Zorgvakanties Speciale zorg

Volg de Hunebed Highway

Drenthe kennen we allemaal van de heide, de schaapskuddes en natuurlijk het Noorder Dierenpark, maar Drenthe heeft er niet zo lang geleden een belangrijke attractie bijgekregen.....De Hunebed Highway!
De Hunebed Highway voert niet alleen langs de verschillende hunebedden, maar verbind ook een aantal authentieke Drentse dorpjes. In Emmen vond je vroeger het Noorder Dierenpark, tegenwoordig Wildlands, en nadat de dieren verhuisd zijn is het Noorder Dierenpark omgebouwd tot een prachtig stadspark waar je veel van de contouren van het voormalig dierenpark nog kunt herkennen.

ga met ons mee op avontuur in Drenthe en kijk je ogen uit....

Boek nu!
Aantal dagen
8 dagen
Reisdata begin
25 augustus 2023
Reisdata eind
1 september 2023

Accommodatie

Vakantie appartementen 'Blijf nog Even' biedt een volledig aangepast groepshuis voor maximaal 10 personen. In de gezellige ruime woonkamer is het heerlijk televisiekijken of een spelletje spelen en als het mooi weer is rijd je zo het terras op.

Het huis beschikt over zes slaapkamers met zes hoog/laag bedden, een passieve tillift en uiteraard twee aangepaste badkamers. In de badkamer zijn de toiletten verhoogd en beschikt de badkamer ook een douchestoel en handgrepen.

Programma

Drenthe beleven dat is wat we gaan doen deze week. Het programma proberen we zo goed mogelijk te beschrijven, maar is altijd aanpasbaar als er andere interesses of onvoorziene situaties zijn.

Dag
1. Aankomst bij Blijf nog Even
Omschrijving
Vandaag kunnen we vanaf 15.00 terecht in het vakantiehuis. Als iedereen er is gaan we kennismaken met elkaar, de kamers indelen, bedden opmaken en is het al bijna tijd voor het diner. Na het diner is er tijd voor wat ontspanning.
Dag
2 t/m 7. Vullen we samen met u in
Omschrijving
We kunnen heel veel leuke dingen doen in Drenthe, veel is ook afhankelijk van het weer. We kunnen bijvoorbeeld een vaartocht maken met de Snikke, naar het Veenpark, Wildland, het Hunebedcentrum of Orvelte.
Dag
8. We blijven niet meer...
Omschrijving
Helaas komt er vandaag een eind aan deze gezellige Drentse week, na het ontbijt pakken we de koffers in en vertrekken wee weer richting huis.

Prijzen

Intensieve begeleiding
€ 2.199 p.p.
Lichte begeleiding
€ 1.899 p.p.
Zonder zorg of duwhulp
€ 1.699 p.p.
Toeslag eenpersoonskamer
€ 175
Inclusief
Verblijf o.b.v. logies, maaltijden, gezamenlijke consumpties, vervoer per minibus met lift, alle excursies en entreegelden, fotoboek, zorg en begeleiding tijdens de gehele reis, reserveringskosten, hoog/laag bed, douchestoel, en tillift (eigen sling meenemen)
Exclusief
Overige consumpties, reis- en annuleringsverzekering, vervoer naar en van de opstapplaats of accommodatie, bijdrage GGTO (€ 7.50 p.p.), evt. huur extra hulpmiddelen
Reisdocument
Geldig ID bewijs
Inentingen
Covid-19: U moet kunnen voldoen aan de actuele eisen m.b.t. vaccinaties en andere maatregelen die de regering stelt.
Opstapplaatsen
U reist zelf naar de vakantielocatie, daar staat de bus met lift voor u klaar.
Bijzonderheden
Minimaal aantal deelnemers: 4
Boek nu!