Disney in Kerstsfeer

De magie van Disney aangevuld met de magie van Kerst!

We reizen in stijl in de 1e klas met de Thalys rechtstreeks van treinstation Schiphol naar Marne la Vallée-Chessy, het station van Disneyland Parijs.
Hier verblijven we 4 nachten in Disney's Sequoia Lodge, een sfeervol hotel uitkijkend over het Disney-Meer en de bossen, op circa 15 minuten lopen van de ingang van zowel het Disneyland Park als het Walt Disney Studios Park. Uiteraard is de toegang tot beide parken vanaf aankomst tot vertrek inbegrepen.
Onderweg naar de parken loop je door Disney Village, met diverse winkels, waaronder The World of Disney, met een grootse collectie Disney artikelen, en restaurants, zoals Café Mickey of de typisch Amerikaanse Annette's Diner.

De reis is natuurlijk niet compleet zonder een uitgebreid ontbijtbuffet in het hotel en een heerlijk diner in een van de aangeboden restaurants in de parken of Disney Village.

Boek nu!
Aantal dagen
5 dagen
Reisdata begin
19 november 2019
Reisdata eind
23 november 2019

Accommodatie

U verblijft in het 4-sterren hotel Disney's Sequoia Lodge, in de stijl van een blokhut in een van Amerika's Nationale Parken, welke uiteraard ook geheel in Kerstsfeer is aangekleed.

De standaardkamers hebben 2 tweepersoonsbedden, een zitje, kluisje, aparte wastafel en badkamer met toilet en bad.

De aangepaste kamers zijn voorzien van een eenpersoonsbed en een stapelbed en een badkamer voorzien van inloopdouche met zitje. Een aantal van deze kamers zijn middels een tussendeur verbonden met een standaardkamer.

Programma

Geniet deze dagen van de overvloed aan Kerstsfeer en Mickey!

Dag
1. Reisdag
Omschrijving
Vanaf Schiphol reizen we rechtstreeks naar Disneyland met de Thalys. Na aankomst gaan we naar het hotel om in te checken en daar gezamenlijk te dineren.
Dag
2 t/m 4. Bezoek aan de parken
Omschrijving
Iedere ochtend gaan we samen ontbijten in het hotel, waarna je (met je begeleider) de parken gaat verkennen. Op een afgesproken tijdstip komt de groep weer samen om te dineren. Lunchen doe je op eigen gelegenheid en op eigen kosten.
Dag
5. Vertrekdag
Omschrijving
Het zit er al weer op! Na het ontbijt checken we uit en vertrekken we weer richting het station. Onderweg kun je nog de laatste inkopen doen in Disney Village waarna we met de Thalys weer naar Schiphol vertrekken.

Prijzen

Inclusief
Treinreis in 1e klas vanaf ieder station in Nederland, via Schiphol naar Disneyland en v.v., 4 nachten in Sequoia Lodge op basis van logies en ontbijt, 4 dagen diner in een aangeboden restaurant, 5 dagen toegang tot Disneyland Park en Walt Disney Studios Park, zorg en begeleiding tijdens de gehele reis, bijdrage GGTO, bijdrage calamiteitenfonds en reserveringskosten
Exclusief
Reis- en annuleringsverzekering, niet genoemde maaltijden, drankjes, persoonlijke aankopen, evt. huur hulpmiddelen en vervoer naar het beginstation in Nederland
Reisdocument
Paspoort of ID-kaart
Belangrijke informatie
Per trein zijn er 2 rolstoel-ankerplaatsen. Per dag rijden er 2 treinen naar en van Disneyland, indien nodig wordt de groep gesplitst over beide reistijden.
Afhankelijk van de aankomsttijd kan het zijn dat de eerste dag de parken niet meer te bezoeken zijn.
De voorkeur voor tijdstip kan worden doorgegeven, op basis van beschikbaarheid proberen wij hier zoveel mogelijk rekening mee te houden.
Opstapplaatsen
Schiphol, Rotterdam CS, Antwerpen CS of Brussel Midi
Boek nu!