Zorgvakantie Speciale zorg

Najaar in Griekenland

Pieria, in het noorden van Griekenland, is een gebied met een prachtige natuur met veel bossen, rivieren, wetlands en met een rijke flora en fauna, je kunt hier twaalf maanden per jaar op vakantie gaan. Dat komt enerzijds door de stranden van Pieria die schitterend en ideaal zijn voor een zomervakantie, anderzijds omdat zich hier de berg Olympus en het Pieria-gebergte bevinden, die ideaal zijn voor wandelaars en bergbeklimmers. Wij verblijven in de stad Katerini, een stad met een rijke geschiedenis en tevens de hoofdstad van het district Pieria

Boek nu!
Aantal dagen
8 dagen
Reisdata begin
29 september 2021
Reisdata eind
6 oktober 2021

Accommodatie

Villa Sevasti is een plek om samen te komen en te genieten van de rust. Het hotel is volledig aangepast, van alle comfort voorzien en vier sterren waardig. Er is een verwarmd binnen zwembad aanwezig met een lift.

U verblijft in een ruime kamer met TV, telefoon, minibar en een ruime badkamer met föhn.

Programma

Mogelijke excursies:
* Bezoek Thessaloniki
* Opgravingen uit de oudheid in Vergina
* Dion, de vroegere hoofdstad van Macedonië.
* Natuurreservaat van Olympia
* Zwemmen in de zoutmeren van Alikes Kitrous
* Het strand en het dorp met boulevard aan de zee
* En nog veel meer mogelijkheden

Prijzen

Intensieve begeleiding
€ 3.999 p.p.
Lichte begeleiding
€ 3.299 p.p.
Zonder zorg of duwhulp
€ 2.899 p.p.
Toeslag eenpersoonskamer
€ 0.00
Inclusief
Verblijf o.b.v. vol pension in een comfortkamer, welkomstdrankje, gezamenlijke consumpties, 1x lunch in een traditionele Ouzerie incl drankjes, 1x wijnproeverij in het hotel met lokale wijnen, 1x BBQ avond in het hotel met live muziek, 1x uitstapje naar het strand en het dorp met boulevard aan de zee, herinneringsboek, vliegtickets, transfer, begeleiding tijdens de gehele reis, douchestoel, hoog/laag bed, reserveringskosten
Exclusief
Reis- en annuleringsverzekering, vervoer naar en van de luchthaven Schiphol, evt. huur extra hulpmiddelen, overige consumpties, bijdrage GGTO (€ 7.50 p.p.), bijdrage calamiteitenfonds (€ 2.50)
Reisdocument
Paspoort of ID kaart
Inentingen
Voor Griekenland zijn geen vaccinaties verplicht of aanbevolen. Een advies voor vaccinaties is afhankelijk van verblijfsduur, reis- en verblijfsomstandigheden. De adviseur op het reizigersspreekuur kan u uitleggen in welke situaties de vaccinaties al dan niet worden aanbevolen.
Rabies komt voor m.n. onder wilde dieren.
Meer informatie vindt u op: https://www.ggdreisvaccinaties.nl/land/griekenland
Belangrijke informatie
Wij kunnen voor u een scootmobiel huren op deze locatie, maar de scootmobiel kan niet altijd mee in de bus tijdens excursies. Dit is afhankelijk van de ruimte in de bus..
Luchthaven
Schiphol
Bijzonderheden
* Minimaal aantal deelnemers: 4
* Nederlandse begeleiding
* Overige hulpmiddelen kunnen worden gehuurd
Boek nu!