Reizen met rolstoel Speciale zorg

Busreis naar Ameland

Vanaf 1 juni mogen we ons weer verplaatsen binnen Nederland, de reis naar Ameland gaat daarom door in aangepaste vorm. We reizen bijvoorbeeld in twee shifts naar Ameland zodat de bus niet te vol raakt. De uitstapjes op Ameland zullen we steeds in kleine groepjes doen zodat we voortdurend de Corona-maatregelen in acht kunnen nemen. Wij gaan ervan uit dat we op deze manier een gezellige en veilige vakantie voor u kunnen organiseren.

Heerlijk Ameland!

Een van de grotere Waddeneilanden en boordevol natuur en cultuur, wat te denken van het juttersmuseum, de vele molens en het maritiem centrum. Ook het strand van Ameland is het bezoeken waard en er zijn genoeg strandrolstoelen op het eiland om u te laten genieten van dat heerlijke gevoel.....met je voeten in de zee.
Als je Ameland zegt dan zeg je zeehonden...……...een robbentocht mag dan ook niet ontbreken tijdens deze heerlijke week op de Wadden.

Boek nu!
Aantal dagen
8 dagen
Reisdata begin
4 juli 2020
Reisdata eind
11 juli 2020

Accommodatie

We verblijven in vakantiewoning 'de Zilte Wind'. Sinds een paar jaar vindt u onze “Zilte Wind” op Ameland, een aangepast verblijf, waar iedereen ongehinderd zijn of haar vakantie kan vieren. Of het nu is met een klein of groot gezelschap, een gezin, een hele familie, of zelfs een zorggroep. Alles in een gezellige, huiselijke, nostalgische boerensfeer.

Oostenwind is een ruim 14-persoons vakantiehuis geschikt voor iedereen, met of zonder beperking midden in het mooie dorpje Ballum. Het strand bevindt zich op zo’n 20 minuten lopen. Het vakantiehuis ligt op een ruim erf omringd met bomen en heeft ruime parkeergelegenheid voor auto’s en speelgelegenheid voor kinderen. Zelfs uw eigen paard meenemen behoort tot de mogelijkheden.

Oostenwind beschikt over:
Begane grond (+/- 184 M2):
Woonkamer met open keuken
4 rolstoeltoegankelijke slaapkamers met hoog/laag bedden
Badkamer met ligbad/douche/toilet
Aparte douche en een apart toilet
Er zijn liften beschikbaar waarmee u in het ligbad geholpen kunt worden.

Eerste verdieping (niet rolstoeltoegankelijk):
2 slaapkamers
Badkamer met ligbad/douche/toilet
Wasruimte met wasmachine en droger
Apart toilet

Programma

Tijdens deze fijne waddenvakantie gaan we in elk geval een robbentocht maken (inbegrepen), de overige excursies bepalen we samen met u. U kunt hierbij denken aan:
* Huren van een rolstoelfiets en lekker fietsen
* Bezoek aan (één van) de veel molens
* Bezoeken van een museum
* Lekker naar het strand
* Picknicken in de duinen of op het strand

U zegt het maar!

Prijzen

Intensieve begeleiding
€ 1.250 p.p.
Lichte begeleiding
€ 975 p.p.
Zonder zorg of duwhulp
€ 850 p.p.
Let op
We hebben geen ankerplaatsen meer beschikbaar
Inclusief
Verblijf bij de Zilte Wind o.b.v. logies in een tweepersoonskamer, robbentocht, eerste boodschappen, toeristenbelasting herinneringsboek, vervoer tijdens de vakantie, zorg en begeleiding tijdens de gehele vakantie, reserveringskosten
Exclusief
Overige maaltijden, drankjes, entreegelden, reis- en annuleringsverzekering, bijdrage GGTO, evt. huur hulpmiddelen, vervoer van en naar de opstapplaats
Belangrijke informatie
Wij kunnen 1 rolstoel vastzetten in de bus
We combineren deze reis met gasten die reizen met speciale zorg
Opstapplaatsen
Emmen, Westerbork, Smilde
Woont u in een ander deel van Nederland dan kunt u op eigen gelegenheid naar Holwerd reizen, wij ontvangen u bij de boot en verzorgen het vervoer tijdens de vakantie.
Boek nu!