Zorgvakanties Speciale zorg

Weekendje Veluwe

Een weekendje weg, heerlijk!

Heerde heeft veel te bieden, denk aan de middeleeuwse stad Hattem op fietsafstand of de IJssel met zijn uiterwaarden. Langs de IJssel, beken en sprengen, kanaal en weteringen, op de heide en in de bossen van de Veluwe kan je prachtig wandelen en fietsen. Een waterrijk gebied waar je kan vissen en veel wild en vogels kan spotten, geniet van de rust die Heerde je biedt.

Boek nu!
Aantal dagen
4 dagen
Reisdata begin
14 april 2023
Reisdata eind
17 april 2023

Accommodatie

Vakantiehuis de rode beer is speciaal ingericht voor mensen met een beperking en hun familie/begeleiding en is gelegen in het mooie centrum van Heerde, op de Noord Veluwe.

Het vakantiehuis beschikt over 6 slaapkamers en 5 badkamers, u deelt uw kamer met een andere gast van hetzelfde geslacht.
Op de begane grond is er 1 x eenpersoons zorgkamer, 1 x tweepersoonszorgkamer een eigen badkamer toegankelijk vanuit beide zorgkamers, voorzien van douche met douchebrancard en/of douchestoel, onderrijdbare wastafel en toilet met opklapbare steunen en een tweepersoonskamer voorzien van eigen sanitair(niet aangepast). Daarnaast is er nog een aparte relaxbadkamer met een hoog-laag bad met bubbelfunctie en een toilet voorzien van opklapbare steunen.

Op de bovenverdieping is er een eenpersoons kamer, deze kamer heeft de beschikking over een badkamer met toilet en ligbad met douche (niet aangepast).

In het vakantiehuis is een souterrain ingericht als activiteitenruimte, hier staat ook de mobiele snoezelkar die u door het hele vakantiehuis heen kunt gebruiken. In het vakantiehuis is een lift die op alle etages stopt. Zo ervaar je maximale vrijheid, ook met een beperking.

Woonkeuken, hoog-laagkeuken en woonkamer
De ruime keuken, voorzien van vaatwasser, combi-oven en inductiekookplaat, heeft een extra ruimte met een hoog-laag keuken voor rolstoelgebruikers. De woonkamer heeft een gezellige hoekbank en is voorzien van een grote flat screen tv.

Programma

Heerde ligt op de Veluwe en dat betekent dat we heel veel dingen kunnen doen, denk aan zwemmen, een rolstoelfiets huren en de omgeving verkennen, een ritje met de stoomtrein en veel veel meer........ Als het mooi weer is maken we een vaartochtje over de IJssel.

Maar we zijn hier ook vooral om te genieten van de gezelligheid en om je lekker te laten verwennen.

Prijzen

Intensieve begeleiding
€ 1.299 p.p.
Lichte begeleiding
€ 1.199 p.p.
Zonder zorg of duwhulp
€ 1.099 p.p.
Toeslag eenpersoonskamer
€ 125
Inclusief
Verblijf o.b.v. logies, alle gezamenlijke maaltijden en consumpties, excursies, herinneringsboek, zorg en begeleiding tijdens de gehele reis, bedlinnen, handdoeken, reserveringskosten, douchestoel, hoog/laag bed, tillift, douchebrancard
Exclusief
Reis- en annuleringsverzekering, vervoer naar en van Heerde, bijdrage GGTO (€ 7.50 p.p.), evt. huur hulpmiddelen en uw sterk alcoholische drankje.
Reisdocument
Geldig ID bewijs
Inentingen
U bent gevaccineerd tegen Covid-19 en beschikt over de CoronaCheck QR code (digitaal of op papier)
Belangrijke informatie
We kunnen maximaal één rolstoel vastzetten in de bus.
Opstapplaatsen
U reist op eigen gelegenheid naar Heerde reizen, wij verzorgen het vervoer tijdens de vakantie.
Boek nu!