Kerst in de Orchideeen Hoeve vanuit Borne

Met één stap in ‘WinterDroom’ ben je de wereld om je heen al vergeten. Van 7 t/m 26 december 2019 komen in de Orchideeën Hoeve winterse dromen tot leven in een sprookjesachtig decor van talloze bloemen, planten en dieren. Duizenden twinkelende lichtjes, een gezellige kerstmarkt, elf magische kaarsjesavonden en idyllische decors toveren het park om tot een internationaal winterspektakel voor jong en oud en laten jou genieten van al het goede dat december in zich heeft!

Boek nu!
Aantal dagen
1 dagen
Reisdata begin
26 november 2019

Programma

Wij halen u 's ochtends op bij uw opstapplaats en rijden rustig naar de Orchideeën Hoeve in Luttelgeest. Bij aankomst gaan we samen een kopje koffie dringen waarna u op eigen gelegenheid de kerstmarkt verkent. Op de afgesproken tijd pikken we u weer op en zetten we u na een gezellige dag weer thuis of bij uw opstapplaats af.

Reis van droomwereld naar droomwereld
Volg de prachtige routes door het park en laat bloemen, vlinders en vogels jouw winterdroom inkleuren. Door kilometers kerstverlichting en fonteinen lijkt het park uit een sprookjesboek geslopen. Strijk samen met je lief neer onder de prachtige bloemenhemels, droom weg bij het geluid van de watervallen en verwonder jezelf tussen tientallen bijzondere natuursculpturen. Wie weet spot je wel een aapje en met een beetje geluk ben je getuige van de prachtige liefdesdans tussen schildpadden.

Bruisende kerstmarkt
Van 7 t/m 23 december 2019 beland je na een bezoek aan de tuinen in het kloppende hart van ‘WinterDroom: de kerstmarkt. Struin langs de veertig kraampjes op zoek naar originele cadeaus en proef de gezellige, knusse en warme kerstsfeer. Na je tas gevuld te hebben met mooie sieraden, lokale lekkernijen en handgemaakte waren kun je lekker bijkomen in het restaurant of op het horecaplein met een warme chocomel of een goedgevulde kop snert.

Prijzen

Reisprijs
€ 40 p.p.
Inclusief
vervoer via de opstapplaatsen, entree, kopje koffie bij aankomst
Exclusief
Maaltijden en drankjes
Belangrijke informatie
We kunnen één rolstoel vastzetten in de bus
Opstapplaatsen
Het Dijkhuis Borne, Meidoornhof Borne
Bijzonderheden
De dagtocht gaat door als er minimaal 7 deelnemers zijn
Boek nu!