Reizen met rolstoel Speciale zorg

Speciale zorg

Op deze pagina vindt u de reizen voor gasten die speciale medische zorg behoeven. U kunt denken aan slikproblematiek, lichte gedragsstoornissen, nachtzorg etc. Ook indien u niet zelfstandig, evt. met spraakcomputer, kunt communiceren met de andere gasten in de groep kunt u gebruik maken van onze reizen met speciale zorg.

Voorjaarszon op Tenerife

Vertrek 22 maart 2019 - Tenerife, het grootste en meest zuidelijke eiland van de Canarische eilanden. Tenerife is het eiland van de.. Lees meer »

Kalimera Griekenland

Vertrek 20 april 2019 - Pieria, in het noorden van Griekenland, is een gebied met een prachtige natuur met veel bossen, rivieren,.. Lees meer »

't Was aan de Costa del Sol

Vertrek 5 mei 2019 - Costa Del Sol is spaans voor 'zonnekust' en ligt helemaal in het zuiden van Spanje in de Andalusië. De Costa.. Lees meer »

Buongiorno Sicilië

Vertrek 04 juni 2019 - Sicilië is een land van heldere kleuren, onstuimig en gepassioneerd, dat je omarmt en opslokt in al zijn.. Lees meer »

De Vlaamse Kust

Vertrek 23 juni 2019 - De kuststrook van België, ook wel de Vlaamse Kust genoemd is gelegen aan de Noordzee. Behalve de prachtige.. Lees meer »

'Indian Summer' op Sicilië

Vertrek 2 oktober 2019 - Sicilië is een land van heldere kleuren, onstuimig en gepassioneerd, dat je omarmt en opslokt in al zijn.. Lees meer »

Zomer verlengen op Tenerife

Vertrek 25 oktober 2019 - Tenerife, het grootste en meest zuidelijke eiland van de Canarische eilanden. Tenerife is het eiland van de.. Lees meer »

Kerstreis naar Tenerife

Vertrek 24 december 2019 - Tenerife, het grootste en meest zuidelijke eiland van de Canarische eilanden. Tenerife is het eiland van de.. Lees meer »

In kerstsferen op Curaçao

Vertrek 26 december 2019 - Paradijselijke witte stranden, azuurblauwe zee, de zon hoog aan de hemel, temperaturen van rond de 30 graden,.. Lees meer »

Oud en Nieuw vieren op Tenerife

Vertrek 29 december 2019 - Tenerife, het grootste en meest zuidelijke eiland van de Canarische eilanden. Tenerife is het eiland van de.. Lees meer »