Zorgvakanties Speciale zorg

Stedentrip Parijs

Parijs, de stad van de liefde!
Een betere stad voor een paar dagen lekker weg is er bijna niet. Wandelen langs de Seine, Parijs bekijken vanaf de Eiffeltoren, heerlijk genieten van de Franse keuken en met de supersnelle lift naar boven op de tour de Montparnasse. Musea als het Louvre, Musée d’Orsay, het Centre Pompidou zijn het bezoeken meer dan waard, maar vergeet de monumentale gebouwen zoals de Conciergerie, het Panthéon en de Arc de Triomphe niet. Struin door Montmartre, bezoek de tuinen van Versailles, ga dineren in het Quartier Latin of lunch op de Seine. De vele romantisch pleintjes en stegen maken de stad een genot om doorheen te dwalen. Je kunt heerlijk buiten eten en drinken, er zijn overal terrasjes of kies een bankje op een pittoresk pleintje, om van je op straat gekochte broodje te genieten.

Boek nu!
Aantal dagen
6 dagen
Reisdata begin
15 mei 2022
Reisdata eind
19 mei 2022

Accommodatie

We verblijven in het Novotel Paris Nord Aulnay, gelegen in het hart van de belangrijkste zakenwijk van Europa en bij de toekomstige Grand Paris Express. Het hotel beschikt over vier goed aangepaste Superior kamers, welke allemaal voor ons gereserveerd zijn.

Uw kamer beschikt over een tweepersoonsbed en combineert een moderne inrichting met een ergonomisch design en geavanceerde apparatuur. Inclusief flatscreen tv, gratis WiFi, koffie- en theefaciliteiten en minibar. Uw eigen badkamer beschikt over een roll-in douche, föhn en verzorgingsproducten.

Programma

Tijdens deze reis zorgen wij voor het vervoer en de begeleiding, u bepaalt uw eigen activiteiten, er is geen vastgesteld programma.

Dag
1. Op naar Parijs
Omschrijving
Vandaag rijden we in één dag naar ons hotel in Parijs via de opstapplaatsen. In Nazareth (B) even voorbij Gent stoppen we voor een heerlijke lunch. (inbegrepen)
Dag
2, 3, 4, 5 Parijs verkennen
Omschrijving
Elke ochtend na het ontbijt wordt u in overleg op een plek in de stad afgezet vanwaar u samen met uw begeleider (uiteraard zorgen wij voor de begeleider), partner of vriend(in) de stad gaat verkennen. Op een afgesproken tijd en plaats staat de bus weer klaar om u terug te brengen naar uw hotel. In overleg is het mogelijk om een dag naar Disneyland Parijs te gaan (niet inbegrepen)
Dag
6. Au revoir Parijs
Omschrijving
Na het ontbijt checken we uit bij het hotel en rijden we via de opstapplaatsen terug naar Nederland. uiteraard stoppen we onderweg voor een gezellige afscheidslunch (inbegrepen).

Prijzen

Intensieve begeleiding
€ 1.999 p.p.
Lichte begeleiding
€ 1.699 p.p.
Zonder zorg of duwhulp
€ 1.499 p.p.
Toeslag eenpersoonskamer
€ 0.00
Let op
In dit hotel is het niet mogelijk om een hoog/laag bed te plaatsen, wel zijn de hotelbedden onderrijdbaar met een tillift.
Inclusief
Verblijf bij Novotel Paris Nord Expo Aulnay o.b.v. logies/ontbijt, 2x lunch, toeristenbelasting, fotoboek, vervoer per minibus met lift, Nederlandse zorg en begeleiding tijdens de gehele vakantie, reserveringskosten
Exclusief
Overige maaltijden, drankjes, fooien, reis- en annuleringsverzekering, evt. huur hulpmiddelen, bijdrage GGTO (€ 7.50), bijdrage Calamiteitenfonds (€ 2.50), vervoer van en naar de opstapplaats
Reisdocument
Paspoort of ID kaart
Inentingen
U bent gevaccineerd tegen Covid-19 en beschikt over de CoronaCheck QR code (digitaal of op papier)
Belangrijke informatie
Wij kunnen 1 rolstoel vastzetten in de bus
Opstapplaatsen
Amersfoort, Nijmegen, Breda, omgeving Antwerpen (B), Nazareth (B)
Bijzonderheden
* Er reizen Nederlandse begeleiders mee naar Parijs
* De reis gaat door als er 4 gasten hebben ingeschreven
Boek nu!