Reizen met rolstoel Speciale zorg

Buongiorno Sardinië

Het zeer aantrekkelijke Italiaanse eiland Sardinië ligt in de Middellandse zee, ongeveer 190 km voor de kust van Italië. Sardinië is met zijn prachtige landschappen, indrukwekkende steden en fijne klimaat een fantastische vakantiebestemming. Ga mee en geniet van de intense kleuren, heerlijke geuren en mooie uitzichten over de Middellandse Zee tijdens de zwoele avonden aan de kust.

En niet te vergeten.....Natuurlijk is Sardinië bekend van TV met 'Het Italiaanse dorp Ollolai'. Gaat u ook mee om te kijken hoe het nu met de '1 euro huizen' gesteld is?

Reserveer nu!
Aantal dagen
8 dagen
Reisdata begin
12 mei 2019
Reisdata eind
19 mei 2019

Accommodatie

Het Horse Country Resort & Spa ligt in een eeuwenoud dennenbos in de Golf van Oristano. Met meer dan 3 hectare aan tuinen, een strand en het grootste manegecentrum op Sardinië, is het Resort de perfecte plek voor een vakantie en voor natuurliefhebbers. Je kunt magische momenten beleven in het restaurant op het strand of een leuke avond doorbrengen in de Saloon, waar spellen en danswedstrijden je het gevoel geven terug te zijn in het Oude Westen. De spa van Poseidonia biedt ontspannende massages en laat je de voordelen van thalassotherapie en zeewiertherapie ervaren.

Het privéstrand van het resort, dat een prachtig uitzicht op het schiereiland Sinis biedt, is ideaal voor liefhebbers van zonnebaden. Het strand met fijn, wit zand is ideaal om te ontspannen en te genieten van uw vakantie op Sardinië. Voor degenen die op zoek zijn naar een hotel met zwembad op Sardinië: het Resort biedt u twee zwembaden die geschikt zijn voor kinderen en volwassenen.

Houdt u van paardrijden? Aarzel dan niet langer om te boeken, want op dit resort kunt u te paard langs de kust, ook als u een handicap hebt.

De knusse kamers van het Resort bieden u de gelegenheid om te genieten van momenten van perfecte ontspanning na een dag vol zon en plezier, waardoor uw verblijf onvergetelijk wordt. Alle kamers beschikken over een telefoon, TV, Safe, air-conditioning, minibar (met toeslag) en een eigen badkamer met föhn.

Programma

Tijdens de gehele vakantie hebben we een bus* tot onze beschikking waarmee we Sardinië kunnen verkennen en natuurlijk gaan we ook naar Ollolai.
We willen graag in overleg met de groep de excursies en uitstapjes bepalen, neemt u dus uw wensenlijstje mee en maak ze kenbaar. Wij gaan er alles aan doen om uw wensen in vervulling te laten gaan.

*De bus heeft geen mogelijkheid om een rolstoel vast te zetten, u moet daarom zelf een transfer kunnen maken naar een gewone busstoel. Uiteraard helpen we u bij het instappen.

Prijzen

Intensieve begeleiding
€ 3.999 p.p.
Lichte begeleiding
€ 3.350 p.p.
Zonder zorg of duwhulp
€ 2.999 p.p.
Toeslag eenpersoonskamer
€ 0,00
Beschikbaarheid
6 kamers
Inclusief
Verblijf o.b.v. vol pension, koffie/thee, frisdrank, excursies, herinneringsboek, vliegtickets, alle vervoer op Sardinië, zorg en begeleiding tijdens de gehele reis, bijdrage GGTO, bijdrage calamiteitenfonds, reserveringskosten
Exclusief
Reis- en annuleringsverzekering, vervoer naar en van de luchthaven Schiphol, evt. huur hulpmiddelen en uw alcoholische drankjes
Reisdocument
Paspoort of ID kaart
Inentingen
Voor Italië zijn geen vaccinaties verplicht of aanbevolen. Een advies voor vaccinaties is afhankelijk van verblijfsduur, reis- en verblijfsomstandigheden. De adviseur op het reizigersspreekuur kan u uitleggen in welke situaties de vaccinaties al dan niet worden aanbevolen.
Tekenencefalitis komt voor in het noorden.

Meer informatie vindt u op: https://www.ggdreisvaccinaties.nl/land/italie
Belangrijke informatie
De bus heeft geen mogelijkheid om de rolstoel vast te zetten, u moet daarom zelf een transfer kunnen maken naar een gewone busstoel. Uiteraard helpen we u bij het instappen. Natuurlijk kan uw opvouwbare rolstoel of rollator wel gewoon mee op reis.
Luchthaven
Schiphol
Bijzonderheden
* Minimaal aantal deelnemers: 4
* Er reist een Nederlands begeleidingsteam mee
* Hulpmiddelen kunnen gehuurd worden
Reserveer nu!