Reizen met rolstoel Speciale zorg

Feesten in Twente

In Twente kan het allemaal!! Er gaat niks boven Twente! ….en er zijn vast nog meer kreten die de veelzijdigheid van Twente in een paar woorden benadrukken.
Twente heeft net een week vol feesten achter de rug, want reken maar dat de tukkers dat ook kunnen, hier wordt net zo uitbundig carnaval gevierd als onder rivieren. Wie heeft niet gehoord van de grote optocht in Oldenzaal, de dagenlange feesten in de vele dorpen en wie heeft niet gehoord van Preston Palace.

Buiten is het koud en wat is er dan fijner dan je onderdompelen in de warme feestsferen van Preston Palace. Als je hier verblijft dan heb je verder eigenlijk niets nodig, Preston Palace heeft het - net als Twente - allemaal.

Boek nu!
Aantal dagen
5 dagen
Reisdata begin
4 maart 2020
Reisdata eind
8 maart 2020

Accommodatie

Preston Palace is een uniek all-inclusive hotel en uitgaanscentrum met vele faciliteiten onder één dak. Er is een subtropisch zwemparadijs, een indoor-kermis, een spelotheek met animatie en mascottes voor kinderen, ontspannende spelfaciliteiten, een feestzaal met 's avonds live muziek, een vergadercentrum en een bioscoop. Ook zijn er diverse restaurants en barretjes waar een ruim aanbod aan culinaire heerlijkheden geserveerd worden. Of het nu gaat om één- of meerdaagse arrangementen, dankzij het overzichtelijke all-in concept geniet iedereen onbeperkt, onbezorgd en optimaal in Preston Palace. Ga een uurtje biljarten met een reisgenoot, geniet van het live entertainment, drink gezellig samen een kop koffie in de koffiecorner of een biertje in de pub.

De Classic hotelkamers zijn sfeervol en modern ingericht en bieden alles voor een prettig verblijf. De kamer is voorzien van:
boxspring bedden, bureau, kluisje, eigen badkamer en toilet, fohn, 32" televisie, gratis wifi, pvc vloer.

De meeste faciliteiten zijn bereikbaar met een rolstoel, bij sommige delen zult u een beetje hulp nodig hebben.

Programma

Preston Palace is een all inclusive hotel en biedt zoveel entertainment dat u eigenlijk het hotel niet uit hoeft om u te vermaken. Wij willen u volop de kans geven om u onder te dompelen in de heerlijke feest- en uitgaanssfeer van Preston Palace en hebben daarom geen vol excursieprogramma.

We bieden u een excursie naar de Grolsch fabriek in Enschede (inbegrepen)

Optioneel (prijzen 2019):
Workshop steigerhout (€ 29.50 p.p.) of mozaïek (€ 32.50 p.p.) bij de Somerwende in Rheeze
Dagje winkelen in het pittoreske Borne
Bezoek aan de dierentuin van Nordhorn (€ 9.50 p.p.)

Prijzen

Intensieve begeleiding
€ 1.599 p.p.
Lichte begeleiding
€ 1.250 p.p.
Zonder zorg of duwhulp
€ 995 p.p.
Toeslag eenpersoonskamer
€ 100
Beschikbaarheid
op aanvraag
Inclusief
Verblijf in Preston Palace o.b.v. all inclusive, gebruik van alle faciliteiten in het uitgaanscentrum, toeristenbelasting, excursie naar Grolsch, herinneringsboek, vervoer tijdens de vakantie, zorg en begeleiding tijdens de gehele vakantie, reserveringskosten
Exclusief
Reis- en annuleringsverzekering, vervoer naar en van Preston Palace, evt. huur hulpmiddelen, dineren in Piri piri en de bistro in Preston Palace (mogelijk tegen meerprijs)
Belangrijke informatie
In de bus hebben we één ankerplaats beschikbaar
Opstapplaatsen
U komt op eigen gelegenheid naar Preston Palace waar wij u verwelkomen, wij kunnen u eventueel afhalen van het station in Almelo indien u met het OV komt.
Boek nu!