Zorgvakanties Speciale zorg

Treinen naar Berlijn

Berlijn, daar moet je geweest zijn!
Deze historische stad heeft zoveel te bieden dat je jezelf gemakkelijk kunt verliezen in alle mogelijkheden. Wat wil je zien?
De Brandenburger Tor? Checkpoint Charlie? De Kurfurstendamm of misschien wel het sprookjesachtige slot Charlottenburg? Maak een rondvaart over de Spree of neem de metro naar Potsdam...…

Tijdens deze ontspannen treinreis maakt u het programma, we hebben daarom de entreegelden niet in de prijs meegecalculeerd zodat u alle vrijheid heeft om te bezoeken wat voor u belangrijk is.

Boek nu!
Aantal dagen
5 dagen
Reisdata begin
30 mei 2022
Reisdata eind
3 juni 2022

Accommodatie

Abba Berlin hotel is een viersterrenhotel dat is gelegen in een van de drukste delen van het centrum van Berlijn en op de meest ideale plek om de stad te ontdekken. Het ligt dicht bij het exclusieve commerciële gebied van de Kurfurstendamm, op een paar minuten lopen van de belangrijkste toeristische attracties, zoals de Brandenburger Tor, en met uitstekende toegang tot het metrosysteem van Berlijn.

Uw kamer is zeer ruim, met een afmeting van minimaal 26 m2 en is uitgerust met individueel regelbare airconditioning, geluiddichte ramen, hypoallergene vloeren, een plasma-tv, een minibar en een kluisje ter grootte van een laptop of tablet. De schakelaars en stopcontacten bevinden zich ter hoogte van een zittende positie. De hoogwaardige matrassen en geluiddichte ramen garanderen een uitstekende nachtrust.

De badkamer heeft een extra grote douche met zitje / kruk. De badkamer is rolstoeltoegankelijk en voorzien van steunstangen en handgrepen. De wasbak kan samen met de spiegel tot op zithoogte worden neergelaten.

Programma

We reizen met de internationale trein in een paar uur naar het centrum van Berlijn waarna we inchecken bij het Abba Hotel. Na het inchecken is er tijd voor ontspanning voordat we gaan genieten van een welverdiend diner. De overige dagen vullen we in overleg met u, u bepaalt wat u graag wilt zien.
Op de laatste dag stappen we weer in de trein die ons terug naar Nederland brengt na een indrukwekkende reis.

U ontvangt bij aankomst in Berlijn de 'Berlin Wecome Card' waarmee u onbeperkt kunt reizen met het openbaar vervoer en kortingen krijgt bij verschillende attracties. Wilt u graag naar het Museum Island geeft u dat dan bij de boeking aan, voor een meerprijs van € 10 krijgt u een Berlin Card waarmee u ook hier toegang hebt.

Prijzen

Intensieve begeleiding
€ 1.999 p.p.
Lichte begeleiding
€ 1.699 p.p.
Zonder zorg of duwhulp
€ 1.499 p.p.
Toeslag eenpersoonskamer
€ 195
Beschikbaarheid
1 plek voor iemand zonder rolstoel, we kunnen in Berlijn wel een scootmobiel huren.
Let op
Hebt u een museumjaarkaart of een gehandicaptenparkeerkaart, neemt u deze dan mee, dit kan soms onverwachte voordelen opleveren.
Inclusief
Verblijf in een tweepersoonskamer o.b.v. logies/ontbijt, gezamenlijke maaltijden, gezamenlijke consumpties, excursies, Berlin Card, herinneringsboek, treintickets, transfer in Berlijn, zorg en begeleiding tijdens de gehele reis, reserveringskosten
Exclusief
Reis- en annuleringsverzekering, overige maaltijden en consumpties, evt. entreegelden, vervoer naar en van het station, bijdrage GGTO (€ 7.50), bijdrage Calamiteitenfonds (€ 2.50), evt. huur hulpmiddelen en uw alcoholische drankjes
Reisdocument
Paspoort of ID kaart
Inentingen
Covid-19: U moet kunnen voldoen aan de actuele eisen m.b.t. vaccinaties en andere maatregelen die de Duitse regering stelt.
Belangrijke informatie
* Minimaal aantal deelnemers: 4
* Hulpmiddelen kunnen gehuurd worden (prijzen op aanvraag)
* Er reist een Nederlands begeleidingsteam mee
Opstapplaatsen
In overleg
Boek nu!