Fabrieksbezoek Meyer Werft Papenburg

Papenburg is een historisch stadje met een gezellige weekmarkt. U hebt volop de gelegenheid om Papenburg en de markt te verkennen. Op 14 december is Papenburg omgetoverd in een waar kerstfestijn. Kijk uw ogen uit op de uitbundige Duitse Weihnachtsmarkt'.

Meyer Werft
Bewonderenswaardige cruiseschepen en innovatieve scheepsbouw, deze superlatieven kunt u verwachten in het bezoekerscentrum: een unieke blik in de bouwdokhallen, op de schepen van AIDA, Disney en Co die de specialisten van de MEYER WERFT net gebouwd hebben, onderhoudende films, tentoonstellingsstukken, modelhutten en het Disney-themagebied staan garant voor een fascinerende blik in de wereld van de luxusliners. Uitstekend opgeleide gidsen informeren u tijdens een rondleiding over de scheepswerf, de schepen en de overtocht van schepen over de Ems.

Boek nu!
Aantal dagen
1 dagen
Reisdata begin
14 december 2019

Programma

U wordt 's ochtends opgehaald van huis of uw opstapplaats waarna we in een rustig tempo naar Papenburg rijden. In Papenburg wordt u afgezet in het centrum waar u kunt struinen op de weekmarkt of in de gezellige winkeltjes, een kopje koffie kunt drinken in één van de vele gelegenheden of één van de vele musea kunt bezoeken.
In de middag vertrekken we naar de Meyer Werft voor een fascinerende rondleiding langs luxe, in aanbouw, zijnde cruiseschepen.
Na de rondleiding en het fabrieksbezoek is het tijd om weer naar huis te vertrekken alwaar u bij uw opstapplaats of thuis wordt afgezet.

Prijzen

Reisprijs
€ 30 p.p.
Inclusief
vervoer per luxe minibus, rondleiding op de Meyer Werft.
Belangrijke informatie
We kunnen één rolstoel vastzetten in de bus, uw opvouwbare rolstoel of rollator kan altijd mee.
Voorbehoud: Als er op deze dag een schip uit het dok gelaten wordt is de werft niet toegankelijk voor rolstoelen, we kunnen dan evt. uitwijken naar de volgende week.
Opstapplaatsen
Uit en thuis service in Emmen, De Deele in Emmer Compascuum, Borg Westerwolde in Ter Apel
Bijzonderheden
Minimaal 7 personen
Boek nu!