Zorgvakantie Speciale zorg

Zon op Tenerife

Let op: Deze reis is vanwege vluchtwijzigingen verschoven van 5-12 juni naar 4-11 juni 2022

Tenerife, het grootste en meest zuidelijke eiland van de Canarische eilanden. Tenerife is het eiland van de zon en de zee, maar ook van de bekende vulkaan 'El Teide', de nationale trots van Tenerife. Vooral het zuiden van het eiland staat bekend als zonbestemming en is erg toeristisch, maar ook het veel groenere noorden is zeker een bezoek waard. De Canarische Eilanden kennen een subtropisch klimaat en dat maakt ze zeer geschikt als zonnige winterbestemming.

In de hoofdstad Santa Cruz de Tenerife kunt u zich verlustigen aan interessante bezienswaardigheden, schitterende architectuur, fantastische winkelmogelijkheden en ontelbaar veel verrukkelijke restaurants. De haven is de toegangspoort tot het vasteland van Spanje en een tussenstop voor cruiseschepen die naar het Caribisch gebied reizen. Historisch gezien is de haven van Santa Cruz de Tenerife één van de belangrijkste havens in de Atlantische Oceaan.

Boek nu!
Aantal dagen
8 dagen
Reisdata begin
4 juni 2022
Reisdata eind
11 juni 2022

Accommodatie

U verblijft in Kurhotel Marysol op de zuidwest punt van dit heerlijke eiland. Dit in Spaanse stijl gebouwde hotel beschikt over liften en de weinige trappen die er bestaan kunnen via de loophellingen omzeild worden. Het hotelcomplex, welke trapsgewijs om de centraal gelegen zwembadzone gebouwd is, bevindt zich ongeveer 600 meter van de 8 km lange zee promenade.

Het hotel beschikt over 2 grote zwembaden, en een kleiner therapie bad, die zeer geliefd zijn bij de gasten. Het gedurende het hele jaar tot 32ª C verwarmde zwembad is voorzien van jacuzzi's, massagejets, whirlpool, waterval en nekdouches. Het 2e grote zwembad heeft een watertemperatuur van ca. 20ºC-25ºC en is meer gericht op sportieve gasten. Beide grote zwembaden beschikken over een lift en trap met handrails om de toegang voor mindervaliden te vergemakkelijken.

U verblijft in een comfortabele kamer / studio, voorzien van een ruime aangepaste badkamer met roll-in douche en verhoogd toilet, kitchenette en balkon.

Programma

Tijdens deze heerlijke zonvakantie willen we u vooral laten genieten van de warmte en de zon voor of na de lange Nederlandse winter. Uiteraard maken we ook een excursie om u de sfeer van Tenerife te laten proeven.

De excursies kunnen bestaan uit bijvoorbeeld:
* Een tour naar 'El Teide'
* Een bezoek aan 'Loro Parque'
* Een bezoek aan Santa Cruz de Tenerife
* Verkenning van het Anaga gebergte

Prijzen

Intensieve begeleiding
€ 3.299 p.p.
Lichte begeleiding
€ 2.799 p.p.
Zonder zorg of duwhulp
€ 2.299 p.p.
Toeslag eenpersoonskamer
€ 259
Let op
Deze reis is een combinatie van gasten die met reguliere en met speciale zorg reizen.
Inclusief
Verblijf o.b.v. half pension, gezamenlijke consumpties, 2 excursies, herinneringsboek, vliegtickets, transfer op Tenerife, zorg en begeleiding tijdens de gehele reis, reserveringskosten, douchestoel
Exclusief
Reis- en annuleringsverzekering, vervoer naar en van de luchthaven Schiphol, bijdrage GGTO (€ 7.50), bijdrage calamiteitenfonds (€2,50), nachtzorg, evt. huur hulpmiddelen en uw alcoholische drankje.
Extra's
Toeslag nachtzorg: € 525 p.p.
Reisdocument
Paspoort of ID kaart
Inentingen
Covid-19: U moet kunnen voldoen aan de actuele eisen m.b.t. vaccinaties en andere maatregelen die de betreffende regering stelt.
Belangrijke informatie
Tijdens deze reis kunnen wij ook nachtzorg bieden. (toeslag)
Luchthaven
Amsterdam Schiphol
Bijzonderheden
* Minimaal aantal deelnemers: 4
* Hulpmiddelen kunnen gehuurd worden (prijzen op aanvraag)
* Er reist een Nederlands begeleidingsteam mee
* Indien u thuis een scootmobiel gebruikt kunt u deze op Tenerife huren (aanbevolen)
Boek nu!