Zorgvakanties Speciale zorg

'Buenos Dias' Tenerife

Tenerife, het grootste en meest zuidelijke eiland van de Canarische eilanden. Tenerife is het eiland van de zon en de zee, maar ook van de bekende vulkaan 'El Teide', de nationale trots van Tenerife. Vooral het zuiden van het eiland staat bekend als zonbestemming en is erg toeristisch, maar ook het veel groenere noorden is zeker een bezoek waard.
De Canarische Eilanden kennen een subtropisch klimaat en dat maakt ze zeer geschikt als zonnige winterbestemming.

In de hoofdstad Santa Cruz de Tenerife kunt u zich verlustigen aan interessante bezienswaardigheden, schitterende architectuur, fantastische winkelmogelijkheden en ontelbaar veel verrukkelijke restaurants. De haven is de toegangspoort tot het vasteland van Spanje en een tussenstop voor cruiseschepen die naar het Caribisch gebied reizen.
Historisch gezien is de haven van Santa Cruz de Tenerife één van de belangrijkste havens in de Atlantische Oceaan.

Boek nu!
Aantal dagen
8 dagen
Reisdata begin
2 juni 2021
Reisdata eind
9 juni 2021

Accommodatie

U verblijft in Kurhotel Marysol op de zuidwest punt van dit heerlijke eiland. Dit in Spaanse stijl gebouwde hotel beschikt over liften en de weinige trappen die er bestaan kunnen via de loophellingen omzeild worden. Het hotelcomplex, welke trapsgewijs om de centraal gelegen zwembadzone gebouwd is, bevindt zich ongeveer 600 meter van de 8 km lange zee promenade.

Het hotel beschikt over 2 grote zwembaden, en een kleiner therapie bad, die zeer geliefd zijn bij de gasten. Het gedurende het hele jaar tot 32ª C verwarmde zwembad is voorzien van jacuzzi's, massagejets, whirlpool, waterval en nekdouches. Het 2e grote zwembad heeft een watertemperatuur van ca. 20ºC-25ºC en is meer gericht op sportieve gasten. Beide grote zwembaden beschikken over een lift en trap met handrails om de toegang voor mindervaliden te vergemakkelijken.

U verblijft in een comfortabele comfortroom of studio, voorzien van een ruime aangepaste badkamer met roll-in douche en verhoogd toilet, kitchenette en balkon.

Programma

Bent u al eens op Tenerife geweest? Dan weet u dat 'El Teide' de trots van Tenerife is en de hoogste berg van de Canarische eilanden. Een bezoek aan 'El Teide' zal dan ook niet ontbreken in ons programma.
De tweede excursie leidt ons over het eiland, langs de zwarte Madonna en Candelaria. U gaat genieten van prachtige landschappen en indrukwekkende vergezichten.

Prijzen

Intensieve begeleiding
€ 3.595 p.p.
Lichte begeleiding
€ 2.999 p.p.
Zonder zorg of duwhulp
€ 2.699 p.p.
Toeslag eenpersoonskamer
€ 0.00
Inclusief
Verblijf o.b.v. vol pension, koffie/thee, frisdrank, 2 excursies, herinneringsboek, vliegtickets, transfer op Tenerife, zorg en begeleiding tijdens de gehele reis, reserveringskosten
Exclusief
Reis- en annuleringsverzekering, vervoer naar en van de luchthaven, bijdrage GGTO (€ 7.50 p.p.), bijdrage calamiteitenfonds (€ 2,50), evt. huur hulpmiddelen en uw alcoholische drankjes
Reisdocument
Paspoort of ID kaart
Luchthaven
Schiphol
Bijzonderheden
* Minimaal aantal deelnemers: 4
* Hulpmiddelen kunnen gehuurd worden (prijzen op aanvraag)
* Er reist een Nederlands begeleidingsteam mee
Boek nu!