Gastenboek

Mijn zorgen vooraf waren onnodig. Ik heb een geweldige vakantie gehad!
Ik ging altijd met een vriendin op vakantie. Voor haar was het geen punt dat ik af en toe geholpen moest worden en in een rolstoel zit. Toen ze een relatie kreeg, was het helaas gedaan met onze gezamenlijke vakanties. Ik besloot toen met Vakantie & Zorg mee te gaan. Best spannend, want ik kende mijn reisgenoten niet. Zou er wel een klik zijn? En hoe zou de begeleiding zijn? 
Tijdens de reis bleek dat ik me voor niets zorgen had gemaakt. Alles was tot in de puntjes geregeld. Van het vervoer tot de verzorging en van de maaltijden tot de excursies. Wat die excursies betreft: we hebben echt van alles gedaan. Zo zijn we naar Thessaloniki, Dion en de berg Olympia geweest. We hebben heerlijk op het strand geluierd en geluncht. En als klap op de vuurpijl heb ik gezwommen met Foty, onze ervaren zweminstructeur en dat terwijl ik niet eens lopen kan!

Kortom: het was wel mijn eerste, maar zeker niet mijn laatste reis met Vakantie & Zorg.

Hartelijke groet, Astrid

Snel weer boeken

Lieve Tiny (vrijwilliger)
Heel hartelijk dank voor de fantastische verzorging en lol tijdens onze vakantie in Griekenland! Ik geniet er nog steeds van en verheug me alweer op onze volgende vakantie. Zodra de bestemmingen bekend zijn ga ik weer fijn boeken! Ik ben benieuwd naar de foto's en kijk uit naar het mooie fotoboek dat we altijd krijgen na een reis.

Lieve groetjes van een enorm dankbare Ron

Zoveel gelachen

Hallo Ingrid, ik wil graag nog even zeggen dat ik Ierland voor geen goud had willen missen. Volgend jaar bij leven en gezondheid weer naar Ierland, want wat was het mooi! Ook het gezelschap was subliem, ik had in jaren nooit zo veel gelachen. Over de verzorging enz., ALLE LOF!

Groeten, Jet.

Dankjewel voor de geweldige vakantie

Lieve Ingrid,

Hierbij wil ik je nogmaals bedanken voor de geweldige vakantie die ik heb mogen beleven. Mede dankzij Gerda en Anke heb ik een aantal geweldige dagen gehad. Lieve groeten en hopelijk tot ziens!

Ed Douma

Vader was zo ontspannen

Hoi Ingrid, Bedankt voor de ontzettend leuke vakantiefoto's! Mijn vader heeft een super vakantie gehad en wij hebben hem lang niet zo ontspannen gezien. Zeker voor herhaling vatbaar. Nogmaals bedankt voor je goede zorgen!

Groetjes, Eva

Wat een fijne vakantie!

Beste Ingrid,

Ik wil je even hartelijk bedanken voor de onvergetelijke vakantie die je mijn vader hebt bezorgd op Tenerife. Hij kwam vannacht vol verhalen terug en was vol lof over jouw goede zorgen en enthousiasme. Ook over de reis, het hotel en eigenlijk alles was hij heel enthousiast. Hij heeft tot half 5 vanochtend zitten praten en foto's laten zien. Hij heeft zo genoten!!! Hartstikke fijn dat er parels zoals jij zijn die mensen zoals mijn vader een geweldige vakantie geven. Natuurlijk scheelt het ook dat hij met jou een hoop gekkigheid uit kan halen. Hij heeft uitgebreid verteld over zijn doop (!) en zijn verdwijntruc. De vorige vakanties had hij ook super gevonden, hoor. Volgens mij gaat hij vandaag alweer kijken waar hij volgende keer naar toe kan. Mag hij nog eens mee? Als hij braaf belooft niet meer weg te "lopen". Sorry dat ik je en jij schrijf, maar ik heb een beetje het gevoel dat ik je een beetje ken door de verhalen van pap en het telefooncontact.

Ingrid, veel succes met de verdere vakanties en nogmaals bedankt voor alle goede zorgen.

Met vriendelijke groeten,

Jeannette (dochter van Daan (84), maar dat had je vast al begrepen)

Mw. van Ingen uit Zevenaar

Ik vind dat er te weinig mensen op de hoogte zijn van op deze manier met vakantie te kunnen gaan.

Doorgaan met deze fijne reizen!

René en Elly uit Olst

'Hoopvol stapten we op in de bus. Het ontvangst was hartelijk en dat is het aller belangrijkste. De onderbrekingen waren welkom en de bus was heerlijk koel en de koffie was lekker. Voor ons had het laatste stukje van de heenreis niet helemaal door het landelijk gebied gehoeven. Dit stuk had wel iets korter gemogen.De service was geweldig, mijn scootmobiel liep de eerste dag al averij op, maar een dag later was hij al weer gebruiksklaar, wat een gemak!!  De excursies waren leuk en we hebben veel kunnen zien en hebben genoten van de omgeving. Van ons had de reis wel 2 dagen langer mogen duren om bv. de stad Weimar te bezoeken, maar wie weet komt er nog eens weer een gelijksoortige trip. Het hotel was prima, kleinschalig, schoon en gezellig. Het eten was voldoende en aan je wensen werd voldaan.Zo was eigenlijk de hele reis, aangepast op de individu en aanpassend aan de situatie. En de instelling van zowel begeleider, chauffeur als verpleegkundige was oplossingsgericht. Onze eerste reis met een aangepaste groep was perfect, we hadden eigenlijk niet het gevoel met een groep te zijn. We hadden het gevoel op vakantie te zijn op een manier die we ons zelf wensen.