Zorgvakanties Speciale zorg

Velkommen in Kopenhagen

Kopenhagen wordt ook wel gezien als de vriendelijkste en gezelligste hoofdstad van Europa. Het veelzijdige Kopenhagen heeft voor ieder wat wils: kronkelende straatjes in de oude binnenstad, prachtige koninklijke paleizen, architectonische hoogstandjes en vergeet de beroemde zeemeermin in de haven niet. En.... op minder dan een uur rijden vindt je de prachtige achtertuin van Kopenhagen waar je je ogen uitkijkt naar de veelzijdigheid van de natuur.

Boek nu!
Aantal dagen
9 dagen
Reisdata begin
3 juni 2022
Reisdata eind
11 juni 2022

Accommodatie

We verblijven in het luxueuze Scandic Kødbyen Hotel in het centrum van de stad op loopafstand van het gezellige centrum en de haven.
Uw King Superior Extra kamer beschikt over roll-in douche, badjas, assortiment badproducten, föhn, koffie/thee faciliteiten, minibar, kluis en TV.

Programma

Hieronder vindt u het programma tot nu toe, i.v.m. de lange aanlooptijd hebben we nog geen concrete invulling gegeven aan de dagen die we in Kopenhagen.

Dag
1. Hamburg
Omschrijving
Nadat we u hebben opgehaald bij uw opstapplaats rijden we rustig maar gestaag richting Hamburg waar we een tussenovernachting maken.
Dag
2. Met de boot
Omschrijving
Na het ontbijt laden we de bus weer in en gaan we weer 'on tour'. Bij aankomst in Putgarden gaan we met de veerboot naar Rødby in Denemarken van waaruit we verder rijden naar ons luxe hotel in het centrum van Kopenhagen
Dag
3 t/m 7. Kopenhagen en omgeving
Omschrijving
Tijdens deze reis verkennen we de stad Kopenhagen vanuit het hotel, we bezoeken de beroemde zeemeermin en daarnaast gaan we een prachtige rondrit maken door het achterland van Kopenhagen. Kopenhagen is een prachtige stad waar je eens in je leven geweest moet zijn. Ons hotel ligt in het centrum dus we lopen gemakkelijk het indrukwekkende centrum in. We bezoeken vanzelfsprekend ook het kleurrijke Nyhavn met de gezellige kade. Je waant je hier in Curaçao op de pontjesbrug...... Rosenburg Castle met zijn prachtige tuinen in een 'must see' en hier gaan we zeker ook een bezoekje brengen. Het kasteel is deels rolstoeltoegankelijk en de tuinen zijn een lust voor het oog. Indien u wenst kunnen we een dagje naar Malmö in Zweden en hebt u bijzondere wensen spreek ze uit.
Dag
8. Terug naar Duitsland
Omschrijving
Na het ontbijt rijden we terug naar Rødby voor de boot naar Putgarden. In Hamburg maken we wederom een tussenovernachting.
Dag
9. Lekker thuis
Omschrijving
Na toch nog wel een lange rit komen we vandaag weer aan in Nederland en wordt u afgezet bij uw opstapplaats. U kunt terug kijken op een geweldige reis.

Prijzen

Intensieve begeleiding
€ 5.250 p.p.
Lichte begeleiding
€ 4.299 p.p.
Zonder zorg of duwhulp
€ 3.775 p.p.
Toeslag eenpersoonskamer
€ 0.00
Inclusief
Verblijf o.b.v. logies/ontbijt, 8x lunch, 8x diner, gezamenlijke consumpties, vervoer per minibus met lift, alle excursies en entreegelden, herinneringsboek, zorg en begeleiding tijdens de gehele reis, reserveringskosten
Exclusief
Overige maaltijden en consumpties, reis- en annuleringsverzekering, vervoer naar en van de opstapplaats, bijdrage GGTO (€ 7.50), bijdrage calamiteitenfonds (€2,50), evt. huur hulpmiddelen
Reisdocument
Paspoort of ID kaart
Inentingen
Covid-19: U moet kunnen voldoen aan de actuele eisen m.b.t. vaccinaties en andere maatregelen die de Deense regering stelt.
Belangrijke informatie
We maken een tussenovernachting in Hamburg, dit hotel kan kwalitatief afwijken van het luxe Scandic Hotel in Kopenhagen. Ook kan het voorkomen dat niet alle hulpmiddelen beschikbaar zijn
Opstapplaatsen
Amersfoort, Apeldoorn, Deventer, Hengelo (ov)
Om logistieke redenen kan het voorkomen dat wij u vragen om naar een andere opstapplaats in de buurt te komen.
Bijzonderheden
Minimaal aantal deelnemers: 4
Boek nu!