Zorgvakantie Speciale zorg

Westkust van Engeland

Deze reis willen uitvoeren in mei/juni 2021, de definitieve datum bepalen we zodra er voldoende gasten hebben ingeschreven.

Blackpool ligt in het westen van Engeland, in de streek Lancashire direct aan de kust. Blackpool heeft meer dan 140.000 inwoners en is een populaire vakantiebestemming, zowel onder binnenlandse als onder buitenlandse toeristen. Blackpool is al jaren de meest populaire kustbestemming van Groot-Brittannië. Blackpool beschikt over veel bezienswaardigheden en wordt omgeven door een mooi landschap. Overdag is er van alles te zien, doen en beleven, daarnaast heeft Blackpool 's nachts ook nog eens een geweldig uitgaansleven.

Boek nu!
Aantal dagen
8 dagen
Reisdata begin
mei/juni 2021

Accommodatie

We verblijven in een goed aangepast hotel in Blackpool. Afhankelijk van de beschikbaarheid kan dit het Bond Hotel zijn of het New Mayfair Hotel dat er dichtbij ligt.
Het New Mayfair Hotel heeft 43 modern toegankelijke kamers en ligt op de benijdenswaardige positie van South Beach aan de South Promenade, met spectaculair panoramisch uitzicht op zee. De meeste wereldberoemde attracties van Blackpool liggen op slechts een korte afstand, en niet te vergeten het fantastische platteland van Lancashire en het Lake District, op slechts 1 uur rijden.
Er is een volledig toegankelijke moderne tramdienst van Blackpool naar Fleetwood die in het hoogseizoen om de 20 minuten rijdt. De tramhalte ligt tegenover het hotel, Lancashire en het Lake District is toegankelijk via onze eigen volledig toegankelijke excursies.

Het Bond Hotel is volledig toegankelijk voor rolstoelgebruikers, de 62 kamers zijn zowel comfortabel als flexibel en zijn uitgerust met alle specialistische apparatuur die u nodig heeft om uw verblijf ontspannen te maken.
Naast het feit dat het ideaal gelegen is om te genieten van de bezienswaardigheden in en rond Blackpool, hebben we hier volop entertainment. Als je de hele nacht wilt zingen en dansen geniet dan van de volledig toegankelijke bar met cabaretshow! Met exclusieve shows op elke avond van de week wordt je zeker grondig vermaakt.

Programma

Blackpool ligt direct aan de kust en langs de boulevard is zoveel entertainment dat je je hier eigenlijk gemakkelijk een week kunt vermaken. Toch gaan we ook buiten de boulevard kijken en dan kunt u denken aan:
* Boottocht op het Windermere Lake
* Bezoek aan Madame Tussaud
* Bezoek aan het prachtige Stanley park
* Bezoek aan Preston
* Bezoek aan het Beatles Museum in Liverpool

Graag willen we e.e.a. ook in overleg met u bepalen, dus heeft u ideeën, leg ze op tafel dan gaan wij kijken wat mogelijk is.

Prijzen

Intensieve begeleiding
€ 3.099 p.p.
Lichte begeleiding
€ 2.350 p.p.
Zonder zorg of duwhulp
€ 1.999 p.p.
Toeslag eenpersoonskamer
€ 70
Beschikbaarheid
2 kamers
Let op
De data van deze reis staan niet vast, we boeken deze reis o.b.v. beschikbaarheid in het hotel. Om de kans op beschikbaarheid van voldoende aangepaste kamers zo groot mogelijk te houden vragen we u uw interesse in deze reis voor 31-12-2020 bij ons aan te geven.
Inclusief
Verblijf in een tweepersoonskamer o.b.v. half pension, vliegtickets, vervoer in Engeland, Boottocht (indien de rolstoeltoegankelijke boot beschikbaar is), fotoboek, Nederlandse zorg en begeleiding, reserveringskosten
Exclusief
Overige maaltijden, drankjes, reis- en annuleringsverzekering, overige entreegelden, fooien, evt. huur hulpmiddelen, vervoer naar en van Schiphol, bijdrage GGTO (€ 7.50 p.p.), bijdrage calamiteitenfonds (€ 2.50)
Reisdocument
Paspoort of ID kaart
Belangrijke informatie
Indien de rolstoeltoegankelijke boot niet beschikbaar is dan kiezen we samen met u een andere excursie.
Luchthaven
Schiphol
Bijzonderheden
Minimaal aantal deelnemers: 4
Boek nu!