Webshop

Yos Bottle

Ook bij VZ-Zorgvakanties zijn we bezig met duurzaamheid, zoals u elders op onze website kunt lezen zijn we bezig met de certificatie voor Travelife en op kantoor maken we bewustere duurzame keuzes. In het kader van duurzaamheid willen wij ook graag het gebruik van wegwerpflesjes verminderen, we weten allemaal dat op vakantie veel wegwerpflesjes gebruikt worden, al is het maar omdat je water moet hebben voor je medicatie. Er is echter een veel duurzamer en ook goedkoper alternatief voor al die wegwerpflesjes, nl. de Yos-Bottle.

De Yos Bottle combineert het meenemen van water tijdens een uitje, met het bij de hand hebben van uw medicatie. De Yos Bottle beschikt over een afneembaar medicijndoosje waarin u uw medicatie voor de hele dag meeneemt. Nadat u de medicatiehouder thuis of in uw hotelkamer gevuld hebt klikt u hem met één beweging weer vast aan de Yos Bottle door de gemakkelijke magneetsluiting. Gemakkelijk om mee te nemen, altijd na te vullen en nooit meer zoeken naar uw medicijnen.

Vanaf nu kunt u de Yos Bottle kopen bij VZ_Zorgvakanties, de prijs is € 12.50 excl. verzendkosten.

U kunt de Yos Bottle bestellen door een mail te sturen naar info@vz-zorgvakanties.nl o.v.v. uw naam en adres, aantal Yos-Bottles en uiteraard welke kleur u het mooist vindt.

Fotocredits: Bastiaan Veenstra Photography