Reizen met rolstoel Speciale zorg

Genieten in Brugge

De kuststrook van België, ook wel de Vlaamse Kust genoemd is gelegen aan de Noordzee. Behalve de prachtige stranden heeft de kust van België meer te bieden. U vindt er veel cultuur, geschiedenis en een prachtige natuur te vinden. De meest populaire badplaatsen zijn Knokke, Blankenberge, Middelkerke en Oostende, maar ook Brugge, iets meer in het binnenland gelegen, mag in dit rijtje niet ontbreken. Naast de vele musea, gezellige boulevards en heerlijke eetgelegenheden zijn er ook een aantal pretparken en zeeaquariums te vinden.

Reserveer nu!
Aantal dagen
6 dagen
Reisdata begin
23 augustus 2019
Reisdata eind
28 augustus 2019

Accommodatie

Domein Polderwind is een ideale vakantieplaats voor iedereen! Het hele jaar door kunnen mensen er van een ‘vakantie met zorg’ genieten.
Het domein biedt rust en recreatie op en rond een mooie waterplas en dat voor mensen met een beperking, ziekte of ouderdom. Aan de oever staat een nagelnieuw viersterrenhotel. Het hotel is een architecturaal pareltje geïnspireerd op de Tulou, een cirkelvormige, traditionele groepswoning uit China. Op de begane grond staan ontmoeting en samenzijn centraal. De meeste hotelkamers bevinden zich op de eerste verdieping, in een intieme setting.

Domein Polderwind ligt in Zuienkerke, midden in de polders, tussen het historische Brugge en de badstad Blankenberge.
Je verblijft op 7 km van het centrum van werelderfgoedstad Brugge en toeristische badplaatsen zoals Blankenberge. Laat je in Brugge onderdompelen in historische erfgoed en de beste chocolade en geniet op de route naar zee van prachtige authentieke polderdorpen.
In de directe omgeving vindt je twee indrukwekkende natuurgebieden, nl de Uitkerkse polders en Meetkerkse Moeren.

Programma

We reizen met een luxe touringcar met lift, de bus blijft de hele week bij de groep waardoor we onbeperkt uitstapjes kunnen maken. Tijdens deze heerlijke excursiereis willen we u laten genieten van alles wat de omgeving van de Belgische kust te bieden heeft. We maken dagelijks excursies en uitstapjes. Het definitieve programma publiceren we z.s.m op deze website, u kunt denken aan:
* Brugge
* Visserijmuseum
* Oostende

Prijzen

Intensieve begeleiding
€ 1.850 p.p. o.b.v. vol pension; € 1.745 p.p. o.b.v. half pension
Lichte begeleiding
€ 1.450 p.p. o.b.v. vol pension; € 1.345 p.p. o.b.v. half pension
Zonder zorg of duwhulp
€ 1.199 p.p. o.b.v. vol pension; € 1.095 pp. o.b.v. half pension
Toeslag eenpersoonskamer
€ 175
Beschikbaarheid
18 kamers, 8 ankerplaatsen
Inclusief
Verblijf o.b.v. vol pension, koffie/thee, excursies, herinneringsboek, busreis, transfer, zorg en begeleiding tijdens de gehele reis, bijdrage GGTO, bijdrage calamiteitenfonds, gebruik van de meest gangbare hulpmiddelen, reserveringskosten
Exclusief
Reis- en annuleringsverzekering, vervoer naar en van de opstapplaats, evt. huur extra hulpmiddelen en uw alcoholische drankje
Reisdocument
Paspoort of ID kaart
Opstapplaatsen
Drachten, Zwolle, Utrecht, Breda
Bijzonderheden
* Minimaal 20 deelnemers
* Er zijn maximaal 10 ankerplaatsen voor een rolstoel beschikbaar
* Wij organiseren deze reis samen met Veenstra Reizen
Reserveer nu!