Reizen met rolstoel Speciale zorg

Kleurrijk Sicilië

Sicilië is een eiland van heldere kleuren, onstuimig en gepassioneerd, dat je omarmt en opslokt in al zijn mysterie.
Het is het grootste eiland in de Middellandse Zee, een mysterieus gebied, maar elk aspect is het waard om ontdekt te worden. De contrasterende landschappen, volle zon en sappige citrusvruchten zijn slechts enkele van haar facetten.

Reserveer nu!
Aantal dagen
8 dagen
Reisdata begin
11 juni 2019
Reisdata eind
18 juni 2019

Accommodatie

Op een paar minuten van de levendige badplaats Pozzallo ligt Kikki Village in een oase van rust, een resort dat er alles aan doet om de gasten Sicilië te laten beleven en een ontspannen vakantie te vieren. Pozzallo is een levendige badplaats waar het goed toeven is en waar u van de ene verbazing in de andere verbazing zult vallen, op elke hoek van de straat wacht weer een unieke Siciliaanse ervaring.

Programma

Vanzelfsprekend zijn we op Sicilië om lekker te genieten van zon, zee en strand, maar we willen u ook iets van Sicilië laten zien.
We maken daarom een aantal excursies, nl:

* Modica; Een stad in Barokke stijl die op de Unesco Werelderfgoedlijst staat, we gaan de stad bekijken en chocolade proeven in de oudste chocoladeshop van Sicilië.
* Etna Vulkaan
* Rondrit door Catania
* Strand van Pozzallo

Prijzen

Intensieve begeleiding
€ 3.799 p.p.
Lichte begeleiding
€ 2.999 p.p.
Zonder zorg of duwhulp
€ 2.650 p.p.
Toeslag eenpersoonskamer
€ 0.00
Beschikbaarheid
We hebben 1 extra kamer kunnen inkopen, dus pak nu uw kans!
Inclusief
Verblijf o.b.v. vol pension, koffie/thee, frisdrank, excursies, herinneringsboek, vliegtickets, transfer op Sicilië, zorg en begeleiding tijdens de gehele reis, bijdrage GGTO, bijdrage calamiteitenfonds, reserveringskosten
Exclusief
Reis- en annuleringsverzekering, vervoer naar en van de luchthaven Schiphol, evt. huur hulpmiddelen en uw alcoholische drankje
Reisdocument
Paspoort of ID kaart
Belangrijke informatie
Hoog/laag bed: € 184 p.w.
Passieve tillift: gratis
Douchestoel: gratis
Overige hulpmiddelen op aanvraag.
Let op: Wij factureren de hulpmiddelen ongeveer een maand voor vertrek, dit geeft u alle tijd om veranderingen aan te brengen zodat de hulpmiddelen goed aansluiten bij uw behoefte.
Luchthaven
Schiphol
Bijzonderheden
* Minimaal aantal deelnemers: 4
* Er reist een Nederlands begeleidingsteam mee 
Reserveer nu!