Zorgvakantie Speciale zorg

Najaar in Griekenland

Pieria, in het noorden van Griekenland, is een gebied met een prachtige natuur met veel bossen, rivieren, wetlands en met een rijke flora en fauna, je kunt hier twaalf maanden per jaar op vakantie gaan. Dat komt enerzijds door de stranden van Pieria die schitterend en ideaal zijn voor een zomervakantie, anderzijds omdat zich hier de berg Olympus en het Pieria-gebergte bevinden, die ideaal zijn voor wandelaars en bergbeklimmers. Wij verblijven in de stad Katerini, een stad met een rijke geschiedenis en tevens de hoofdstad van het district Pieria

Boek nu!
Aantal dagen
8 dagen
Reisdata begin
3 oktober 2022
Reisdata eind
10 oktober 2022

Accommodatie

Villa Sevasti is een plek om samen te komen en te genieten van de rust. Het hotel is volledig aangepast, van alle comfort voorzien en vier sterren waardig. Er is een verwarmd binnen zwembad aanwezig met een lift.

U verblijft in een ruime kamer met TV, telefoon, minibar en een ruime badkamer met föhn.

Programma

Uiteraard kunnen we elke dag naar het strand, maar we willen u ook graag iets van Griekenland laten zien en daarom maken we 2 a 3 excursies.

Mogelijke excursies:
* Bezoek Thessaloniki
* Opgravingen uit de oudheid in Vergina
* Dion, de vroegere hoofdstad van Macedonië.
* Natuurreservaat van Olympia
* Zwemmen in de zoutmeren van Alikes Kitrous
* Het strand en het dorp met boulevard aan de zee
* En nog veel meer mogelijkheden

Prijzen

Intensieve begeleiding
€ 3.799 p.p.
Lichte begeleiding
€ 2.999 p.p.
Zonder zorg of duwhulp
€ 2.299 p.p.
Toeslag eenpersoonskamer
€ 395
Beschikbaarheid
1 aangepaste kamer wegens annulering
Let op
We vanwege een annulering een kamer vrij voor 1 gast die intensieve / lichte begeleiding nodig heeft, of voor 2 gasten als uw partner meegaat en deze zonder zorg reist.
Inclusief
Verblijf o.b.v. half pension in een comfortkamer, welkomstdrankje, gezamenlijke consumpties, lunch, uitstapje naar het strand en het dorp met boulevard aan de zee, herinneringsboek, vliegtickets, transfer, begeleiding tijdens de gehele reis, douchestoel, hoog/laag bed, reserveringskosten
Exclusief
Reis- en annuleringsverzekering, vervoer naar en van de luchthaven Schiphol, evt. huur extra hulpmiddelen, overige consumpties, bijdrage GGTO (€ 7.50), bijdrage calamiteitenfonds (€ 2.50)
Reisdocument
Paspoort of ID kaart
Inentingen
Covid-19: U moet kunnen voldoen aan de actuele eisen m.b.t. vaccinaties en andere maatregelen die de betreffende regering stelt.
Luchthaven
Schiphol
Bijzonderheden
* Minimaal aantal deelnemers: 4
* Nederlandse begeleiding
* Overige hulpmiddelen kunnen worden gehuurd
Boek nu!