Reizen met rolstoel Speciale zorg

Winterzon in Marokko

Marokko is een heel fijne winterzonbestemming, met dagtemperaturen tussen de 20 en 25 graden en koele nachten. Combineer de zon en het zand van de Atlantische Oceaan met de cultuur en geschiedenis van Marokko in een van de meest toegankelijke steden. Ontspan, verwen jezelf en beleef de ervaring van je leven.

Boek nu!
Aantal dagen
8 dagen
Reisdata begin
21 januari 2020
Reisdata eind
28 januari 2020

Programma

Genieten van zon zee, strand en Marokko......

Dag
1. Agadir (D)
Omschrijving
Welkom in Marokko! Uw chauffeur staat klaar op de luchthaven om u te begeleiden naar uw hotel. U bent in Agadir! Check in bij het hotel voordat u de gelegenheid hebt om het strand te betreden waar u de komende week zult doorbrengen.
Dag
2. de Souk (B,L,D)
Omschrijving
De eerste excursie geeft u een goede indruk van deze ongelooflijke plek....we gaan nar de Souk. Van de grootste souk van Marokko (openluchtmarkt) tot de lokale vissershaven en het panoramische uitzicht op de heuvel boven Agadir, u zult deze relaxte stad in het zuiden van Marokko gaan waarderen.
Dag
3. Zwembad, zee en strand (B,L,D)
Omschrijving
Vandaag blijven we in de omgeving van het hotel. Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van een strandrolstoel zodat u kunt genieten van het zand en de oceaan - afhankelijk van de wateromstandigheden. U hebt natuurlijk ook toegang tot het ongelooflijk mooie zwembad op het resort.
Dag
4. Agadir Crocodile Park (B,L,D)
Omschrijving
Vandaag bezoekt u het Agadir Crocodile Park - kijk hoe deze verbazingwekkende reptielen worden gevoed, maar ook hoe ze zich ontspannen in de botanische tuin. We wandelen door een cactustuin die u een goed idee geeft van de planten die groeien in de Sahara - de grootste woestijn ter wereld.
Dag
5. Zwembad, zee en strand (B,L,D)
Omschrijving
Vandaag blijven we in de omgeving van het hotel. Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van een strandrolstoel zodat u kunt genieten van het zand en de oceaan - afhankelijk van de wateromstandigheden. U hebt natuurlijk ook toegang tot het ongelooflijk mooie zwembad op het resort.
Dag
6. de Medina (B,L,D)
Omschrijving
De oude Medina van Agadir werd in de jaren 1960 vernietigd tijdens een aardbeving. Tegenwoordig kun je echter een reconstructie van een gedeeltelijke Marokkaanse Medina verkennen vol verbazingwekkende architectuur en traditionele ambachten.
Dag
7. Ontspannen in het resort (B,L,D)
Omschrijving
Vandaag blijven we lekker bij het hotel. Vanuit het resort is er een lange verharde en volledig toegankelijke promenade waarmee u het strand in uw rolstoel kunt verkennen voor meer dan een kilometer. Stop om te genieten van een ijsje of een vers geperst sinaasappelsap terwijl je ronddwaalt onder het genot van het ruisen van de zee..
Dag
8. Afscheid van Marokko (B)
Omschrijving
Vandaag is er helaas een einde gekomen aan de vakantie in dit indrukwekkende land. Na het ontbijt checken we uit bij het hotel waarna we naar de luchthaven worden gebracht voor de vlucht naar Amsterdam.

Prijzen

Intensieve begeleiding
€ 6.299 p.p.
Lichte begeleiding
€ 4.825 p.p.
Zonder zorg of duwhulp
€ 3.775 p.p.
Reisprijs
€ 3.199 p.p. (voor partners of mantelzorgers die helemaal geen zorg of begeleiding van ons nodig hebben)
Toeslag eenpersoonskamer
€ 775
Inclusief
7 nachten in een luxe 4 / 5 sterren hotel in een tweepersoonskamer o.b.v. volpension, koffie / thee, softdrinks, 2 excursies, vervoer per aangepaste minibus, vliegtickets, entreegelden volgens programma, zorg- en begeleiding tijdens de reis, bijdrage GGTO en calamiteitenfonds, reserveringskosten
Exclusief
(Alcoholische) drankjes, fooien, reis- en annuleringsverzekering, vervoer naar en van de luchthaven Schiphol, evt. huur hulpmiddelen
Extra's
Het is mogelijk om deze reis te koppelen aan de reis 'Rondreis Zuid- Marokko' zodat u langer op vakantie kunt. Vraagt u ons naar de mogelijkheden.
Reisdocument
Een paspoort is vereist. Het document moet nog 90 dagen geldig zijn na vertrek uit Marokko
Inentingen
Aanbevolen vaccinaties
DTP (Difterie, Tetanus, Polio)
Hepatitus A (Besmettelijke geelzucht)
Informeer bij uw GGD naar persoonsgebonden adviezen.
Belangrijke informatie
* We kunnen twee rolstoelen vastzetten in de bus, eventuele overige rolstoelen moeten inklapbaar zijn.
* Nachtzorg is bij deze reis niet mogelijk.
Luchthaven
Schiphol
Boek nu!