna, en de verschilllende oude steden met hun kerken, winkels,markt en terrassen....!!
Ik heb erg genoten van deze reis en hoop nog vaker mee te mogen, want ik hou van reizen met kleine groepjes. Allen bedank ik vanaf deze plek voor de zorg en toewijding aan ons besteed. Het was fantastisch! Ik heb inmiddels de volgende reis geboekt bij Reisburo Vakantie & Zorg.
Hartelijke groeten en tot ziens, Juul 

Het was een schitterend weekendje Utrecht

Een prima hotel met een goed toegankelijke doucheruimte met handgrepen en een zitje aan de muur. Ik heb mooie stadswandelingen kunnen maken, genoten van de musical 'On your Feet' en het diner daarna. Alles was prima Verzorgd! Nogmaals mijn hartelijke dank,
Thea 

Mijn zorgen vooraf waren onnodig. Ik heb een geweldige vakantie gehad!

Ik ging altijd met een vriendin op vakantie. Voor haar was het geen punt dat ik af en toe geholpen moest worden en in een rolstoel zit. Toen ze een relatie kreeg, was het helaas gedaan met onze gezamenlijke vakanties. Ik besloot toen met Vakantie & Zorg mee te gaan. Best spannend, want ik kende mijn reisgenoten niet. Zou er wel een klik zijn? En hoe zou de begeleiding zijn? 
Tijdens de reis bleek dat ik me voor niets zorgen had gemaakt. Alles was tot in de puntjes geregeld. Van het vervoer tot de verzorging en van de maaltijden tot de excursies. Wat die excursies betreft: we hebben echt van alles gedaan. Zo zijn we naar Thessaloniki, Dion en de berg Olympia geweest. We hebben heerlijk op het strand geluierd en geluncht. En als klap op de vuurpijl heb ik gezwommen met Foty, onze ervaren zweminstructeur en dat terwijl ik niet eens lopen kan!

Kortom: het was wel mijn eerste, maar zeker niet mijn laatste reis met Vakantie & Zorg.

Hartelijke groet, Astrid

Snel weer boeken

Lieve Tiny (vrijwilliger)
Heel hartelijk dank voor de fantastische verzorging en lol tijdens onze vakantie in Griekenland! Ik geniet er nog steeds van en verheug me alweer op onze volgende vakantie. Zodra de bestemmingen bekend zijn ga ik weer fijn boeken! Ik ben benieuwd naar de foto's en kijk uit naar het mooie fotoboek dat we altijd krijgen na een reis.

Lieve groetjes van een enorm dankbare Ron

Zoveel gelachen

Hallo Ingrid, ik wil graag nog even zeggen dat ik Ierland voor geen goud had willen missen. Volgend jaar bij leven en gezondheid weer naar Ierland, want wat was het mooi! Ook het gezelschap was subliem, ik had in jaren nooit zo veel gelachen. Over de verzorging enz., ALLE LOF!

Groeten, Jet.

Dankjewel voor de geweldige vakantie

Lieve Ingrid,

Hierbij wil ik je nogmaals bedanken voor de geweldige vakantie die ik heb mogen beleven. Mede dankzij Gerda en Anke heb ik een aantal geweldige dagen gehad. Lieve groeten en hopelijk tot ziens!

Ed Douma

Vader was zo ontspannen

Hoi Ingrid, Bedankt voor de ontzettend leuke vakantiefoto's! Mijn vader heeft een super vakantie gehad en wij hebben hem lang niet zo ontspannen gezien. Zeker voor herhaling vatbaar. Nogmaals bedankt voor je goede zorgen!

Groetjes, Eva

Wat een fijne vakantie!

Beste Ingrid,

Ik wil je even hartelijk bedanken voor de onvergetelijke vakantie die je mijn vader hebt bezorgd op Tenerife. Hij kwam vannacht vol verhalen terug en was vol lof over jouw goede zorgen en enthousiasme. Ook over de reis, het hotel en eigenlijk alles was hij heel enthousiast. Hij heeft tot half 5 vanochtend zitten praten en foto's laten zien. Hij heeft zo genoten!!! Hartstikke fijn dat er parels zoals jij zijn die mensen zoals mijn vader een geweldige vakantie geven. Natuurlijk scheelt het ook dat hij met jou een hoop gekkigheid uit kan halen. Hij heeft uitgebreid verteld over zijn doop (!) en zijn verdwijntruc. De vorige vakanties had hij ook super gevonden, hoor. Volgens mij gaat hij vandaag alweer kijken waar hij volgende keer naar toe kan. Mag hij nog eens mee? Als hij braaf belooft niet meer weg te "lopen". Sorry dat ik je en jij schrijf, maar ik heb een beetje het gevoel dat ik je een beetje ken door de verhalen van pap en het telefooncontact.

Ingrid, veel succes met de verdere vakanties en nogmaals bedankt voor alle goede zorgen.

Met vriendelijke groeten,

Jeannette (dochter van Daan (84), maar dat had je vast al begrepen)

Mw. van Ingen uit Zevenaar

Ik vind dat er te weinig mensen op de hoogte zijn van op deze manier met vakantie te kunnen gaan.

Doorgaan met deze fijne reizen!

René en Elly uit Olst

'Hoopvol stapten we op in de bus. Het ontvangst was hartelijk en dat is het aller belangrijkste. De onderbrekingen waren welkom en de bus was heerlijk koel en de koffie was lekker. Voor ons had het laatste stukje van de heenreis niet helemaal door het landelijk gebied gehoeven. Dit stuk had wel iets korter gemogen.De service was geweldig, mijn scootmobiel liep de eerste dag al averij op, maar een dag later was hij al weer gebruiksklaar, wat een gemak!!  De excursies waren leuk en we hebben veel kunnen zien en hebben genoten van de omgeving. Van ons had de reis wel 2 dagen langer mogen duren om bv. de stad Weimar te bezoeken, maar wie weet komt er nog eens weer een gelijksoortige trip. Het hotel was prima, kleinschalig, schoon en gezellig. Het eten was voldoende en aan je wensen werd voldaan.Zo was eigenlijk de hele reis, aangepast op de individu en aanpassend aan de situatie. En de instelling van zowel begeleider, chauffeur als verpleegkundige was oplossingsgericht. Onze eerste reis met een aangepaste groep was perfect, we hadden eigenlijk niet het gevoel met een groep te zijn. We hadden het gevoel op vakantie te zijn op een manier die we ons zelf wensen.