Zorgvakanties Speciale zorg

Natuurlijk de Veluwe

Heerde heeft veel te bieden, denk aan de middeleeuwse stad Hattem op fietsafstand of de IJssel met zijn uiterwaarden. Langs de IJssel, beken en sprengen, kanaal en weteringen, op de heide en in de bossen van de Veluwe kan je prachtig wandelen en fietsen. Een waterrijk gebied waar je kan vissen en veel wild en vogels kan spotten, geniet van de rust die Heerde je biedt.

Boek nu!
Aantal dagen
5 dagen
Reisdata begin
14 juni 2021
Reisdata eind
18 juni 2021

Accommodatie

Vakantiehuis de Rode Beer is speciaal ingericht voor mensen met een beperking en hun familie/begeleiding en is gelegen in het mooie centrum van Heerde, op de Noord Veluwe.

Het vakantiehuis beschikt over 6 slaapkamers en 5 badkamers, u deelt uw kamer met een andere gast van hetzelfde geslacht.
Op de begane grond is er 1 x 1persoons zorgkamer, 1 x 2 persoonszorgkamer een eigen badkamer toegankelijk vanuit beide zorgkamers, voorzien van douche met douchebrancard en/of douchestoel, onderrijdbare wastafel en toilet met opklapbare steunen en een 2 persoons ouder-/begeleiderskamer voorzien van eigen sanitair. Daarnaast is er nog een aparte relaxbadkamer met een hoog-laag bad met bubbelfunctie en een toilet voorzien van opklapbare steunen.

Op de bovenverdieping is er een 1persoons kamer met vaste kast en een 2persoonskamer (stapelbed). Deze beide kamers hebben de beschikking over een badkamer met toilet en ligbad met douche. Daarnaast is er nog een separaat appartement op de bovenverdieping met een 2 persoonsbed, eigen keuken, zithoek, eigen sanitair en een apart toilet in de hal.

In het vakantiehuis is een souterrain ingericht als activiteitenruimte, hier staat ook de mobiele snoezelkar die u door het hele vakantiehuis heen kunt gebruiken. In het vakantiehuis is een lift die op alle etages stopt. Zo ervaar je maximale vrijheid, ook met een beperking.

Woonkeuken, hoog-laagkeuken en woonkamer
De ruime keuken, voorzien van vaatwasser, combi-oven en inductiekookplaat, heeft een extra ruimte met een hoog-laag keuken voor rolstoelgebruikers. De woonkamer heeft een gezellige hoekbank en is voorzien van een grote flat screen tv.

Programma

Heerde ligt op de Veluwe en dat betekent dat we heel veel dingen kunnen doen, denk aan zwemmen, een kasteel bezoeken, een wandeling, een rolstoelfiets huren en de omgeving verkennen, een ritje met de stoomtrein, bezoek aan Hattem of Harderwijk en veel veel meer........ we bepalen het programma samen met u!

Prijzen

Intensieve begeleiding
€ 1.899 p.p.
Lichte begeleiding
€ 1.699 p.p.
Zonder zorg of duwhulp
€ 1.499 p.p.
Toeslag eenpersoonskamer
€ n.v.t.
Inclusief
Verblijf o.b.v. logies, alle maaltijden, koffie/thee, frisdrank, excursies, herinneringsboek, zorg en begeleiding tijdens de gehele reis, bedlinnen, handdoekenpakket, reserveringskosten, douchestoel, hoog/laag bed, tillift, douchebrancard
Exclusief
Reis- en annuleringsverzekering, vervoer naar en van Heerde, extra handdoekenpakket, extra bedlinnen, bijdrage GGTO (€ 7.50 p.p.), evt. huur hulpmiddelen en uw sterk alcoholische drankje.
Opstapplaatsen
Emmen, Meppel, Zwolle
Woont u in een ander deel van Nederland dan kunt u op eigen gelegenheid naar Heerde reizen, wij verzorgen het vervoer tijdens de vakantie.
Boek nu!