Winterpaleis het Loo

Winterpaleis Het Loo op het Stallenplein! Met een feestelijke presentatie met alle blikvangers voor een winters gedekte tafel. Van immense pasteien, kunstig gevouwen servetten, suikerwerken en koninklijke desserts tot bloemschikkingen, menukaarten en serviezen.

Winterpaleis Het Loo is een culinair en verrassend kerstvakantie-uitje. Inspiratie voor de kersttafel, workshops, demonstraties, schaatsen en veel leuke extra's voor het hele gezin!

U kunt Workshops en demonstraties bloemschikken en servet vouwen volgen om zelf iets moois voor op de kersttafel te maken. Ook het Kinderatelier is dagelijks geopend.

Boek nu!
Aantal dagen
1 dagen
Reisdata begin
23 en 30 december 2019 en 2 januari 2020

Programma

Nadat u 's ochtends thuis of bij uw opstapplaats bent opgehaald rijden we in een prettig tempo naar Paleis het Loo. U wordt voor de deur afgezet waarna u op eigen gelegenheid naar binnen kunt lopen. Uw entreekaart hebt u al van ons gekregen. Op de afgesproken tijd stapt u weer in en brengen we u weer terug naar huis of uw opstapplaats.

Prijzen

Reisprijs
€ 25 p.p.
Korting
Als u beschikt over een Museumkaart, Vereniging Rembrandt, BankGiro Loterij VIP-KAART of Vrienden van Paleis Het Loo kaart dan ontvangt u € 7.50 korting. Deze moet u dan wel bij u dragen tijdens de dagtocht en laten zien bij de kassa.
Beschikbaarheid
8 plekken
Let op
Museum Paleis Het Loo is gesloten i.v.m. verbouwing! De Koninklijke Stallen zijn geopend met exposities.
Inclusief
Vervoer per luxe minibus, entree voor Winterpaleis het Loo
Belangrijke informatie
We kunnen één rolstoel vastzetten in de bus
Opstapplaatsen
Uit en thuis service in Emmen, WZC de Westerkim in Hoogeveen, WZC het Anker in Meppel
Bijzonderheden
Minimaal 7 personen
Boek nu!