Reizen met rolstoel Speciale zorg

Speciale zorg

Op deze pagina vindt u de reizen voor gasten die speciale medische zorg behoeven. U kunt denken aan slikproblematiek, lichte gedragsstoornissen, nachtzorg etc. Ook indien u niet zelfstandig, evt. met spraakcomputer, kunt communiceren met de andere gasten in de groep kunt u gebruik maken van onze reizen met speciale zorg.

Stedentrip Parijs

Vertrek 15 april 2020 - Parijs, de stad van de liefde! Een betere stad voor een paar dagen lekker weg is er bijna niet. Wandelen.. Lees meer »

Voorjaarszon op Tenerife

Vertrek 1 juni 2020 - De oorspronkelijke vertrekdatum van 19 april is gewijzigd naar 1 juni i.v.m. de uitbraak van het coronavirus.. Lees meer »

Busreis Rheinsberg

Vertrek 10 mei 2020 - "Het bos aan het hoofd, het meer aan je voeten, zo droom je hier ..." ... zei Theodor Fontane in zijn.. Lees meer »

Busreis naar Ameland

Vertrek 4 juli 2020 - Een van de grotere Waddeneilanden en boordevol natuur en cultuur, wat te denken van het juttersmuseum, de vele.. Lees meer »

De Toscaanse Zon

Vertrek 30 augustus 2020 - Toscane is een waar genot voor het oog, je waant je in een groot openluchtmuseum. De prachtige glooiende.. Lees meer »

Nazomeren op Tenerife

Vertrek 4 oktober 2020 - Tenerife, het grootste en meest zuidelijke eiland van de Canarische eilanden. Tenerife is het eiland van de.. Lees meer »

Brabantse gezelligheid

Vertrek 10 augustus 2020 - We kennen allemaal de kreet 'Brabantse gezelligheid' en dat laten de Brabanders zich graag aanleunen, maar.. Lees meer »

Wellnessweekend in Brugge

Vertrek 26 november 2020 - Het is tijd om je te laten verwennen in BelgiĆ«. Ontstressen, dat is wat je doet in Domein Polderwind. Ben je.. Lees meer »