Zorgvakanties Speciale zorg

Kerst vieren op Tenerife

Tenerife, het grootste en meest zuidelijke eiland van de Canarische eilanden. Tenerife is het eiland van de zon en de zee, maar ook van de bekende vulkaan 'El Teide', de nationale trots van Tenerife. Vooral het zuiden van het eiland staat bekend als zonbestemming en is erg toeristisch, maar ook het veel groenere noorden is zeker een bezoek waard. De Canarische Eilanden kennen een subtropisch klimaat en dat maakt ze zeer geschikt als zonnige winterbestemming.

In de hoofdstad Santa Cruz de Tenerife kunt u zich verlustigen aan interessante bezienswaardigheden, schitterende architectuur, fantastische winkelmogelijkheden en ontelbaar veel verrukkelijke restaurants. De haven is de toegangspoort tot het vasteland van Spanje en een tussenstop voor cruiseschepen die naar het Caribisch gebied reizen. Historisch gezien is de haven van Santa Cruz de Tenerife één van de belangrijkste havens in de Atlantische Oceaan.

Boek nu!
Aantal dagen
8 dagen
Reisdata begin
22 december 2021
Reisdata eind
29 december 2021

Accommodatie

U verblijft in Kurhotel Marysol op de zuidwest punt van dit heerlijke eiland. Dit in Spaanse stijl gebouwde hotel beschikt over liften en de weinige trappen die er bestaan kunnen via de loophellingen omzeild worden. Het hotelcomplex, welke trapsgewijs om de centraal gelegen zwembadzone gebouwd is, bevindt zich ongeveer 600 meter van de 8 km lange zee promenade.

Het hotel beschikt over 2 grote zwembaden, en een kleiner therapie bad, die zeer geliefd zijn bij de gasten. Het gedurende het hele jaar tot 32ª C verwarmde zwembad is voorzien van jacuzzi's, massagejets, whirlpool, waterval en nekdouches. Het 2e grote zwembad heeft een watertemperatuur van ca. 20ºC-25ºC en is meer gericht op sportieve gasten. Beide grote zwembaden beschikken over een lift en trap met handrails om de toegang voor mindervaliden te vergemakkelijken.

U verblijft in een comfortabele kamer / studio, voorzien van een ruime aangepaste badkamer met roll-in douche en verhoogd toilet, kitchenette en balkon.

Programma

Tijdens deze zonnige Kerstreis willen we u vooral laten genieten van de warmte en de zon, maar uiteraard maken we ook een excursie om u de sfeer van Tenerife te laten proeven.

De excursies kunnen bestaan uit bijvoorbeeld:
* Een tour naar 'El Teide'
* Een bezoek aan 'Loro Parque'
* Een bezoek aan Santa Cruz de Tenerife
* Verkenning van het Anaga gebergte

Een tour naar het naast gelegen eiland 'La Gomera' is mogelijk, maar niet voor iedereen haalbaar i.v.m. de duur van de excursie (11 uur) en daarom niet inbegrepen.

Prijzen

Intensieve begeleiding
€ 4.399 p.p.
Lichte begeleiding
€ 3.599 p.p.
Zonder zorg of duwhulp
€ 3.199 p.p.
Toeslag eenpersoonskamer
€ 0.00
Inclusief
Verblijf o.b.v. vol pension, gezamenlijke consumpties, kerst/galadiner, 2 excursies, herinneringsboek, vliegtickets, transfer op Tenerife, zorg en begeleiding tijdens de gehele reis, reserveringskosten, douchestoel
Exclusief
Reis- en annuleringsverzekering, vervoer naar en van de luchthaven Schiphol, bijdrage GGTO (€ 7.50 p.p.), bijdrage calamiteitenfonds (€ 2.50), evt. huur overige hulpmiddelen, overige consumpties en uw alcoholische drankjes
Reisdocument
Paspoort of ID kaart
Luchthaven
Schiphol
Bijzonderheden
* Minimaal aantal deelnemers: 4
* Hulpmiddelen kunnen gehuurd worden (prijzen op aanvraag)
* Er reist een Nederlands begeleidingsteam mee
* Indien u thuis een scootmobiel gebruikt, kunt u deze op Tenerife huren (aanbevolen)
Boek nu!