Reizen met rolstoel Speciale zorg

Toeren in de Eifel

Om er even helemaal uit te zijn, hoeft u niet ver te reizen. Zodra u Duitsland inrijdt heeft u meteen het buitenland-gevoel en dat wordt versterkt In de Eifel. Deze streek heeft een geheel eigen uiterlijk gekregen door de jarenlange vulkanische activiteit.
Laat u verrassen door het natuurschoon, de mooiste routes en adembenemende vergezichten. Maar er is meer... gooi uw hengel in het stuwmeer, ga een middagje shoppen in Keulen of ga cultuur snuiven in de Romeinse stad Trier. Na al die buitenlucht is het heerlijk eten in het hotel waar u zeker ook een goede nachtrust zult genieten.

Boek nu!
Aantal dagen
8 dagen
Reisdata begin
26 september 2020
Reisdata eind
3 oktober 2020

Accommodatie

Het kleinschalige hotel Euvea ligt in het prachtige stadje Neuerburg, in het hart van het Duits-Luxemburgse nationale park. Deze voormalige school is gedeeltelijk herbouwd in 2001: het oude, mooie gebouw combineert goed met de moderne aanbouwen. Vanaf het begin van de herbouw is rekening gehouden met mindervalide gasten, hierdoor is het hotel zeer geschikt als u in een rolstoel zit. Van de 26 hotelkamers zijn er 9 toegankelijk voor rolstoelgebruikers en 4 kamers voor mensen die slecht ter been zijn.

Het hotel en de buitenruimtes zijn drempelvrij, er is WiFi in het hele hotel, een wellnessruimte, restaurant, er zijn verpleegbedden, tilliften en een mobiel noodoproepsysteem.

Programma

Tijdens deze reis hebben we een eigen minibus tot onze beschikking, er is dus veel vrijheid in het bepalen van excursies.

Mogelijke excursies zijn:
* Bezoeken van de stad Trier
* Bezoek aan de Bitburg brouwerijen
* Toertocht door het adembenemende landschap
* Bezoek aan het 'Wild- und erlebnispark' in Daun

Prijzen

Intensieve begeleiding
€ 1.525 p.p.
Lichte begeleiding
€ 1.175 p.p.
Zonder zorg of duwhulp
€ 975 p.p.
Toeslag eenpersoonskamer
€ 70
Beschikbaarheid
1 kamer vrij wegens annulering
Let op
De twee reisdagen zijn lang en vermoeiend. We maken geen tussenovernachting, maar rijden in één dag naar onze bestemming.
Inclusief
Verblijf o.b.v. halfpension, vervoer per minibus met lift, alle excursies, herinneringsboek, zorg en begeleiding tijdens de gehele reis, bijdrage GGTO, bijdrage calamiteitenfonds, reserveringskosten
Exclusief
Overige maaltijden, drankjes, evt. entreegelden, reis- en annuleringsverzekering, vervoer naar en van de opstapplaats, evt. huur extra hulpmiddelen
Reisdocument
Paspoort of ID kaart
Opstapplaatsen
Emmen, Zwolle, Arnhem, Eindhoven, Roermond
Om logistieke redenen kan het voorkomen dat wij u vragen om naar een andere opstapplaats in de buurt te komen.
Bijzonderheden
Minimaal aantal deelnemers: 4
Boek nu!