Reizen met rolstoel

Jongerenreis Mallorca

Mallorca is het grootste eiland van de eilandengroep de Balearen. Palma, de hoofdstad van het eiland, is tevens de hoofdstad van deze eilandengroep. Mallorca is een van de mooiste eilanden in de Middellandse Zee als het gaat om de natuur. De noord- en westkust van het eiland bestaan uit enorme kalkstenen rotsen die hoog boven het helder blauwe water uit rijzen en aan de zuid- en oost kant van het eiland vindt je vooral idyllische haventjes en baaitjes. In het binnenland vind je ellenlange vlaktes met olijfbomen en wijngaarden. Het eiland heeft een hele rijke historie die zich vertaalt in prachtige kathedralen, kastelen, stadhuizen, schitterende musea en tuinen. De hoofdstad, Palma de Mallorca, biedt een combinatie van moderne architectuur met Middeleeuwse pracht en praal.

Reserveer nu!
Aantal dagen
8 dagen
Reisdata begin
13 oktober 2018
Reisdata eind
20 oktober 2018

Accommodatie

Je verblijft o.b.v. all inclusive in het fijne vier sterren hotel Ibersol Son Caliu in het bruisende Palma Nova. Het hotel ligt slechts 150m van het mooie witte strand en 250m van de volledig toegankelijke, gezellige boulevard met zijn winkeltjes, cafeetjes en restaurantjes en uitgaansgelegenheden. Je ruime kamer beschikt over TV, gratis WIFI, minibar en een kluisje (tegen betaling).

Programma

Tijdens deze heerlijke zonvakantie willen we je laten genieten van de zon en we gaan vrienden maken. Met leeftijdgenoten ga je een fantastische vakantie beleven waarin je gaat stappen, zonnen, uitslapen en lekker eten.
Uiteraard maken we ook excursies, maar vooral gaan we heel veel plezier maken.

Prijzen

Intensieve begeleiding
€ 2.799 p.p.
Lichte begeleiding
€ 2.299 p.p.
Zonder zorg of duwhulp
€ 1.999 p.p.
Toeslag eenpersoonskamer
€ 225
Beschikbaarheid
4 kamers
Inclusief
Verblijf o.b.v. all inclusive, 2 excursies, herinneringsboek, vliegtickets, transfer op Mallorca, zorg en begeleiding tijdens de gehele reis, bijdrage GGTO, bijdrage calamiteitenfonds, reserveringskosten
Exclusief
Reis- en annuleringsverzekering, vervoer naar en van de luchthaven, evt. huur hulpmiddelen en je alcoholische drankje
Reisdocument
ID kaart of paspoort
Belangrijke informatie
* Indien u thuis gebruik maakt van thuiszorg of een PGB kunnen wij in de meeste gevallen de zorg voor je declareren.
* Om aan deze reis deel te nemen ben je maximaal 35 jaar oud
Luchthaven
Eindhoven airport of Schiphol (in overleg)
Bijzonderheden
* Minimaal 4 deelnemers
* Hulpmiddelen kunnen gehuurd worden
* Er reist Nederlandse begeleiding meeĀ 
Reserveer nu!