Gastenboek

Ik heb veel plezier gehad

Ik heb deze reis (Toeren in de Eifel red.) veel plezier gehad met Suzanne, Melanie. Veel gelachen en gepraat en met de chauffeur ook gezellig, die kon goed rijden. Ik ben zelf ook een Drenth, maar ik bid niet voor bruine bonen, geef dat pruttel aan de zwijnen, dat zegt Bartje. Oh ja, en met Barbara, Nynke en Hans, dat was ik vergeten.

Rob

Het was een fantastische reis

Lieve mensen,
Een klein verslag van onze reis naar Thüringen. Hoewel ik er een beetje tegenop zag om deze cultuurreis te maken, ben ik heel blij verrast door de prachtige omgeving en de bijzondere Historische steden, musea, kastelen en mooie tuinen. Zoals bv het Bachmuseum in Eisenach , de St.Georg Stadtkirche in Schmalkalden, Schloss Friedenstein met museum in Gotha. De stad Weimar, ook de rozentuin in Bad Langensalza. De mooie uitzichten vanuit het busje, goed gereden door Wim!
Ook een woord van dank aan Gerda, Wim en Isa voor wie niets teveel was, geweldige verzorging!

Nogmaals het was een fantastische reis!
Hartelijke groet van Josje

Dit jaar een nieuwe bestemming

Ik ben afgelopen jaar voor het eerst met jullie reisorganisatie op vakantie geweest en het is me ontzettend goed bevallen. De reis zelf was echt de moeite waard, maar de persoonlijke benadering sprak me heel erg aan. Ik heb er heel veel van genoten en me eigenlijk nergens zorgen over hoeven maken.
Dit jaar ga ik graag weer mee, naar een nieuwe bestemming.

Met vriendelijke groet, Wim

Wat fijn in het Zwarte Woud

Wat een geweldige, gezellige reis naar het Zwarte Woud in Hotel bad Peterstal. We waren met 18 personen, de begeleiding met 8 personen, niemand kende elkaar en het ging onderling heel goed. We hebben leuke tochten gemaakt over de Schwarzwalder Hochstrasse en naar de plaatsen Freudenstadt en Straatsburg. Het weer was ons goed gezind, iedere dag mooi weer en dan nog de mooie herfstkleuren.

Vele groeten van Trijnie

Het was enorm gezellig

Ik ben alweer een tijdje terug uit Portugal, vakantie Algarve.
Ik zou nog een reactie daarop geven.
 
Het was enorm gezellig, en vond het super, prachtige herinneringen aan.
Mijn dank gaat uit naar Wim, die van elke dag een feest wist te maken. Hij had zelf ook veel leuke uitstapjes bedacht, op dagen dat er geen excursies waren, en stond altijd voor iedereen klaar, een optimistische man. Evenals Mattie, een hele lieve vrouw, echt begaan met de mensen. En bijzonder energiek.
Echt goede medewerkers!
 
Een hele mooie ervaring was Portugal, ben blij dat ik het heb meegemaakt.
 
Groet, Hedwig

Busreis naar het Zwarte Woud

HET WAS EEN HELE GOEDE VAKANTIE. VERZORGING WAS GOED, ETEN WAS GOED KAMER WAS GOED, UITSTAPJES WAREN MOOI EN GEZELLIG HULP WAS ALTIJD BEREIKBAAR. HET WAS SUPER

Julie + Harie

Leuk aan de Vlaamse Kust

We zijn dit jaar naar de Vlaamse Kust geweest met de bus. We hadden een mooi hotel, dat zag er heel mooi uit. We hebben bij het hotel heel wat gezien en zijn ook nog een paar dagen weggeweest. We zijn naar de koekjesfabriek geweest en naar Gent en ook nog een dag naar Sea-Life om naar de dieren te kijken. Daar hebben we roggen gezien en andere dieren. We hebben heel veel pret, dit moeten we nog een keer over doen. We hebben lekker gegeten, dat was wel heel lekker en ook goed verzorgd. Ik maak nu een einde aan dit verslag van dit jaar. We hebben met de terugreis nog in de file gestaan, maar dat is allemaal goed opgelost. We waren blij dat we thuis waren. Ik ben nu wel benieuwd naar het mooie fotoboek van deze reis.

Groetjes Jacqueline

Terug in mijn vaderland

Beste Ingrid,

Hartelijk dank voor je initiatief en organisatie van de prachtige reis naar Denemarken waar ik geboren en opgegroeid ben.
Ik heb genoten van de plezierige reis erheen en terug met onze geweldige chauffeur Wim die ons tevens in Denemarken de mooiste landschappen liet zien. Door kronkelende landweggetjes - langs bermen met prachtig bloeiende klaprozen, korenbloemen, margrieten en slaapmutjes. Wij hebben mooie stranden gezien, schilderachtige vakwerk-boerderijen versierd met de mooiste stokrozen. Leuke stadjes bezocht - het Glasmuseum in Ebeltoft - het Aquarium en den Gamle By in Aarhus. Alles even spannend en mooi. De vakantie kreeg nog een toegift door de lieve zorg van Linda, Gerda en Juul. Dat Wim ook nog eens een goede kok en hulp bij allerlei bijkomende zaken was mag een extra applaus hebben! Ik vond het heerlijk weer in mijn vaderland te zijn, bovendien in een deel dat ik niet kende!

Bodil Wibier

Voor het eerst in een groep

Mijn eerste vakantie naar het buitenland met een groep. Mijn ervaring was dat we allemaal eilandjes waren, maar dat er weinig contact mogelijk was met elkaar. De verzorging zit veel bij elkaar met elkaar te kletsen. Een op een contact met de verzorging gaat wel goed, maar is vaak maar kort. Mijn persoonlijke ervaring met Cindy is heel positief, dan ben je een op een en ze reageerde goed op de grenzen die ik aangaf. Ook s'morgens bij het wassen en aankleden had ik echt het gevoel dat ze er voor mij was. De locatie zorgde ervoor dat ik afhankelijk was van anderen en taxibusje om ergens heen te gaan; zoals het strand. Ik kon niet zelf ergens heen gaan. De kamers waren prettig, goed verzorgd. Ik kreeg de indruk dat er ter plekke onderzocht werd wat de mogelijkheden waren van wat we konden/wilden doen. Dit werkte goed. De eerste gids was niet inspirerend, tweede wel. Het eten en koffie in de eetzaal was heel goed. De harde muziek was wel storend.

Rob

Complimenten voor de verzorging!

Ik wil even mijn complimenten overbrengen aan verpleegkundige Jitske. Tijdens de reis van Ron naar de Costa del Sol waren er medische problemen en zij heeft mij hierbij zo goed te woord gestaan. Helder duidelijk en vooral heel zorgzaam voor Ron. Met Ron gaat alles gelukkig weer prima. Hij heeft een ontzettend leuke vakantie gehad en zei direct dat hij dit jaar nog een keertje gaat! Heel veel dank voor al jullie goede en lieve zorg voor Ron.

Hartelijke groet, Kolina

Wat was het weer gezellig!

Beste Ingrid, Mijn reis naar Griekenland is mij heel goed bevallen, zelf was ik daar nog nooit geweest dus ik was reuze benieuwd. Wat een gezellig hotel, heel huiselijk ingericht, hartelijke eigenaren en medewerkers. Heel vriendelijk en ze hielden echt rekening met de gasten. Het eten was erg lekker, de kamers groot en schoon. Op de balkons van het hotel was het heerlijk toeven met een prachtig panorama uitzicht. Het hotel had aangepaste busje met heel vriendelijke chauffeurs die ons naar verschillende plekken brachten. De excursies waren zo fantastisch! De steden en dorpen, de klooster, het strand, onderweg de mooie natuur met de prachtige herfstkleuren en niet te vergeten de wijnproeverij die door de hoteleigenaar zelf werd verzorgd. Linda en Aafke hebben best wel een pluim verdiend voor hun toch wel 'bewerkelijke' reis naar mijn idee. Ook van deze reis heb ik erg genoten en ik hoop volgend jaar weer mee te gaan.

Hartelijke groeten, Juul

Genieten in Brugge

Ik ben afgelopen week van 6 t/m 11 september op vakantie geweest naar Brugge. Na een lunch in vd Valk Hotel Goes zijn we rustig verder gereden. Wat was het een mooie vakantie en wat heb ik veel gelachen.
We zaten in Domein Polderwind in Zuienkerke tussen Brugge en Blankenberge. het was een goot domein en heel goed rolstoeltoegankelijk. het hotel was groot, goed aangepast en we hadden hele ruime kamers. Alle gasten hadden een eigen kamer met badkamer. Het eten was goed, elke avond een 3 gangen menu en met mijn dieet werd goed rekening gehouden, ook bij het ontbijtbuffet. We zijn op excursie geweest naar Brugge, Oostende, Koksijde en in alle plaatsen hadden we een lunch. Brugge had mooie gebouwen en was goed toegankelijk voor rolstoelen. In Oostende zijn we naar 'Disney Magic Sand' geweest, dat zijn zandsculpturen met het thema Disney. Wat was het mooi om te zien en hoe ze alles hadden gemaakt. Daarna zijn we het centrum in gegaan voor de lunch. De zorg was goed geregeld en ik geef deze een grote pluim, ook de buschauffeur verdient een pluim. Alles was goed geregeld voor mijn zorg en dieet.

Groeten, Karen

Wat een prachtige vakantie

Ingrid, wat hebben wij een prachtige en onbezorgde vakantie gehad in Griekenland met geweldige verzorging. Voor de begeleiders was niets teveel. Bedankt Linda en Aafke.

Hartelijke groeten,
Trijnie

Niets dan lof!

Beste mevr. Roelofs
Ik kan u zeggen dat ik niets dan lof heb voor uw organisatie. De reis was uitstekend geregeld. De begeleiding kundig, behulpzaam en allerliefst! Alle drie!
De locatie was uitstekend en inderdaad, alles was inclusief. Heel prettig dat ik me niet druk hoefde te maken over de logistiek van de reis, vanaf Schiphol waren we in goede handen. Het eten in het resort was goed en teveel, maar dat heeft Wim gelukkig een beetje terug weten te brengen. Speciale wensen werden door de kok gehonoreerd zoals de tiramishu en de dagelijkse hete rode peperolie. De vertaalapp heeft ons in veel gevallen geholpen om de taalbarriere te overwinnen, het was leuk om op die manier te kunnen communiceren met de medewerkers. Kortom, het was een fijne reis voor iedereen!
Ik verzeker u dat ik u binnen mijn mantelzorgomgeving graag zal aanbevelen als zorg-reisorganisatie. Veel succes met de komende reizen en zet vooral dit werk voort.

Mijn hartelijke groeten aan Wim, Gerda en Linda en nogmaals mijn hartelijke dank voor alles wat ze voor ons gedaan hebben.

Met hartelijke groeten, 
Wanda

Sicilië je was geweldig!!

Wat een mooi land, we hebben zoveel gezien. We zijn naar de Etna geweest, daar hebben we rondgelopen met een gids die van alles vertelde. We hebben 10 stenen gezocht bij de Etna, voor iedereen 1, als aandenken. We zijn naar een mooi oud stadje geweest, daar hebben we mooie oude gebouwen bekeken. We hebben gezellig op een terras gezeten, wat gedronken en een ijsje gegeten. We hebben in de zee, pootje gebaad, langs de zee gewandeld en ook daar weer gezellig op een terras wat gedronken. Elke dag ondernamen we wel wat en gingen we lekker zwemmen in het zwembad bij ons hotel. We hebben prachtige foto's gemaakt van deze weer onvergetelijke reis. Ik heb weer genoten, de sfeer was onderling erg goed, leuke vrijwilligers, iedereen hielp elkaar goed mee. Het was een leuke club mensen samen.
Bedankt voor alle goede zorgen, het was weer top georganiseerd.
Groetjes Hennie

Het was fantastisch!

In januari j.l. liep ik op de vakantie beurs in Utrecht. Daar zag ik toen het logo van Vakantie & Zorg. Door mijn achtergrond van mijn werkzame leven,was ik nieuwsgierig geworden en vroeg daar wat informatie. Wat men mij daar uitlegde,sprak me erg aan. De reis ging naar Sicilië en daar had ik wel zin in. Ik vroeg naar de eventuele voorbereidingen die ik zelf moest ondernemen. Maar ik kreeg thuis papieren en informatie,wat heel duidelijk beschreven was.
Op 1 juni ben ik op reis gegaan tot 8 juni. Nou het is fantastisch geweest! De reisleider Wim was een kei in het organiseren en bedenken van excursies. Verpleegkundige Gerda en vrijwilligster Linda hebben er hard voor gewerkt om de gasten op tijd en plezier,naar de zin te maken. Vrolijk vriendelijk en vakkundig. Petje af!
Op Sicilië was het goed toeven. Goed hotel en vriendelijk hotel personeel, behulpzaam en geduldig met sommige gasten.Het eten was heerlijk èn veel!
Mooi zwembad en we konden meedoen met aqua jogging, door 2 vriendelijke dames van het hotel verzorgd. Zelfs Jimmy genoot in het water geholpen door onze leiding.Want om de hele dag in de rolstoel te zitten en verder niets kunnen doen,was dit voor hem het summum.
De excursies vond ik ook heel goed : de Etna, en de verschilllende oude steden met hun kerken, winkels,markt en terrassen....!!
Ik heb erg genoten van deze reis en hoop nog vaker mee te mogen, want ik hou van reizen met kleine groepjes. Allen bedank ik vanaf deze plek voor de zorg en toewijding aan ons besteed. Het was fantastisch! Ik heb inmiddels de volgende reis geboekt bij Reisburo Vakantie & Zorg.
Hartelijke groeten en tot ziens, Juul 

Het was een schitterend weekendje Utrecht

Een prima hotel met een goed toegankelijke doucheruimte met handgrepen en een zitje aan de muur. Ik heb mooie stadswandelingen kunnen maken, genoten van de musical 'On your Feet' en het diner daarna. Alles was prima Verzorgd! Nogmaals mijn hartelijke dank,
Thea 

Mijn zorgen vooraf waren onnodig. Ik heb een geweldige vakantie gehad!

Ik ging altijd met een vriendin op vakantie. Voor haar was het geen punt dat ik af en toe geholpen moest worden en in een rolstoel zit. Toen ze een relatie kreeg, was het helaas gedaan met onze gezamenlijke vakanties. Ik besloot toen met Vakantie & Zorg mee te gaan. Best spannend, want ik kende mijn reisgenoten niet. Zou er wel een klik zijn? En hoe zou de begeleiding zijn? 
Tijdens de reis bleek dat ik me voor niets zorgen had gemaakt. Alles was tot in de puntjes geregeld. Van het vervoer tot de verzorging en van de maaltijden tot de excursies. Wat die excursies betreft: we hebben echt van alles gedaan. Zo zijn we naar Thessaloniki, Dion en de berg Olympia geweest. We hebben heerlijk op het strand geluierd en geluncht. En als klap op de vuurpijl heb ik gezwommen met Foty, onze ervaren zweminstructeur en dat terwijl ik niet eens lopen kan!

Kortom: het was wel mijn eerste, maar zeker niet mijn laatste reis met Vakantie & Zorg.

Hartelijke groet, Astrid

Snel weer boeken

Lieve Tiny (vrijwilliger)
Heel hartelijk dank voor de fantastische verzorging en lol tijdens onze vakantie in Griekenland! Ik geniet er nog steeds van en verheug me alweer op onze volgende vakantie. Zodra de bestemmingen bekend zijn ga ik weer fijn boeken! Ik ben benieuwd naar de foto's en kijk uit naar het mooie fotoboek dat we altijd krijgen na een reis.

Lieve groetjes van een enorm dankbare Ron

Zoveel gelachen

Hallo Ingrid, ik wil graag nog even zeggen dat ik Ierland voor geen goud had willen missen. Volgend jaar bij leven en gezondheid weer naar Ierland, want wat was het mooi! Ook het gezelschap was subliem, ik had in jaren nooit zo veel gelachen. Over de verzorging enz., ALLE LOF!

Groeten, Jet.

Dankjewel voor de geweldige vakantie

Lieve Ingrid,

Hierbij wil ik je nogmaals bedanken voor de geweldige vakantie die ik heb mogen beleven. Mede dankzij Gerda en Anke heb ik een aantal geweldige dagen gehad. Lieve groeten en hopelijk tot ziens!

Ed Douma

Vader was zo ontspannen

Hoi Ingrid, Bedankt voor de ontzettend leuke vakantiefoto's! Mijn vader heeft een super vakantie gehad en wij hebben hem lang niet zo ontspannen gezien. Zeker voor herhaling vatbaar. Nogmaals bedankt voor je goede zorgen!

Groetjes, Eva

Wat een fijne vakantie!

Beste Ingrid,

Ik wil je even hartelijk bedanken voor de onvergetelijke vakantie die je mijn vader hebt bezorgd op Tenerife. Hij kwam vannacht vol verhalen terug en was vol lof over jouw goede zorgen en enthousiasme. Ook over de reis, het hotel en eigenlijk alles was hij heel enthousiast. Hij heeft tot half 5 vanochtend zitten praten en foto's laten zien. Hij heeft zo genoten!!! Hartstikke fijn dat er parels zoals jij zijn die mensen zoals mijn vader een geweldige vakantie geven. Natuurlijk scheelt het ook dat hij met jou een hoop gekkigheid uit kan halen. Hij heeft uitgebreid verteld over zijn doop (!) en zijn verdwijntruc. De vorige vakanties had hij ook super gevonden, hoor. Volgens mij gaat hij vandaag alweer kijken waar hij volgende keer naar toe kan. Mag hij nog eens mee? Als hij braaf belooft niet meer weg te "lopen". Sorry dat ik je en jij schrijf, maar ik heb een beetje het gevoel dat ik je een beetje ken door de verhalen van pap en het telefooncontact.

Ingrid, veel succes met de verdere vakanties en nogmaals bedankt voor alle goede zorgen.

Met vriendelijke groeten,

Jeannette (dochter van Daan (84), maar dat had je vast al begrepen)

Mw. van Ingen uit Zevenaar

Ik vind dat er te weinig mensen op de hoogte zijn van op deze manier met vakantie te kunnen gaan.

Doorgaan met deze fijne reizen!

René en Elly uit Olst

'Hoopvol stapten we op in de bus. Het ontvangst was hartelijk en dat is het aller belangrijkste. De onderbrekingen waren welkom en de bus was heerlijk koel en de koffie was lekker. Voor ons had het laatste stukje van de heenreis niet helemaal door het landelijk gebied gehoeven. Dit stuk had wel iets korter gemogen.De service was geweldig, mijn scootmobiel liep de eerste dag al averij op, maar een dag later was hij al weer gebruiksklaar, wat een gemak!!  De excursies waren leuk en we hebben veel kunnen zien en hebben genoten van de omgeving. Van ons had de reis wel 2 dagen langer mogen duren om bv. de stad Weimar te bezoeken, maar wie weet komt er nog eens weer een gelijksoortige trip. Het hotel was prima, kleinschalig, schoon en gezellig. Het eten was voldoende en aan je wensen werd voldaan.Zo was eigenlijk de hele reis, aangepast op de individu en aanpassend aan de situatie. En de instelling van zowel begeleider, chauffeur als verpleegkundige was oplossingsgericht. Onze eerste reis met een aangepaste groep was perfect, we hadden eigenlijk niet het gevoel met een groep te zijn. We hadden het gevoel op vakantie te zijn op een manier die we ons zelf wensen.