Zorgvakantie Speciale zorg

Aangepaste vakantie Lanzarote

15 miljoen jaren geleden ontstond vanuit vele vulkaanuitbarstingen het eiland dat tegenwoordig bekend staat als Lanzarote, één van de Canarische Eilanden. De meest oostelijke van de Canarische eilanden, staat bekend om zijn grote aantal vulkanen die zich over het eiland uitstrekken. Onderzeese en maanlandschappen, helder water, stranden van wit en zwart goud, droge aarde en oases van palmbomen. Het is een symbool van de harmonie tussen mens en natuur. Zonder twijfel een land van contrasten.. In het Nationaal Park Timanfaya kun je nog goed zien welke invloed de vulkaankraters, ook nu nog, voor invloed hebben op Lanzarote.

Ga mee met deze aangepaste vakantie naar Lanzarote!

Boek nu!
Aantal dagen
8 dagen
Reisdata begin
17 juni 2023
Reisdata eind
24 juni 2023

Accommodatie

Het Elba Lanzarote Royal Village Resort ****, gelegen op het magische eiland Lanzarote, een Bioshphere-reservaat, is een compleet vakantiecomplex geïnspireerd op de cultuur van de Canarische eilanden, weerspiegeld in de architectuur van een typisch Lanzarote-stadje, met zijn geschilderde glimmende witte muren versierd met vulkanisch gesteente, geplaveide straten, lantaarnpalen en traditionele tuinbanken die in een prachtige oase van subtropische tuinen, zwembaden en fonteinen zijn samengebracht.

Uw ruime Junior Suite-kamers bestaan uit een woonkamer en een slaapkamer die bekend staan om hun comfort en vanwege hun prachtige, moderne en frisse ontwerp. Elke kamer heeft een groot terras, solarium uitgerust met tuinmeubilair om optimaal te genieten van het warme klimaat van het eiland.
Elke kamer is voorzien van een plafondventilator, grote spiegel, telefoon, WiFi, airconditioning en verwarming, minibar (€), koffie- en theefaciliteiten, led-satelliettelevisie, kluisje (€), bureau en een complete en-suite badkamer met een grote douche of bad, haardroger, weegschaal en make-up spiegel.

Aanpassingen: Afm. Lift 80 x 140 cm, Deurbreedte kamer 78 cm, Bedhoogte 63 cm, ruimte tussen vloer en onderkant bed 14 cm, Deurbreedte badkamer 78 cm, Toilethoogte 47 cm.

Het zwembad is uitgerust met een zwembadlift en verwarmd tot ongeveer 25 graden

Programma

Hoe deze reis eruit ziet bepalen we samen met u, maar zeker is dat we volop gaan genieten van de zon, de zee, het zwembad en de gezelligheid. We maken in deze week één excursie met de hele groep, maar wilt u extra uitstapjes maken dan faciliteren we dat uiteraard.

Prijzen

Intensieve begeleiding
€ 4.499 p.p.
Lichte begeleiding
€ 3.499 p.p.
Zonder zorg of duwhulp
€ 2.699 p.p.
Toeslag eenpersoonskamer
€ 0.00
Let op
Wil je je eigen begeleider meenemen? Neem contact op voor de mogelijkheden.
Inclusief
Verblijf o.b.v. all-inclusive, gezamenlijke consumpties buiten het hotel, 1 excursie, fotoboek, vliegtickets, transfer op Lanzarote, reserveringskosten
Exclusief
Overige consumpties, reis- en annuleringsverzekering, vervoer naar en van de luchthaven Schiphol, evt. huur hulpmiddelen, bijdrage GGTO (€ 7.50), bijdrage calamiteitenfonds (€ 2.50) en uw alcoholische drankjes
Reisdocument
Paspoort of ID kaart
Inentingen
Covid-19: U moet kunnen voldoen aan de actuele eisen m.b.t. vaccinaties en andere maatregelen die de betreffende regering stelt.
Belangrijke informatie
Bij deze reis is het mogelijk om je eigen begeleider mee te nemen, je betaalt dan niet voor een begeleider van VZ-Zorgvakanties en maakt ook geen gebruik van de diensten van onze begeleiders. Uiteraard kun je wel terugvallen op de reisleider.
Luchthaven
Schiphol airport
Bijzonderheden
* Minimaal aantal deelnemers: 4
* Hulpmiddelen kunnen gehuurd worden
Boek nu!