Zorgvakantie Speciale zorg

Stedentrip Rome

Rome, de stad van historie en cultuur......de stad waar je uren kunt ronddwalen zonder dat je uitgekeken raakt en ook de stad waar de toeristen tegenwoordig strenger bestraft worden voor wangedrag.

Een prachtige en indrukwekkende stad die we u graag willen laten beleven. We hebben twee hotels gevonden in hartje Rome zodat u in uw vrije momenten rustig de stad in kunt lopen.

Boek nu!
Aantal dagen
5 dagen
Reisdata begin
8 november 2020
Reisdata eind
12 november 2020

Accommodatie

We verblijven in twee hotels op loopafstand van elkaar;

Hotel Kolbe; Omringd door de pracht van het oude Rome, op slechts een steenworp afstand van het Circus Maximus en het Forum, bevindt het hotel zich in een prestigieus gebied in het hart van de stad. Uw ruime kamer beschikt over een eigen badkamer met föhn en mini bad/doucheproducten, flat screen TV, minibar, gratis WiFi, airconditioning en een kluisje.

47 Boutique Hotel; Elegant en functioneel, het 47 Boutique Hotel erkent de waarde van schoonheid en begrijpt dat echte luxe de discrete consumptie is die niet te vinden is in objecten, maar eerder in de ervaringen die het hun gasten elke dag in het centrum van Rome biedt. Uw kamer beschikt over een eigen badkamer met föhn en mini bad/doucheproducten, airconditioning, kluisje, minibar, gratis WiFi en een koffiemaker.

Programma

Voor deze mooie stedentrip hebben we een programma samengesteld.

Dag
Op naar Rome
Omschrijving
Vandaag vertrekken we op tijd met het vliegtuig vanaf Schiphol naar Rome. Daar worden we door een rolstoeltoegankelijke taxi naar ons hotel gebracht waar de rest van de dag ter vrije besteding is.
Dag
Colosseum
Omschrijving
Na een heerlijke nachtrust en nog beter ontbijt gaan we te voet naar het Colosseum, een mooie wandeling van ongeveer 15 minuten. Hier staat onze Engelstalige gids op ons te wachten voor een rondleiding door het Colosseum. Vervolgens bezoeken we het Romeinse Forum* en bezichtigen het toegankelijke deel met de gids. De rest van de dag is ter vrije besteding. * Het Forum is niet geheel toegankelijk voor rolstoelen
Dag
Classic Rome
Omschrijving
Vandaag bezichtigen we onder leiding van een gids het klassieke Rome. U bezoekt o.a. de Trevi Fontein, het indrukwekkende Pantheon, het Navona Square en natuurlijk de Spaanse trappen. De rest van de dag is ter vrije besteding.
Dag
Het Vaticaan
Omschrijving
Na een lekker ontbijt vertrekken we naar het Vaticaanmuseum waar we een rondleiding krijgen waarbij we de Sixtijnse Kapel en de St. Pieter Basiliek bezichtigen. De rest van de dag is ter vrije besteding.
Dag
Arrivederci Rome
Omschrijving
Na het ontbijt checken we uit bij het hotel en is het helaas al weer tijd om terug naar huis te vliegen.

Prijzen

Intensieve begeleiding
€ 3.299 p.p.
Lichte begeleiding
€ 2.499 p.p.
Zonder zorg of duwhulp
€ 1.999 p.p.
Toeslag eenpersoonskamer
€ niet beschikbaar
Beschikbaarheid
4 tweepersoonskamers, 2 ankerplaatsen in de bus
Let op
U deelt de kamer met een andere gast van hetzelfde geslacht of met uw eigen reisgenoot uiteraard, wilt u toch een eenpersoonskamer dan betaalt u helaas de zeer hoge toeslag van € 900
Inclusief
Verblijf in een centraal gelegen hotel o.b.v. logies/ontbijt, genoemde excursies, genoemde entreegelden, herinneringsboek, vervoer in Rome, zorg en begeleiding tijdens de gehele vakantie, Bijdrage GGTO en Calamiteitenfonds, reserveringskosten
Exclusief
Overige maaltijden, drankjes, overige excursies en entreegelden, reis- en annuleringsverzekering, evt. huur hulpmiddelen, vervoer van en naar de luchthaven, toeristenbelasting
Reisdocument
Paspoort of ID kaart
Belangrijke informatie
* De groep verblijft in twee verschillende hotels op loopafstand van elkaar, in elk hotel verblijft ook een begeleider.
* We kunnen tijdens deze reis twee rolstoelen vastzetten in de bus.
Luchthaven
Schiphol
Bijzonderheden
Huur hulpmiddelen:
Hoog/laag bed € 450
Passieve tillift € 250
Douchestoel € 225
* Hoog/laag bed € 450
* Passieve tillift € 245
Douche/toiletstoel € 225
Boek nu!