Zorgvakantie Speciale zorg

Voorjaar in Griekenland

Pieria, in het noorden van Griekenland, is een gebied met een prachtige natuur met veel bossen, rivieren, wetlands en met een rijke flora en fauna, je kunt hier twaalf maanden per jaar op vakantie gaan. Dat komt enerzijds door de stranden van Pieria die schitterend en ideaal zijn voor een zomervakantie, anderzijds omdat zich hier de berg Olympus en het Pieria-gebergte bevinden, die ideaal zijn voor wandelaars en bergbeklimmers. Wij verblijven in de stad Katerini, een stad met een rijke geschiedenis en tevens de hoofdstad van het district Pieria.

Boek nu!
Aantal dagen
8 dagen
Reisdata begin
24 mei 2023
Reisdata eind
31 mei 2023

Accommodatie

Villa Sevasti is een plek om samen te komen en te genieten van de rust. Het hotel is volledig aangepast, van alle comfort voorzien en vier sterren waardig. Er is een verwarmd binnen zwembad aanwezig met een lift. Hier geen drukke boulevard of schreeuwerige reclame. Nee, rust en een gezellige gemoedelijkheid voeren hier de boventoon.

U verblijft in een ruime comfort kamer met hoog/laag bed, TV, telefoon, minibar en een ruime badkamer met roll-in douche en een föhn.

Bij aankomst wordt u verwelkomd door Karin en Foty met een welkomstcocktail zodat u rustig kunt acclimatiseren en bij kunt komen van de reis.

Programma

Mogelijke excursies:
* Bezoek Thessaloniki
* Dion, de vroegere hoofdstad van Macedonië.
* Natuurreservaat van Olympia
* Zwemmen in zee onder begeleiding (indien gewenst)

Prijzen

Intensieve begeleiding
€ 3.699 p.p.
Toeslag eenpersoonskamer
€ 235
Beschikbaarheid
4 aangepaste kamers
Inclusief
Verblijf o.b.v. half pension in een comfortkamer, alle gezamenlijke maaltijden en consumpties,2 excursies, fotoboek, vliegtickets, transfer, begeleiding tijdens de gehele reis, douchestoel, hoog/laag bed, reserveringskosten,
Exclusief
Reis- en annuleringsverzekering, vervoer naar en van de luchthaven Schiphol, evt. huur extra hulpmiddelen, alcoholische drankjes, bijdrage GGTO (€7.50 p.p.), bijdrage calamiteitenfonds (€2.50)
Reisdocument
Paspoort of ID kaart
Inentingen
U kunt voldoen aan de actuele maatregelen m.b.t. corona die de regering stelt.
Luchthaven
Schiphol
Bijzonderheden
Minimale deelname: 4 reizigers
Boek nu!