Reizen met rolstoel Speciale zorg

Vulkanisch Lanzarote

15 miljoen jaren geleden ontstond vanuit vele vulkaanuitbarstingen het eiland dat tegenwoordig bekend staat als Lanzarote, één van de Canarische Eilanden. De meest oostelijke van de Canarische eilanden, staat bekend om zijn grote aantal vulkanen die zich over het eiland uitstrekken. Onderzeese en maanlandschappen, helder water, stranden van wit en zwart goud, droge aarde en oases van palmbomen. Het is een symbool van de harmonie tussen mens en natuur. Zonder twijfel een land van contrasten.. In het Nationaal Park Timanfaya kun je nog goed zien welke invloed de vulkaankraters, ook nu nog, voor invloed hebben op Lanzarote.

Boek nu!
Aantal dagen
8 dagen
Reisdata begin
14 november 2020
Reisdata eind
21 november 2020

Accommodatie

Het Elba Lanzarote Royal Village Resort ****, gelegen op het magische eiland Lanzarote, een Bioshphere-reservaat, is een compleet vakantiecomplex geïnspireerd op de cultuur van de Canarische eilanden, weerspiegeld in de architectuur van een typisch Lanzarote-stadje, met zijn geschilderde glimmende witte muren versierd met vulkanisch gesteente, geplaveide straten, lantaarnpalen en traditionele tuinbanken die in een prachtige oase van subtropische tuinen, zwembaden en fonteinen zijn samengebracht.

Uw ruime Junior Suite-kamers bestaan uit een woonkamer en een slaapkamer die bekend staan om hun comfort en vanwege hun prachtige, moderne en frisse ontwerp. Elke kamer heeft een groot terras, solarium uitgerust met tuinmeubilair om optimaal te genieten van het warme klimaat van het eiland.
Elke kamer is voorzien van een plafondventilator, grote spiegel, telefoon, WiFi, airconditioning en verwarming, minibar (€), koffie- en theefaciliteiten, led-satelliettelevisie, kluisje (€), bureau en een complete en-suite badkamer met een grote douche of bad, haardroger, weegschaal en make-up spiegel.

Aanpassingen: Afm. Lift 80 x 140 cm, Deurbreedte kamer 78 cm, Bedhoogte 63 cm, ruimte tussen vloer en onderkant bed 14 cm, Deurbreedte badkamer 78 cm, Toilethoogte 47 cm.

Het zwembad is uitgerust met een zwembadlift en verwarmd tot ongeveer 25 graden

Programma

Het programma voor deze reis bepalen we samen met u, maar zeker is dat we volop gaan genieten van de zon, de zee, het zwembad en de gezelligheid. We maken in deze week één excursie met de hele groep, maar wilt u extra uitstapjes maken dan faciliteren we dat uiteraard (€)

Prijzen

Intensieve begeleiding
€ 4.150 pp.
Lichte begeleiding
€ 3.450 p.p.
Zonder zorg of duwhulp
€ 2.999 p.p.
Toeslag eenpersoonskamer
€ 0.00
Beschikbaarheid
1 kamer
Inclusief
Verblijf o.b.v. all-inclusive, gezamenlijke consumpties buiten het hotel, 1 excursie, herinneringsboek, vliegtickets, transfer op Lanzarote, zorg en begeleiding tijdens de gehele reis, bijdrage GGTO, bijdrage calamiteitenfonds, reserveringskosten
Exclusief
Overige consumpties, reis- en annuleringsverzekering, vervoer naar en van de luchthaven Schiphol, evt. huur hulpmiddelen en uw alcoholische drankjes
Reisdocument
Paspoort of ID kaart
Luchthaven
Schiphol
Bijzonderheden
* Minimaal aantal deelnemers: 4
* Hulpmiddelen kunnen gehuurd worden
* Er reist een Nederlands begeleidingsteam mee
Boek nu!