Zorgvakanties Speciale zorg

Teuten in het Teutoburger Wald

Dat Duitsland een bezoek meer dan waard is hoef ik u waarschijnlijk niet te vertellen. Duitsland heeft alles, van brede krachtige rivieren tot schattige watervalletjes en van hoge bergen tot interessante steden. Tijdens onze zorgvakanties naar Duitsland proberen we tekens een ander gebied te belichten.

Het Teuroburger Wald is een grote verrassing, zo dicht bij huis en toch kijk je hier je ogen uit. Wat denk je van de stad Hameln met zijn prachtige vakwerkhuizen en bekend van het bekende sprookje De Rattenvanger van Hamelen of de heel beroemde Externsteine die als uit het niets uit de grond rijzen. Bad Pyrmont dat een Nederlands tintje heeft of de Hermannsdenkmal die hoog boven het Teutoburger Wald uittorent.

Wij gaan u dit gebied laten beleven, na afloop zult u net zo verwonderd zijn als ik was toen ik voor het eerst het Teutoburger Wald bezocht.

Boek nu!
Aantal dagen
8 dagen
Reisdata begin
26 oktober 2021
Reisdata eind
2 november 2021

Accommodatie

We logeren in Parkhotel Nieheim in het Zuidelijke gedeelte van het favoriete Teutoburger Wald! Met zijn heerlijk rustige ligging aan het bosrand, geniet u van een heerlijk drankje op het zonneterras of in de lounge van het hotel.
Het hotel en de omgeving van het pittoreske kuuroord Nieheim zijn een heerlijke plek om tot rust te komen en even de accu op te laden.

Het hotel is volledig barriërevrij en beschikt over een aantal aangepaste kamers die voorzien zijn van handgrepen en bredere deuren. Alle kamers beschikken over een roll-in douche, satelliet TV met afstandsbediening, telefoon, radio, bureau, zithoek, internet (W-Lan), cosmeticaspiegel en haardroger.

Programma

We willen u tijdens deze reis het Teutoburger Wald laten beleven en daarom bezoeken we in elk geval
* De Externsteine
* De stad Hameln
* Abdij Marienmünster
* Bad Driburg en het glasmuseum

Prijzen

Reisprijs
€ 1.699 p.p.
Toeslag eenpersoonskamer
€ 95
Beschikbaarheid
1 aangepaste kamers en 1 toegankelijke kamer
Let op
* Voor deze reis moet je zelf een transfer kunnen maken en een enkel stapje kunnen lopen.
* Je hebt maximaal 2x per dag 30 minuten zorg nodig
Inclusief
Vervoer per luxe minibus, verblijf o.b.v. all-inclusive, gezamenlijke consumpties, excursies, fotoboek, zorg en begeleiding tijdens de gehele reis, reserveringskosten.
Exclusief
Overige consumpties, reis- en annuleringsverzekering, vervoer naar en van de opstapplaats, bijdrage GGTO (€ 7.50 p.p.), bijdrage calamiteitenfonds (€ 2,50)
Reisdocument
ID kaart of paspoort
Belangrijke informatie
* Tijdens deze reis reizen er maximaal twee begeleiders mee.
* We kunnen tijdens deze reis geen rolstoelen verankeren in de bus, uw inklapbare rolstoel of rollator kan mee
Opstapplaatsen
Emmen, Hardenberg, Almelo, Hengelo
Boek nu!