Zorgvakantie Speciale zorg

Voorjaar in Griekenland

Pieria, in het noorden van Griekenland, is een gebied met een prachtige natuur met veel bossen, rivieren, wetlands en met een rijke flora en fauna, je kunt hier twaalf maanden per jaar op vakantie gaan. Dat komt enerzijds door de stranden van Pieria die schitterend en ideaal zijn voor een zomervakantie, anderzijds omdat zich hier de berg Olympus en het Pieria-gebergte bevinden, die ideaal zijn voor wandelaars en bergbeklimmers. Wij verblijven in de stad Katerini, een stad met een rijke geschiedenis en tevens de hoofdstad van het district Pieria.

Boek nu!
Aantal dagen
8 dagen
Reisdata begin
12 mei 2022
Reisdata eind
19 mei 2022

Accommodatie

Villa Sevasti is een plek om samen te komen en te genieten van de rust. Het hotel is volledig aangepast, van alle comfort voorzien en vier sterren waardig. Er is een verwarmd binnen zwembad aanwezig met een lift. Hier geen drukke boulevard of schreeuwerige reclame. Nee, rust en een gezellige gemoedelijkheid voeren hier de boventoon.

U verblijft in een ruime comfort kamer met hoog/laag bed, TV, telefoon, minibar en een ruime badkamer met roll-in douche en een föhn.

Bij aankomst wordt u verwelkomd door Mona, Karin en Foty met een welkomstcocktail zodat u rustig kunt acclimatiseren en bij kunt komen van de reis.

Programma

Mogelijke excursies:
* Bezoek Thessaloniki
* Dion, de vroegere hoofdstad van Macedonië.
* Natuurreservaat van Olympia
* Zwemmen in zee onder begeleiding (indien gewenst)

Prijzen

Reisprijs
€ nog niet bekend
Inclusief
Verblijf o.b.v. vol pension in een comfortkamer, welkomstdrankje, koffie/thee, soft drinks, 1x lunch in een traditionele Ouzerie incl drankjes, 1x wijnproeverij in het hotel met lokale wijnen, 1x BBQ avond in het hotel met live muziek, 1x uitstapje naar het strand en het dorp met boulevard aan de zee, herinneringsboek, vliegtickets, transfer, begeleiding tijdens de gehele reis, douchestoel, hoog/laag bed, reserveringskosten
Exclusief
Reis- en annuleringsverzekering, vervoer naar en van de luchthaven Schiphol, bijdrage GGTO (€ 7.50 p.p.), bijdrage calamiteitenfonds (€ 2,50), evt. huur extra hulpmiddelen, alcoholische drankjes
Reisdocument
Paspoort of ID kaart
Inentingen
Voor Griekenland zijn geen vaccinaties verplicht of aanbevolen. Een advies voor vaccinaties is afhankelijk van verblijfsduur, reis- en verblijfsomstandigheden. De adviseur op het reizigersspreekuur kan u uitleggen in welke situaties de vaccinaties al dan niet worden aanbevolen.
Rabies komt voor m.n. onder wilde dieren.
Meer informatie vindt u op: https://www.ggdreisvaccinaties.nl/land/griekenland
Luchthaven
Schiphol
Boek nu!