Reizen met rolstoel Speciale zorg

Zonnig Gran Canaria

Gran Canaria, één van de Canarische eilanden en verzekerd van een heerlijk klimaat. Gran Canaria is natuurlijk bekend van de fijne stranden en de vele zonuren, maar het heeft meer te bieden. Buiten de drukke badplaatsen heeft Gran Canaria een bergachtig landschap met grote variatie in subtropische flora en fauna. Gran Canaria barst van de sfeervolle dorpjes waar je op rustige dagen zomaar de enige toerist kunt zijn en waar je de authentieke Canarische sfeer kunt proeven. Een fijnere manier om Gran Canaria te ontdekken is er bijna niet.

Reserveer nu!
Aantal dagen
8 dagen
Reisdata begin
17 maart 2019
Reisdata eind
24 maart 2019

Accommodatie

Het hotel is gewijzigd in het Abora Continental Hotel in Playa del Ingles
Het Abora Continental Hotel ligt op 100 meter van Playa del Inglés en naast de duinen van Maspalomas. Het is een all-inclusive hotel op Gran Canaria, ideaal voor romantische uitjes en familievakanties.

U verblijft in het fijne drie sterren hotel IFA Buenaventura in het hart van Playa del Ingles en op slechts een paar minuten lopen van het strand. Het hotel heeft meerdere goed aangepaste kamers, beschikt over meerdere zwembaden en restaurants en Nederlands sprekende medewerkers.
Uw kamer beschikt over telefoon, kluisje (tegen betaling), eigen badkamer met een föhn en een balkon.

Programma

Tijdens deze heerlijke zonvakantie willen we u laten genieten van de warmte en de zon na de lange Nederlandse winter. Uiteraard maken we ook excursies om u de sfeer van Gran Canaria te laten proeven.
We maken een uitstapje naar Puerto de Morgan, een karakteristiek vissersdorpje aan de kust met een heel gezellige wekelijkse vrijdagmarkt. De andere excursie leidt ons weg van de toeristische gebieden en laat u Gran Canaria van een heel andere kant zien.

Prijzen

Intensieve begeleiding
€ 3.599 p.p.
Lichte begeleiding
€ 2.975 p.p.
Zonder zorg of duwhulp
€ 2.675 p.p.
Toeslag eenpersoonskamer
€ 0.00
Inclusief
Verblijf o.b.v. vol pension, koffie/thee, frisdrank, 2 excursies, herinneringsboek, vliegtickets, transfer op Gran Canaria, zorg en begeleiding tijdens de gehele reis, bijdrage GGTO, bijdrage calamiteitenfonds, reserveringskosten
Exclusief
Reis- en annuleringsverzekering, vervoer naar en van de luchthaven, evt. huur hulpmiddelen en uw alcoholische drankjes
Reisdocument
Paspoort of ID kaart
Belangrijke informatie
Hoog/laag bed: € 260 p.w.
Passieve tillift: € 175 p.w..
Douche/toiletstoel: € 82.50 p.w.
Scootmobiel:€ 140 p.w.
Overige hulpmiddelen op aanvraag.
Let op: Wij factureren de hulpmiddelen ongeveer een maand voor vertrek, dit geeft u alle tijd om veranderingen aan te brengen zodat de hulpmiddelen goed aansluiten bij uw behoefte.
Luchthaven
Schiphol
Bijzonderheden
* Minimaal 4 deelnemers
* Hulpmiddelen kunnen gehuurd worden
* Er reist een Nederlandse begeleidingsteam mee
* Indien u thuis een scootmobiel gebruikt kunt u deze op Gran Canaria huren (aanbevolen)
Reserveer nu!