Zorgvakantie Speciale zorg

Zorgvakantie

De groepsreizen worden aangeboden met drie verschillende begeleidingsniveau's zodat we de reis zoveel mogelijk op uw behoeftes kunnen afstemmen. Meer informatie

De Toscaanse Zon

Vertrek 18 september 2021 - Toscane is een waar genot voor het oog, je waant je in een groot openluchtmuseum. De prachtige glooiende.. Lees meer »

Zonnig Gran Canaria

Vertrek 1 september 2021 - Gran Canaria, één van de Canarische eilanden en verzekerd van een heerlijk klimaat. Gran Canaria is.. Lees meer »

Op een ....eiland!

Vertrek 5 september 2021 - Mallorca is het grootste eiland van de eilandengroep de Balearen. Palma, de hoofdstad van het eiland, is.. Lees meer »

Van Moskou tot St. Petersburg

Vertrek 25 september 2021 - Indrukwekkend en uniek, zo kun je deze rondreis misschien wel het best omschrijven. Deze rondreis brengt je in.. Lees meer »

Indian Summer op Tenerife

Vertrek 28 september 2021 - Tenerife, het grootste en meest zuidelijke eiland van de Canarische eilanden. Tenerife is het eiland van de.. Lees meer »

Najaar in Griekenland

Vertrek 29 september 2021 - Pieria, in het noorden van Griekenland, is een gebied met een prachtige natuur met veel bossen, rivieren,.. Lees meer »

Dushi Curaçao

Vertrek 7 oktober 2021 - Paradijselijke witte stranden, azuurblauwe zee, de zon hoog aan de hemel, temperaturen van rond de 30 graden,.. Lees meer »

Rondreis Nepal

Vertrek 6 november 2021 - Nepal........het dak van de wereld!! Tijdens een rondreis door Nepal ben je getuige van een unieke.. Lees meer »

Kerst vieren op Tenerife

Vertrek 22 december 2021 - Tenerife, het grootste en meest zuidelijke eiland van de Canarische eilanden. Tenerife is het eiland van de.. Lees meer »

Voorjaar op Mallorca

Vertrek 9 mei 2022 - Mallorca is het grootste eiland van de eilandengroep de Balearen. Palma, de hoofdstad van het eiland, is.. Lees meer »

Voorjaar in Griekenland

Vertrek 12 mei 2022 - Pieria, in het noorden van Griekenland, is een gebied met een prachtige natuur met veel bossen, rivieren,.. Lees meer »

Cork in Ierland

Vertrek 14 mei 2022 - Cork county is enorm gevarieerd, naast de prachtige stad Cork biedt het ook een uitdagend achterland met.. Lees meer »