Kerstmarkt Bourtange

Kerstmarkt 2019 in Vesting Bourtange.
Kerst vieren op een unieke locatie? Bezoek dan de kerstmarkten in Vesting Bourtange, één van de mooiste kerstmarkten in Nederland. De hele vesting prachtig verlicht, de bruggen en toegangswegen zijn versierd met duizenden lichtjes en op de vestingwallen staan tientallen verlichte kerstbomen. Een unieke belevenis.
Op het Marktplein rond de grote kerstboom is volop sfeer en gezelligheid. Bijna 100 kramen verspreid over de diverse pleinen en bastions, bieden het meest uiteenlopende kerstassortiment. Kerstliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Het geheel wordt opgeluisterd door diverse koren en artiesten en bij de invallende duisternis neemt de sfeer alleen maar toe. Uiteraard ontbreken de Glühwein en de warme chocolademelk niet.

Boek nu!
Aantal dagen
1 dagen
Reisdata begin
8 en 15 december 2019

Programma

Wij halen u 's ochtends op van huis (alleen Emmen) en rijden rustig via de opstapplaatsen naar Bourtange. Bij aankomst gaan we samen een kopje koffie dringen waarna u op eigen gelegenheid de kerstmarkt verkent. Op de afgesproken tijd en plaats pikken we u weer op en zetten we u na een gezellige dag weer thuis of bij uw opstapplaats af.

Prijzen

Reisprijs
€ 17.50 p.p.
Let op
Dit arrangement is uit te breiden met een pannenkoek met dessert bij Met Stroop & Zo in Emmen voor € 10 p.p. (bij de boeking aangeven)
Inclusief
vervoer naar Bourtange, entree, kopje koffie bij aankomst
Belangrijke informatie
We kunnen één rolstoel vastzetten in de bus, uw opvouwbare rolstoel of rollator kan altijd mee.
Opstapplaatsen
Uit en thuisservice in Emmen, Borg Westerwolde Ter Apel, A-Horst Musselkanaal
Bijzonderheden
Minimaal 7 deelnemers
Boek nu!